bir index girişi hazırladım fakat blog için kullanacağım dolayısıyla farklıo dosyalar hazırlayamıyorum.bütün kodları bir sayfaya yazmam lazım.ama aynı sayfaya yazınca bloğumun üstünde çıkıyor index sayfası.bunu ayırmak için ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşım;
Güzel sormuşsun da, kanımca forumda kimse "Ermiş" kıvamında değil. Yani, biraz daha ipucu verirsen sorun hakkında, belki birimiz yardımcı olabiliriz..
Arkadaşım çok az bilgi vermişsin biraz daha açık yazarsan yardım edebilrm. Eğer php ile hazırlıyorsan farklı sayfalar hazırlayabilirsin blog kurmana engel değil bu. include deyimi ile o farklı sayfayı kullandığın indexe ekleyebilirsin. Tabi benim hiç kullanmadığım bir yöntem. Hepsini tek sayfada yazman en iyisi. O zmn da index bloğun üstüne çıkıyor demişsin bunu tablolarla veya kodları doğru yerlerine yerleştirerek halledebilirsin. Şimdi aklıma geldi de hazır blog mu kullanacaksın acaba eğer öyleyse yardımcı olamayacağım kusura bakma bir an bu ihtimali de düşündüm de :) Çünkü az bir bilgi vermişsin.
evet hazır blog kullanıyorum.blogcudan yapcam bunları.bütün kodları o yüzden bir sayfada hazırlamam gerekiyor.ayrı ayrı dosya açamıyorum.hala çözüm bulabilmiş değilim ama yönlendirme yolunu deneyebilirim diye düşünüyorum.