< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (28. sayfa)
-
-
-
Filmlerin üstünden tekrardan geçip -ki ben daha beşinci filmi de izlemedim- dalmalık bir oyun olmuş. Kötü yorum yapan yok. Senenin açık ara sürprizi oldu. Fiyatı da 30 dolar bandına düşse şahane olur.
-
Oyunu dün itibariyle ben de bitirdim. Finali beklediğimden sönük oldu. Daha doğrusu öyle bir final beklemiyordum. Genelde de finali pek beğenilmemiş zaten. Onun dışında oyun nefis. Microsoft un işte böyle oyunlar yapıp Sony kalitesine yaklaşması şart. Umarım Fable, Avowed filan da bu kalitede çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce bitirdim. Gerçekten çok beğendim. Demek ki bethesda açık dünya olmayan oyunda yapabiliyormuş
-
Bethesda yapmış olsa haklısınız da yapımcı MachineGames yani Wolfenstein oyunlarını yapan firma. Betheda yapmış olsaydı iki adımda bir yükleme ekranıyla karşılaşırdık
-
hocam bu kapitalizm değil ki, 4050 çok giriş model bir kart, yani evet, 4000 serisi olabilir, güncel olabilir ama ekran kartı kötü maalesef.
özellikle mobil tarafta 4080 e kadar olan kartların hepsi kötü bence. 4070 de dahil buna. 4070 için meh diyebiliriz ama 50 ve 60 gerçekten kötü vramdan dolayı.
-
Almadan önce testlerine neden bakmadınız ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4050 model ekran kartlı monster ile güncellemeden önce düşük ayarlarda akıcı şekilde oynuyordum ama güncelleme sonrası açılmıyor. Uyumluluk modu yöntemini ilk denediğimde açıldı ve saatlerce oynadım. Hatta karlı bölümü bitirdim ama kapatınca tekrar girmedi oyuna. Yok mu işe yarar bir yöntem? Eski sürücü, güncel sürücü hepsi denendi. Oyun ya açılmadan game crashed şeklinde uyarı veriyor yada açılıyor ve reklamların bittiği menülerin geleceği yerde bir sayaç %100 olunca çöküyor. 😢😢
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen 6gb dolmadan shader cache işlemi tamamlanabiliyor demekki o zamanlar açılıyor. Oyunu açmadan önce vramin ne kadar boş olduğuyla alakalıdır windows temasının saydamlığını devredışı bırakın arkada başka uygulamada açık olmasın komut satırını açıp nvidia-smi yazmayı deneyin windowsda vram kullanan işlemlerin listesi çıkıyormuş.
Denerim teşekkür ederim. Umarım açılır.
Terra WareyoutubeI've been investigating the frame pacing issues for almost a week now and this video goes through what I've found and how to fix it until an actual update arrives hopefully soon. Steam copy of the game provided by Nvidia for review. PC SETUP: ASUS TUF RTX 4090 (GPU) AMD Ryzen 7 7800X 3D (CPU) 360 AIO H150i Corsair Elite Capellix 32GB 6000 mhz CL30 DDR5 Memory ASUS ROG Strix X670E - A Gaming WiFi Motherboard ASUS TUF Gaming 1000 Watt 80 Plus Gold ATX 3.0 Fully Modular Power Supply 1TB Samsung 980 Pro NVME SSD Operating System Drive 2TB Samsung 980 Pro NVME SSD Game Drive Lian Li 011 Dynamic EVO PC Case Windows 11 Pro GeForce Driver 566.36 and 566.14 00:00 Introduction 01:02 Investigating the Cause 03:21 The Cause 04:12 How to Fix 07:44 Conclusion #indianajonesandthegreatcircle #pcgaming #rtx4090https://www.youtube.com/watch?v=ZuGc2qvw0p8
Nvidia sahipleri şu videonun ilk yorumuna bir baksın sonraki videoda bunu deniyor kanal sahibi sorun düzeliyor.
Eski sürücüye dönüncede düzeliyor zaten dönmek istemeyen için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Aralık 2024; 2:31:50 > -
oyunu almadan önce diyorsan oyunu almadım gamepass vardı zaten ordan indirdim laptop almadan önce diyorsan ps5 var zaten ondan çok önemsemedim ordan oynarım oyun çıktığında
-
güncel kart giriş seviyesinde de olsa her oyunu en azında açabilmeli dostum. ayar düşük olur falan ona lafım yok. sen daha oyunun menüsünü göstermiyorsun bana. asıl sorun teknoloji çok pahalı ve ucuzlatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
-
Download 565.90 sürücüsünü kurun oyun sorunsuz çalışacak.
Bende de 4050 ekran kartlı dizüstü var. Onda oyunun ilk 1 saatlik kısmını sorunsuz oynamıştım sonrasını Vram yetersiz diyerek oynatmıyordu. Dediğim sürücüyü bir üye arkadaşın önerisi ile kurduktan sonra oyunu bir daha bu uyarıyı almadan sorunsuzca oynayıp bitirdim.
Bu arada Nvidia yayınlanan son güncellemesine ait bir açıklamaya bakarsak aslında oyunun 6 GB ekran kartlarında sorun çıkarmadan çalışması gerekirdi. Çünkü 6GB ekran kartlarında yaşanan drop sorunlarını çözdük demişler. Ama açılamanın aksine son güncelleme ile oyun çalışmıyor. Drop sorunu çözdük derken oyunu hiç çalışmaz hale getirdik mi demek istediler acaba
-
Eski sürücülerden olan Download 565.90 sürücüsünü kurun sorun düzeliyor.
-
Arkadaşlar hem oyun esnasında hem de ara sahnelerde çok fazla ekran yırtılması yaşıyorum.
Ayarlarda v sync kapalı, onu da aktif hale getirmeme izin vermiyor. Nasıl çözebilirim çok rahatsız ediyor bu yırtılmalar.
-
Bir önceki sürücüyü denemiştim ama sanırım bu sürümü denememiştim. Hemen deniyorum çok teşekkür ederim.
Bende merak etmedim değil. Ben de oynayıp bitirirken sync kapalıydı ve açtırmıyordu. Önce pc mi tv bağladığım için mi diye düşünmüştüm ama sonra başka oyunlarda sync açabildiğim aklıma gelince sorunun sebebi başka bir şey olmalı diye düşündüm.
Acaba oyunun sync desteği mi yok.
-
Hocam oyunu satın almadan Gamapesse üzerinden oynanabiliyor. En kötü 1 aylık gamepasse alıp oynanabilir. Kötü yorum yapan yok kısmı pek doğru değil. Bir kaç kötü yorum dinledim. Örneğin Enis Kirazoğlu.
Oyun mekanikleri filan eleştirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Aralık 2024; 19:21:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X