bence de oynamak için yeterli. en azından iki güne yetişen bir yama için gayet güzel. makine çeviri nimetinden önce aylarca yama beklerdi millet. şimdi neredeyse çıkış günü ücretsiz şekilde yama sunuluyor ama eksik yerler yapanın yüzüne yüzüne vuruluyor. acımasızca biraz. rezalet falan ağır kaçmış... eksik yerler zamanla zaten düzeltilir. hassas olanlar biraz daha beklesin kesinlikle var çünkü hatalı çevrilen eksik çıkan yerler falan. ama dediğim gibi oynamaya hikayeyi anlamaya kesinlikle engel değil ve büyük kısmında da başarılı. 7-8 saattir kullanıyorum yamayı. tekrar teşekkürler @zartzurt456 |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.4.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der Lindebence de oynamak için yeterli. en azından iki güne yetişen bir yama için gayet güzel. makine çeviri nimetinden önce aylarca yama beklerdi millet. şimdi neredeyse çıkış günü ücretsiz şekilde yama sunuluyor ama eksik yerler yapanın yüzüne yüzüne vuruluyor. acımasızca biraz. rezalet falan ağır kaçmış... eksik yerler zamanla zaten düzeltilir. hassas olanlar biraz daha beklesin kesinlikle var çünkü hatalı çevrilen eksik çıkan yerler falan. ama dediğim gibi oynamaya hikayeyi anlamaya kesinlikle engel değil ve büyük kısmında da başarılı. 7-8 saattir kullanıyorum yamayı. tekrar teşekkürler @zartzurt456
Çok yüzsüz insanlar var hem kullanıyor hem hakaret ediyor. Yok adam makine çeviri demiş ve 1.0 sürüm demiş. Hem bedava kullanıyorsun bu kadar yüzsüz bir millet görmedim ben. Zamanla düzenlenir insanlar eleştiri yapayım derken hakaret ediyor. Biraz olgun olun, sevmediyseniz silin gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gamepass versiyonuna yükledim. herhangi bir sorun oluşmadı. yama çok iyi. türkçe şekilde hikayeyi anlıyorsunuz. yamaya laf edenler sülalesine sövdürmeyi çok seviyorsa devam edebilir. karakter yoksunu olanlardan beklenebilecek şeyler bunlar. oksijen israflarını kaale bile almamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Aralık 2024; 17:27:17 > -
oyun 6 sında çıktı ben çeviri yapmayacağım için bakmamıştım ayın 9 unda çeviri yapılmadığını gördüm ve bana söylediler. oyun dosyaları açma ve paketleme araçları olmadığı için başka çeviri yapanlar yapamamış. yaklaşık 5-6 saat sadece oyun dosyaları açma ve paketleme için araç yazmak ile uğraştım :D
+ oyun 42000 satır ortalama her satır için 5saniye ayrılsa 210000saniye 3500dk 58,3saat 2,4gün eder :D bütün satırları 5saniye ayırsan bile kontrol için :D
1-2 haftaya daha düzgün hali gelir suriyeleri de dönüyor artık çalıştırcak suriyeli azaldı :D:D:D:D:D:D
-
üstat el ve kafa gözükmüyor sorun nedir çözümü varmı
-
Acaba yamayı kurunca neden karakterin el kafa gibi vücüt uzuvları siliniyor? Bu konuda bilgi verir misiniz?
-
Teşekkürler yama sorunsuz çalıştı çeviri gayet anlaşılır.
-
Eline emeğine sağlık hocam
-
08.12.2024 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Oyunu güncelleyince sorun düzeldi. :) Benim gibi karakter görünme sorunu yaşayan arkadaşlar update yapsın. Ben öyle yaptım.
-
Ben gayet memnunum. Önce oyun çok methedilince ve hikaye odaklı olduğu için deneyim en güzel ve keyifli şekliyle olsun diye Anonymous'un yamasını beklemeye karar vermiştim, çünkü en kısa zamanda çıkaracaklarını ifade etmişlerdi. Bu yama çıkınca biraz bakayım dedim Gamepass versiyonunda. Merak sonuçta.
Herhangi bir rahatsızlığım olmayınca, hikaye ve diyaloglar da gayet basit, kolay ve anlaşılır kısa cümlelerden oluşunca, hikaye de öyle ahım şahım derin ve kompleks bir şey olmayınca hiç sorun olmadı ve en ufak bir kafa karışıklığı ve anlama güçlüğü olmadan saatlerdir devam ediyorum. Anonymous'un yaması çıksada ona geçsem diye aklımdan bile geçmiyor.
Xbox kumandada tuş yönlendirmeleri garip ifadeler olarak çıkıyordu, arkadaşımız hemen düzeltip haber etti, daha ne isteriz. Yama kaldırma konusuna cevap vermedi ama cevabı belli. Oyunu yeniden yüklemek veya dosyaları doğrulatmak. Beğenmeyenler ve bu yamayla anlamayanlar düşünsün.
Bu arkadaş kendisi çevirmemiş, çeviri programı kullanmış ve yüklemiş. Daha bunun için şu şöyle, bu böyle demenin ne alemi var. Adı üstünde makine çeviri. Program nasıl çeviriyorsa öyle.
-
Çok teşekkür ediyoeuz, gayet kullanışlı, çok makbule geçti. Maksadı fazlasıyla karşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 10 Aralık 2024; 18:14:5 > -
uptade nasıl yapılıyor
-
Oyuna gelen güncellemeyi Xbox programı otomatik yüklüyor zaten. Crackli sürümler de internette mevcut.
-
üstat benim korsan update var ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum biliyorsan yardımcı olurmusun
-
El ve kafa gidiyor yama hatalı
-
emeğinize sağlık gamepassde kullanılır mı birde sıkıntı olur mu kullansak
-
Update versiyonunu indirip çalıştıracaksınız. Sonra kurulum başlayacak. Gereken adımları ilerlettikçe kurulum gerçekleşecek. Sonrasındaysa update yapılmış olacak.
-
Eline sağlık. Zamanla hatalar düzelir
-
yama exesi çalışmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X