Şimdi Ara

inci sözlük batıyor mu SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla zamanında dh ye saldırı yapan inci sözlük batıyor sürekli xd demeler anancılık yapmalar almış başını gidiyor. Sahipleri tahminimce para kazanma amacıyla iyice saçmaladılar garip garip şablonlar falan yaptılar gerçek reyizler yürüdü gitti liseli ergenler bastı orayı birbirleriyle liseli diye dalga geçmeye başladılar ayrıca inci caps de cabası siz ne düşünüyorsunuz? Alın ss
     inci sözlük batıyor mu SS'li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesela ben, 2011den beri üyeydim sonra 2 yıldır falan girmiyorum, buraya geçtim.
  • zaten ilkokullu hepsi

• inci eksi hepsi fani DH Baki

• Lise yıllarımda bile sevmemiştim. Kapansa umrumda olmaz.

• İnci ye hiç üye olmadım ezelden beri berbat olduğunu biliyorum fakat ekşiyi yıllardır takip ederim ve üyeyim buraya da 2006 dan beri takılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece dh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inci caps iyi de sözlük velet dolu. Kaliteli capsler cikiyor Inci capsden kapak bölümünü takip ederim. 2010 dh üyesiyim dh forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 12 Temmuz 2015; 2:16:42 >
  • İnci sözlük elemanlari deyince agzindan küfür eksik olmayan vendetta maskesi takan sigara icmeyi artizlik sanan sacma sapan hareketler yapip kendini zeki sanan asalak ergen bebeler ve klavye delikanlilari geliyor...
    Edit iclerinde mizah yapabilen zeki insanlar var tabi buda anca yuzde 5 lik kesimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaşkomserBehzat -- 12 Temmuz 2015; 2:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

mesela ben, 2011den beri üyeydim sonra 2 yıldır falan girmiyorum, buraya geçtim.

senin adın Tony.Stark değil miydi hacı ya
  • incisözlük önceden efsaneydi genel olarak +18 üstü ünililer takılırdı aralarında tıp mühendislik okuyan üyeler vardı saat 2 den sonra gececi tayfa toplanır muhabbet çevirirlerdi çok da samimi bi ortam olurdu ama sözlük satıldıktan sonra bozmaya başladı ,son zamanlarda ise zıvanadan çıktı . Bir de şunu belirteyim dh dahil internet ortamında çıkan bi çok espri incisözlük çıkışlıdır . Şimdi ise yaratıcı hiçbir şey yok ergen dolmuş .

Harun abi ,havalar ılımış , yolla panpa, reserved ,reklam alınır , gülmedim , adam haklı beyler ,liseli,ezana diss mi attın,anana bacına yapsalar hoşuna gider mi vs bi sürü espri inci çıkışlıdır çoğu da dh tarafından kullanıyorlar mesela . İkinci ve üçükünçü nesil hesaplarım vardı incide ordan biliyorum ayrıca 9 yıldır da dh deyim iki siteyi de iyi takip ettim o yüzden incinin bozulmadan önce daha kaliteli olduğunu düşünüyorum .

Hatta liseli muhabbeti gececi tayfa ünililerin başlığına girip anancılık yapan ergenler sayesinde çıkmıştı İnci de eskiden böyle fazla küfürlü bi ortam değildi belirteyim yine küfür vardı ama yerindeydi güldürüyordu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 12 Temmuz 2015; 2:38:21 >

• Fazla küfürlü ortam samimi değildir bence,ha zevk meselesi hoşlaşıyosanız edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

incisözlük önceden efsaneydi genel olarak +18 üstü ünililer takılırdı aralarında tıp mühendislik okuyan üyeler vardı saat 2 den sonra gececi tayfa toplanır muhabbet çevirirlerdi çok da samimi bi ortam olurdu ama sözlük satıldıktan sonra bozmaya başladı ,son zamanlarda ise zıvanadan çıktı . Bir de şunu belirteyim dh dahil internet ortamında çıkan bi çok espri incisözlük çıkışlıdır . Şimdi ise yaratıcı hiçbir şey yok ergen dolmuş .

