Tabi ki eski inci ruhunu kastediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnci sözlüğün üstüne sağlam mizah yapan yer olmadı
-
-
bizim baykuşu çaldıklarından beri kılım onlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma reis o ruh bir daha asla bir araya gelmez
Şimdi salak salak memelere ufak tefek siritiyoruz incide gulmekten ortaligi yıkıyordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inci sözlük sarı temaya geçmeden önce efsaneydi cidden.
ülkenin efsane mizahlarının bi çoğu ordan çıkma, şuan ki hali çok içler acısı gerçi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence daha sağlamları bile oldu ondan sonra iş facebook gruplarına taşında bgy,kgb gibi şuanda o gruplarda kapalı redditte kgb devam ediyor
-
4. Nesil üyeliğim vardı, sene 2011. Lise 2’yim o zamanlar. Efsane yükselişini 2010 yılında TV programlarına saldırmasıyla yapmışlardı. Ama yükselişleri gibi düşüşleri de ani oldu. Sadece 2 yıl tutundu bana göre. Dönen muhabbet 2012 sonrası bitti. 2013’de üniversiteye gidince tekrardan bir gireyim demiştim, kusarak siteden çıktım. Tabi ki inci hiçbir zaman ahlaklı bir site değildi ama mizahın altında yatan bir kalite hep vardı, onun kalmadığını görünce ayrıldım.
Şimdiki halini bilmiyorum bile yıllardır girmedim. Eminim iğrenç bir haldedir.
2010 inci sözlüq tayfa was here
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 15 Temmuz 2020; 11:4:40 >
Üçütüncü nesil hesabim vardi, tek nir entry girmemisimdir. Genel olarak bos bir platform. Kaliteli mizahi olan bir iki kisinin basardiklariyla unlendi o kadar. Seviyesizlikten bol bir sey yok.
tabii ki de oldu
-
Eskiden trend başlıklar da en az 200-300 hatta 1000lere cıkan beğeniler olurdu.Şimdi bakıyorum 40 beğeni filan inci ruhu çöküşte
bir ara okan bayülgenin eski programlarının olduğu zamanlarda zirveydi sonra azalarak bitti yani kalitesi vs
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2010-2013 arası güzeldi sonra azalarak yok oldu. Sözlüğü sözlük yapan yazarlarıydı zaten. Onlar da yönetimle kapışıp, silik yiyince geriye kalanlar da sıkılıp gitti. Kalanlarsa çoluk çocuk tayfası oldu. Ha bir de cevahir olayı falan oldu saçma sapan şeyler. Hatırlayan olur. Sonra site sahibi önceden anarşist bir ruhu temsil ederken sonra paranın kölesi olup tamamen ters bir yola girdi. Hadi bunu da geçtim, sonra sitenin ilerlemesi hep bağışlar, onlar bunlarla ilerlemişken parayı bulunca " siz kimsiniz a...? " moduna girdi üyelerine karşı. Eee tabi kimse bi yede sonsuza kadar kalmaz. Herkes uzadı gitti. Şu an mizahımın sağlam oluşunun %70'i falan o 3 yıla borçludur. Çok sağlam mizah dönüyordu.
-
Arada bakıyorum, emoji kullanan küçük veletler dolmuş, eskiden ":)" koymanın bile çocukluk kabul edildiği ortamda
İncinin neresi guzel lan ergen toplulugu. Dagilin buradan biz buralarda sizin gibiler sevmeyiz. Forum neden bu hale geldi belli oldu
İnci sözlüğün yıldızlarından olan bilgin totberk ziyaretleri olurdu her hafta. 2011 yiliydi sanirim. Bir hafta ben de katılmıştım ki hayatımda o kadar çok guldugum ve eglendigim bir program olmadı. İnanılmaz komikti. Zaten o yayından sonra inci sözlüğün yıldızlarına eklendi totberk.
Tabi şu anki halinin eskisiyle alakası yok saçma sapan bir yer su anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 17 Temmuz 2020; 10:2:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Inci sozluk organize sekilde yabanci forumlara fln saldirdiginda cidden yapilmayan komik biseyi yapiyordu.Chelsea forumunda acilan basliklara hala guluyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
inci sözlük sarı temaya geçmeden önce efsaneydi cidden.
ülkenin efsane mizahlarının bi çoğu ordan çıkma, şuan ki hali çok içler acısı gerçi |
Benzer içerikler
- hepsipay cüzdanım güvenilir mi
- bioxcin minoxidil kullananlar
- avrupa yakası en büyük lcw mağazası
- bir erkek engeli kaldırıp neden tekrar engeller
- rakı donar mı
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X