"Ama tabi düzeltilmesi için bazı hatalar bildirilebilir o ayrı, ona sözümüz yok." yazmışım dikkat edin. |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.4.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (2. sayfa)

-
-
Ona bir sözün olmadığı hali bu kadar uzunca bir mesaj atmaksa… sözün olduğu halini görmek istemem şahsen gece gece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınganlık yapmayın. Genel manada önceki yazdıklarımdan da alıntı yaptım ondan uzun oldu da dedim zaten. Bana göre bunlar ifade edilmesi gereken noktalar. Faydalı olduğunu düşündüm aktardım bu kadar. Hepimiz için bir öz eleştiri. Bu insanları teşvik etmeliyiz. Şevklerini kırmamalıyız. Sizin üslubunuzda sorun yok. Sadece ben de kendime göre makul düzeyde anlaşılır olduğu kanaatimi dile getirdim o kadar. Madem anlaşılmıyor o zaman zahmet etmeme de gerek yok demelerini istemeyiz herhalde. Düzenlenmiş makine çevirileri bile ne kadar çok kötülüyorlar, belki rastlamışsınızdır, o aktardıklarım onlara cevap olarak yazılmıştı. Neyse.
-
Hocam bak;
Ücretsiz çeviriye destek olunması konusunda hemfikiriz. Hele ki piyasada yama için para isteyen bunca insan doluyken… ama bu demek değil ki yama da eksik gördüğümüz yerleri bildirmeyelim, hiçbir şekilde eleştiri getirmeyelim. Yani eksiğini belirttim diye bana ilk verdiğin cevabın başına bir bak kitap okumamakla vs.. itham edildim ki hemen hemen her filmi, diziyi altyazılı olarak izlerim. Neyse, yine de gecenin saat 2 buçuğunda karşılıklı gerginlik olmasın, yama konusunu da karşılıklı mesajlarla doldurmayalım. Tepkim sert olduysa ben kendi adıma özür dilerim iyi forumlar.
Tamam ne demek, benim de maksadım kimseyi rencide etmek asla değil, tasvip etmem de, sadece kendi gördüğüm açıdan aktarmak istedim, ben gerçekten hayret ettim, itham etmek değil ama gerçekten çoğu kişi de büyük oranda anlıyor, bu da bir gerçek. Siz onu göz önünde bulundurursunuz. Belki de beklentiniz yüksektir kimbilir. Cevabı sizde. Selamlar.
Ha bu arada, konuda da ahım şahım bir şey yok ki başlarda, neymiş efendim, Vatikan kedi mumyası çalmış, niye çalmış (!) onu araştırıyorlar. Bu oyunu da fazla mı abartmışlar ne, geldiğim yere kadar 7 anca, 9-10 puan nasıl vermişler. Zaten oynanış mekanikleri de oldukça hantal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 10 Aralık 2024; 2:42:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim oynadığım kısım 1981 yılında çıkan ilk Indiana Jones filmi ile birebir aynı olan kısım. Çocukluğuma döndürdü beni o sahneler tabi şu an yorum yapmak için çok erken ama fps kamera açısı dışında ben bu oyunu şimdilik baya beğendim
Acele karar vermemek lazım.
Bu arada ultra 4k için sistem gereksinimlerinde 4090 yazılması aynen geçerli ve doğru çünkü 3090 ile en düşük ray tracing ayarında bile akıcı çalışmıyor. Şu yazıda önemli tespitler var ama bu oyun o tespitlerin de ilerisine geçmiş, gerçi full ray tracing o kadar fark ediyor mu derseniz bence görüntü kalitesi kadar etmiyor. Ama 4090 ile bakmak lazım.
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-icin-cevap-belli-yeni-seri-4000-5000-olmasi-degil-en-ust-versiyon-90-olmasi-daha-one--160098851#160099597
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eline emeğine sağlık fakat Yamayı yükledim karakterin kafası elleri görünmez oldu hem ara sahnelerden hemde yumruk atarken kolsuz ve başsız oldu adam. :)
zartzurt emekli oldu diyorlardı :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeviri için teşekkürler zartzurt hocam akşam müsait zamanda başlayacağım.
-
Çeviri için teşekkürler eline emeğine sağlık hocam.
-
Çevrileri GeForce Now’da kullanmanın hiçbir yolu yok mu?
Elinize sağlık
-
Allah aşkına şu yamayı kaldırın da bırakın millet İngilizce oynasın daha iyidir. Bu nasıl berbat bir çeviri böyle!?
Yamayı indirecek arkadaşlar hiç indirmesin, çeviri Google translate yani berbat.
Adamlar daha indiana adını bile düzenlememiş direkt koymuşlar lap diye translate çeviriye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox game -- 10 Aralık 2024; 12:45:53 >
Merhaba. Ben yamanızı kurdum ama karakterin vücudu görünmüyor. Kafası ve elleri silindi. Sorunu nasıl giderebilirim? Yama öncesinde bu sorun yoktu. Daha önce çok yamanızı kullandım. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
-
Aynı sorun bende de oldu. Sizde düzelme var mı?
-
Yok hocam uğraşmadım
aynı sorun bende de var düzeltebildin mi
-
yama da mı bir problem var yamayı kurdum adamın kafası kolu görünmez oldu bu nasıl düzelir bilen var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X