Harun abi ,havalar ılımış , yolla panpa, reserved ,reklam alınır , gülmedim , adam haklı beyler ,liseli,ezana diss mi attın,anana bacına yapsalar hoşuna gider mi vs bi sürü espri inci çıkışlıdır çoğu da dh tarafından kullanıyorlar mesela . İkinci ve üçükünçü nesil hesaplarım vardı incide ordan biliyorum ayrıca 9 yıldır da dh deyim iki siteyi de iyi takip ettim o yüzden incinin bozulmadan önce daha kaliteli olduğunu düşünüyorum .

Hatta liseli muhabbeti gececi tayfa ünililerin başlığına girip anancılık yapan ergenler sayesinde çıkmıştı İnci de eskiden böyle fazla küfürlü bi ortam değildi belirteyim yine küfür vardı ama yerindeydi güldürüyordu .

O saydıkların arasında dh çıkışlı olan da var, inci çıkışlı olan da.

Ayrıca bence inci sözlük bitmiştir. Çöptür şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

incisözlük önceden efsaneydi genel olarak +18 üstü ünililer takılırdı aralarında tıp mühendislik okuyan üyeler vardı saat 2 den sonra gececi tayfa toplanır muhabbet çevirirlerdi çok da samimi bi ortam olurdu ama sözlük satıldıktan sonra bozmaya başladı ,son zamanlarda ise zıvanadan çıktı . Bir de şunu belirteyim dh dahil internet ortamında çıkan bi çok espri incisözlük çıkışlıdır . Şimdi ise yaratıcı hiçbir şey yok ergen dolmuş .

O saydıkların arasında dh çıkışlı olan da var, inci çıkışlı olan da.

Ayrıca bence inci sözlük bitmiştir. Çöptür şu an.

dh çıkışlıları hangisi ?

DH nin de replikleri var kasayı yan yatır,AMD al,boynunu kırıp çöpe at ,yaların,kasiyere aşık oldum vs fakat incinin replikleri çok daha fazla . Üstelik yukarıda saydığım hiçbir söz dh çıkışlı değildir . Saydığım muhabbetlerin çoğunun ilkini hep incide görmüşümdür . Bu muhabbetler zamanla internette ünlü oldu ve buraya da damladı .Bilir misin bilmiyorum burası önceden daha orjinaldi ,sağdan soldan espriler çoluk çocuk pek yoktu . DH konu dışı da bozuldu fakat incisözlük kadar değil . İncisözlükte eskiden +18 (yanlış anlama cinsellik değil yaş grubu ) takılmayan anlamaz .İncisözlüğün altın çağı topu topu 2 senedir zaten sonrasında iptal oldu ,birçoğunun ''incisözlük küfür ortamıdır '' demesi de bu yüzden . O sözlükle ilk zamanları yaşamak farklı bişeydi . En son 2012 de bebişinci üyelik almıştım ona da çoktandır girmiyorum şifre mifre unuttum adımımı atmıyorum oraya .

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

mesela ben, 2011den beri üyeydim sonra 2 yıldır falan girmiyorum, buraya geçtim.

senin adın Tony.Stark değil miydi hacı ya

evet, birisi almış bu nicki yıllardır girmiyormuş. Ben de yöneticiye söyledim boşa çıkardılar nicki, aldım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 12 Temmuz 2015; 4:19:20 >
  • ekşi + dh + 4chan takılıyorum ben de.

inci sözlük ile hiçbir zaman işim olmadı. anca şu caps dedikleri şeyler komik oluyor bazen denk gelirsem. o da artık itici olmaya başladı. "interneti biz icat ettik" triplerinden kurtulmaları lazım
  • hala arada bazı başlıklar oluyor kaliteli ve komik. eskisi gibi değil tabi.
  • poorman kullanıcısına yanıt
    BURADAN DAHA ÇOK SARIYOR İNCİ
  • Ekşi bile moka sarmaya başladı, inci mi kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 16 Haziran 2020; 23:21:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.