< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (27. sayfa)
-
-
Ben bu şekilde FG'yi düzgün çalıştırabildim :/
-
60ı zor tutturuyorum FG açabilsem mis olacak. Grafik kısınca işlemci yanıyor malum laptop.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben acmiyorum fg 80 fps baya akici 2k full rt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam vram'i etkileyen sanırım şu pool size olan ayar. Bende ayarlar supreme'de. Pool Size low'a çektim sadece. DLSS Quality'de, FrameGen de açık. Şuan 110-120 fps gidiyor, cam gibi görüntü oldu çok hoşuma gitti açıkçası.
4060'lı laptop'da bundan iyisi de olamaz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 22 Aralık 2024; 13:41:51 > -
Bende masaustunu satip 4070 veya 80 laptop mu alsam diyorum da bilemedim
Rtx 4050 ile oyunun daha giriş ekranına gelirken hata alıyorum ekran kartı 6 gb. 6gb kartlarda oyun oynanmıyor gibi bir şeyler okudum. Bundan dolayı mı acaba?
28 saat sonunda oyunu bitirdim, çok kaliteli bir yapım olmuş. Oynamayı düşünenlere şiddetli tavsiye ederim.
Yukarıda fg muhabbeti olmuş da, stalker 2de fsr fg denediğimde fps güzel ama input lag oluyordu, dlssde de aynı şekilde mi oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben bu oyunun optimizasyonundan bıktım, bırakıyorum artık. Her şeyi hallettim oh mis 100+ fps alıyorum diyorum, aynı oyunu ertesi gün açıyorum 20fps e düşüyor kitleniyor. Aylar sonra denerim çözülmüş mü diye, artık sinirim kaldırmıyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Minimum 8gb ekran kartı demiş yapımcı ama 8gb ilede herşey Low da oynamanız lazım diyor. 6 hiç olmaz.
Optimizasyon kötü demek için en azından önerilen sistem gereksiniminde bir pc de oynamak lazım siz minimum tarafında kalıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Aralık 2024; 11:44:37 >
Daha yeni laptop aldık 4050 6gb ve yeni çıkan oyunu oynatmıyor. Ne güzel kapitalizm arkadaş.
14900K+7900XTX li sistemde bu oyunu hdd ye kurup haftalarca optimizasyon dan şikayet edilebilir ama olay optimizasyon değil.
Oyunlar minimum 12gb vram, 32gb ram, 8core işlemci rayına girdi.
6gb rtx5000 seriside olsa işe yaramaz.
12 gb vram kaç kişi de var da isteyecekler? Online değil bişey değil neyini bu kadar vram istiyor hiç mantığı yok.
DLSS mi DLAA mı kaliteli
-
DLAA çözünürlük düşürmez her zaman daha kalitelidir.
Dlaa. Ama aşırı yük bindiriyor bilginiz olsun.
Masaüstünde 2021 başında 6700XT alan şu gün bile rahattır üstüne oyunda fsr olmasa bile dx11, dx12, vulkan her oyunda çalışan sağlam bir frame gen. teknolojisine de sahipler afmf 2.
Latop tarafı şuan zor ama önümüzdeki gpu serisiyle kolaylaşacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Aralık 2024; 14:55:3 >
Aynı oyun, aynı sahneyi aynı grafik ayarlarıyla bir açılışta 110 fps çalışıp, bir başka açılışta 60-70 fps açılıp, başka bir an 10fps'te açılıp giriş menüsünde kilitlenip kalıyorsa oyunun optimizasyonu kötü demek için yeterli sebebim var diye düşünüyorum.
4050 için maalesef. 3050 ile beraber yetersiz vram ve güç ile çıktılar. Mobil tarafta 4060 bile yetersiz bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X