Şimdi Ara

Indigoblue'nun ev sinema sistemi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
9
Favori
18.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertaçS

Harbi orada dinledigim vsi75 ve accuphase yuzunden amfi beğenmiyorum :(

Sertaç çok uygun fiyatlı 2. el Focal Scala ve mastersound 845 vardı ama daha yeni antibiyotik tedavisinden çıktım virus yemedi o yuzden. yoksa oppoyu servise verirken başka bir şekilde oradan çıkmak da vardı.

neyse kulaklarımızın pasını attık yalandık çok oyalanmadan çıktık. Orhan bey çok nazikti kahve falan soyledi 2. kahveyi söyler gibi oldu dedim ben kalkayım yoksa çirkinleşicem :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

quote:

Harbi orada dinledigim vsi75 ve accuphase yuzunden amfi beğenmiyorum :(

Sertaç çok uygun fiyatlı 2. el Focal Scala ve mastersound 845 vardı ama daha yeni antibiyotik tedavisinden çıktım virus yemedi o yuzden. yoksa oppoyu servise verirken başka bir şekilde oradan çıkmak da vardı.

neyse kulaklarımızın pasını attık yalandık çok oyalanmadan çıktık. Orhan bey çok nazikti kahve falan soyledi 2. kahveyi söyler gibi oldu dedim ben kalkayım yoksa çirkinleşicem :))

Fiyatları ve modelleri paylaşırmısın pm ile abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oralarda fazla dolaşınca virüs girdimi birkere işlem tamamdır eldekiyle bir müddet mutlu mesut geçinmeden oralara gitmek hata
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Aynen bu mekanlara ne kadar az gidersem benim lx76 o kadar güzel çalmaya başlıyorki anlatamam
  • 2014 yılı tüm dostlara sağlık - huzur ve bol kazanç getirsin. Bol filmli ve müzikli günler....

• Cihan kardeşim keyifler yerinde galiba. Topiğine uğradın yok. Saygılar kardeşime ...
  • quote:

Aynen bu mekanlara ne kadar az gidersem benim lx76 o kadar güzel çalmaya başlıyorki anlatamam

Dinleti mekanlarından uzaklaşınca lx86 nın verdiği huzuru yaşıyprsun Sertaç ...
  • max-well kullanıcısına yanıt
    sinan abi 2 aydır sene kapanışı sene açılışı diye ciddi bir yoğunluğum vardı bu sebepten özlesemde foruma pek giremedim. bu aralar biraz daha rahatladım artık daha çok uğrayacağım ;)
  • işlerim sebebi ile uzun süredir foruma uzak kalmıştım. aldıgım yeni DSLR kamerayı test etmeye fırsat bulmuşken sistemin güncel halinin de fotosunu çekeyim dedim.
    sehpa içime sinmese de bir kaç ay önce geldi, üstüne de rc64 yerleştirildi.

bu aralar seyahatler derken pek evde durmuyorum ama durdukca sistemin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.

Indigoblue'nun ev sinema sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indigo_blue -- 28 Mayıs 2014; 0:19:21 >

• indigo_blue kullanıcısına yanıt
    Sehpan hayırlı olsun Cihan,RC64 de tabii,bayağı heybetli duruyor ,dinleyemedik şu klipschleri bir,anadolu tarafı tırt çıktı :)

sahi DSLR ne aldın benimde gündemimde şu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Sehpan hayırlı olsun Cihan,RC64 de tabii,bayağı heybetli duruyor ,dinleyemedik şu klipschleri bir,anadolu tarafı tırt çıktı :)

Serdar abi benim size dinleti için sözüm vardı ama son 6 aylık maratonumu anlatsam haftasonu yetmez...

daha önceden canon dslr kullandıgım ve lenslerim çok olduğu için yine canona yönlendim ve önceliğim biraz daha videoya kaydığı için 70D aldım. 70D şu an dünyada videoda auto focus yapan tek dslr olduğu için video çekimlerinde işime yarayacak.resim kalitesi beklendiği gibi 7D nin biraz altında ama yeni nesil işlemci, yüksek FPS, kullandığı yeni teknolojiler ile tercihim oldu
  • quote:

quote:

Serdar abi benim size dinleti için sözüm vardı ama son 6 aylık maratonumu anlatsam haftasonu yetmez...

daha önceden canon dslr kullandıgım ve lenslerim çok olduğu için yine canona yönlendim ve önceliğim biraz daha videoya kaydığı için 70D aldım. 70D şu an dünyada videoda auto focus yapan tek dslr olduğu için video çekimlerinde işime yarayacak.resim kalitesi beklendiği gibi 7D nin biraz altında ama yeni nesil işlemci, yüksek FPS, kullandığı yeni teknolojiler ile tercihim oldu

Abi gule gule kullan benimde su aralar aklımda olan tek makine ve bu paraya da bence cok iyi binkusir usd cevresinde iyi makine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

Abi gule gule kullan benimde su aralar aklımda olan tek makine ve bu paraya da bence cok iyi binkusir usd cevresinde iyi makine

Sagol kardesim. Bende amerikadan aldim 1000usd gibi rakama geldi. Video cekim yapacaksan mutlaka STM lens al ciddi fark yaratiyor.

Birde dji phantom2 aldim kendime :) vakit bulursam onunla oyniycam...

Üstat hayırlı olsun hem 70d hem de dji phantom2.
    Dji phantom 2'ye hasta oldum.
    Denemelerinizin linklerini paylaşırsanız takipçiniz olabiliriz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Üstat hayırlı olsun hem 70d hem de dji phantom2.
    Dji phantom 2'ye hasta oldum.
    Denemelerinizin linklerini paylaşırsanız takipçiniz olabiliriz. :)

teşekkürler. phantom benim icin cok yeni bir dunya ve kontrol hic kolay degil haftasonu 2 pervane kırdım :) haziranın ilk haftasonu guzel bir çekim yapacagım heralde 2. haftası gibi paylaşırım.

konusu gecmisken cihazın fotosunu da instagram hesabımdan soyle paylasmıs olayım
    http://instagram.com/p/oUGzo5ABqU/

Basit maketleri bile kontrol etmek zorken bunu tahmin edemiyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

başlığa ''ses sistemim'' yazmak yerine niye kendinen başka biri gibi bahsettin ?

kişilik bozuklgu var bende kendimden 3. şahış olarak bahsetmek hoşuma gidiyor.

hay allahım ya....
  • Başlıkligi kendi için degil paylaşım için açtığı için ve başlıkta kendi adını yani nick ini kullandığı için olmasın

Enteresan sorular var gercekten

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Başlık, arkadaşın yazdığı gibi "Indigoblue'nun ses sistemim" yazsa ne kadar mantıklı olurdu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Başlık, arkadaşın yazdığı gibi "Indigoblue'nun ses sistemim" yazsa ne kadar mantıklı olurdu değil mi?

Ne kadar salak bir sey yazdığını kendi de anlayınca silmiş arkadas vurma basını duvarlara ustat

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.