Nvidia app son versiyonunda düzeltiler sorunu. |
Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (30. sayfa)
-
-
Senenin oynanış olarak en kötü ve görev tasarımı en sıkıcı AAA oyunu.
Sinematiklerde çok iyi bir hikaye anlatsınlar, bilmem çevreyi inanılmaz iyi tasarlasınlar falan filanlar bir anlam ifade etmiyor oynanış, görev tasarımı ve de yanımızdaki gıcık bakışlı kadın bu derece kötü olunca.
Bu oyunu ubisoft çıkarsaydı Star Wars Outlaws'tan 50 kat daha fazla yerin dibine gömülürdü, firma bu sefer kesin batardı ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsol konusundan etrafa toxic virüsler saçılıyor biri buraya sıçramış.
Ayy nasıl bir ortam burası, konsol konusunda yanlış anlama konusunda ısrar eden elemanlar bitiyor burada başka bişey başlıyor.
Oyunu pc'de oynuyorum bu arada(optimizasyon berbat, leş ötesi ayrıca neyse), şu an oynadığımız bir oyun hakkında görüş belirttik diye toksik oluyoruz ha.
Oyun keşke güzel olsa, bu tür oyunlara açlığımız var, ama gerçekten oynanış kısımları komple baştan sona kötü. Ha sinematikler muhteşem buna katılıyorum, ama sonuç olarak oynayacağına tam youtube'tan aç izlelik oyun. Metroidvania tarzındaki haritadaki keşfettiğin içerikler ve yan görevlerde tırt be aga tırt.
-
Böyle giderse konsol konuları oyun dünyasının lağım çukurları haline gelecek.
Oyunu oynarken optimizasyon sorunu yaşayan bir sen varsın sanırım. Oyununda tek sorunu 6 GB kartlarda açılmaması veya çökmesi ama onunda çözümü doğru ekran kartı sürücüsünü kurmak. Ayrıca yapımcı zaten oyunun en az 8GB VRAm istediğini sistem ihtiyacında açıklamış.
Ben oyunu 4050 GTX 6 GB ekran akrtıyla açabildim ve hiç optimisazyon sorunu yaşamadan oynayıp bitirdim.
-
8 GB Vram var zaten. Aynı sistemde piyasadaki bütün oyunlar akıyor(2024 yılında çıkan diğer tüm en iyi grafikli oyunlar dahil) ama bu oyun aşırı dalgalı ve kötü bir performans sergiliyor 1440p'de. Çözünürlüğü düşürünce de görüntü acayip bulanıklaşıyor, oynanmaz bence.
Digital Foundry en iyi grafikli olarak seçti ama bence Hellblade 2 ve Star Wars Outlaws'ın grafikleri çok çok daha iyiydi ve çok daha stabildi optimizeleri de neyse başka tartışma konusu açmayayım. Oyunu kaldırdım zaten, daha fazla oynamaya gerek yok.
-
Şu oyuna foto mod neden koymadınız sevgili yapımcılar.
-
4060 ti 8 gb-7600 işlemci ile oyuna başlamadan önce ayarları ultraya çekip dlss açtığım zaman 1080p de oyun açılmıyor, restart atıp giriyorum oyuna menüyü bile göremiyorum siyah ekranda kalıyor, ayarları lowa çekmek dışında bir çözüm var mı ? En fazla mediuma kadar yükseltebiliyorum ayarları sonrasında restart gerekli diyor ve dediğim durum yaşanıyor.
Oyun ekran kartımı bozacak bildiğin, görev yöneticisinden kapatıyorum oyunu siyah ekrandan çıkabilmek için bütün pc takılıyor arkaplanım siyaha dönüyor, hiç duymadığım fan sesleri falan geliyor, daha önce hiç yaşamadım bu tarz bir durum…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 4 Ocak 2025; 15:41:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4060 ile oyunu Ultra Ayarda açamazsın.
Oyun NVIDIA GeForce RTX 3080Ti 12 GB high ayarda 4k da en az bu kartı istiyor
E benim kartım 4000 serisi 3080 den daha iyi dersen kazın ayağı maalesef öğle değil. 4000 serisinde 4050 ve 4060 giriş seviyesi kartlar. 3080 ise 3000 serisinde 3090 dan sonra üst seviye kartlardan. O sebeple 4050 ve 4060 dan daha iyi durumda. Karşılaştırma yapan ve puan veren sitelere bakarsan 3080 kıyaslandığı kart 4070 ekran kartı.
Bir de şu var. İşlemci de önemli. Örneğin benim dizüstü bilgisayarımda i7 13 nesil işlemci 4050 gtx var. Nette i5 12.nesil işlemcili 4060 ekrankartlı bir masaüstü ile yapılan oyun testlerine baktım. Call of Duty son çıkan oyununda bir görevde 4060 ekran kartlı pc 65 fps verdiği yerde benim 4050 ekran kartlı cihaz 80 fps veriyor. Sırf işlemcim daha iyi diye benim 4050 ekran kartı 4060 göre daha iyi fps verdi.
Yani tüm bileşenlere göre durum değişmekte. Tabi oyundan oyuna da fark edebilir çünkü kimi oyun var işlemciyi sömürüp ekran kartını daha az sömürüyor kimi oyun var işlemciyi az sömürüp ekran kartını sömürüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Valla 4060 ti ile bugüne kadar 1080p’de ultrada açamadığım oyun olmadı, rtx de dahil. Çoğu zaman dlss bile açmama gerek kalmıyor açarsam da kalite modunda açıyorum en fazla yeterli oluyor. Ki bu oyunların çoğu çok daha iyi grafikli oyunlar. En basitinden Cyberpunk hem bu oyundan daha iyi grafikli hem de açık dünya oyunu, milyon tane npc falan var, onda rtx bile ultraya alıyorum, kalite modunda dlss ile 90-100 fpslerde geziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 4 Ocak 2025; 16:49:45 >
Bu oyunu lowda oynayacağıma minecraft oynarım daha iyi :)
Bu oyun bazı ayarları yükseltince direk 12gb vram istiyor diğer oyunlara benzemiyor bu açıdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Ocak 2025; 17:46:33 >
1080p de birkaç ayar denedim 3 büyük haritada 8GB Vram kullanımını fazla geçmeyecek şekilde en üst en sağdaki 8bin küsür yazan değer gerçek vram kullanımı bu ayarların üstünde DLSS Quality açınca vram kullanımı biraz daha düşer sorunsuz oynanır vram bakımından.
Ayarlar:
Ek olarak frame gen açılırsa vram kullanımı yükselir açmayın bu yüzden açacaksanız gölgeleri kısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Ocak 2025; 17:44:28 >
-
Eyvallah bu şekilde deneyeyim bide. Hani en azından ayar kısmında açtığımız özelliklere göre ne kadar vram harcayacağını gösterse ona göre ayarlarız ona da izin vermiyor göremiyorum ki ne tepki vereceğini :) Ayarı yükseltince oyuna restart attırıyor sonra menuyu bile göremiyorum siyah ekranda kalıyor, sonra tekrar safe modda kendi başlatıyor ayarları lowa alıp anca öyle girebiliyorum.
Birde bu oyun kesinlikle M2 ssd de yüklü olmalı.
-
Baş düşmanla ilk kez karşılaştım oyun ne zaman biter tahmini
Benim 32 saat sürdü. Çoğu yan görevi yaptım ama %100 tamamlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X