Şimdi Ara

Indigoblue'nun ev sinema sistemi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
9
Favori
18.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ve
    ANALYSIS plus silver cord

Müsait bir an oldugunda bende gönderirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Eray kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim. Dostların ilgisi sayesinde görüntü ve power kablo arasındaki ilişki ne durumda göreceğiz inşallah ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Sinan abi musait bir ara Optirius ve Priniliusu getiririm deneriz.

Refik süpersin. Kablolar bahane olur da misafirim olursun. Yapallım bi program ...
    Power kablo ve görüntü arasındaki ilişki pek incelenmemiş. Sağolsun Atilla da bugün 3 tane power kablosunu kargoya vermiş sahahtan. AQ NRG-10 - Slient Wire - Lookab Optirius
    Denemeleri yaptıkça buradan paylaşacağım ...

Anadolu yakasındasınız sanırım , program yapılacaksa katılmak isterim , bende elimde olan power cord lardan getiririm

• iki tane AQ NRG-100'de benden.
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Ersin ilgin için sana da çok teşekkür ederim. Anadolu yakasında Kadıköy deyim.
    Yapacağım testin hem görüntüye görsel etkisi hemde cihazların servis menülerindeki verdiği değerleri kontrol edip gözlemleyeceğim için bi gecede tamamlanması çok zor. Kablo sayısı da artınca zaman alacak gibi görünüyor. Kablolar toplansın burdan haberdar edeceğim dostları ...
  • by@li kullanıcısına yanıt
    Ali sen de çok cömertsin maşallah .... Tüm kabloların özenle saklanacağından şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 7 Kasım 2013; 14:23:33 >
  • bende kalitesiz bir kablo ile katılım yapayım bari :)
  • Bende nordost odin cereyan kablosu gondereyim bir cift. Saka maka tv de falan boyle kablo kullanan varmidir. Tuplu tv yi oled yapmasini bekler insan.
  • indigo_blue kullanıcısına yanıt
    Cihan senin canın sağolsun. Zaten topiğinle yeterince ev sahipliği yapman bile yeterli ...
    Ayın 15 ine kadar uzayan doktor raporum 15 de bittiği için biraz da acele etmiyor değilim ... 15 inden sonra istikamet iş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 7 Kasım 2013; 14:38:46 >
  • altanpsx A kullanıcısına yanıt
    Altan sana da çok teşekkürler.. Bi bakmışsın tüplü tv bi anda led olmuş Hayali bile güzel.

Bu kablo işi ne menem bişeymiş arkadaş, insan deneyip görmek istiyor.
    Hele ki 1974 - 2003 yıllarında sinema sektöründe yakından içinde olan ve 2000 den itibaren projeksiyon kullanan birisiyim. Eğer bu gözler yanılsın tövbe edip tüm sistemi dağıtıcam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 7 Kasım 2013; 17:41:13 >
  • max-well kullanıcısına yanıt
    Rica ederim , bende pendik tarafındayım, esasında benim içinde bir fırsat olmuş olacak bu kadar ürünü bir arada bulmak çok zor ...

Veya forum üyelerinden rica edeyim sizden sonra toplu bir şekilde bende test etmek isterim , ses ve görüntü olarak
  • max-well kullanıcısına yanıt
    ben mi ilk kez şahit oluyorum bilmiyorum fakat şu an ilk kez bu kadar kapsamlı bir kablo deneyimleme konusu geçiyor.

atila beyin kabloları saymazsak

Nordost Odin - Altanpsx
    AudioQuest NRG100 - By@li
    Oyaide Tunami gpx r - Eraycelik
    ANALYSIS plus silver - Eraycelik
    Lookab Optirius & Prinilius - rgokdemir
  • Odin ile NRG100 e bir dokunayım sistemi dağıtır giderim buralardan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

iki tane AQ NRG-100'de benden.

ali nrg-100 leri sonrada ben denemeye alabilir miyim kullanımda değillerse
    nrg-10 lara göre stereoda farkı hissedecek miyim merak ediyorum.
  • Tüm dostlara paylaşımları için buradan teşekkür ederim. Sanırım yeterince power kablo temin edildiğini düşünüyorum. Daha fazlası zaten olayı çığırından çıkaracak.
    Bu arada topiği oludukça forumdaki paylaşım ve yardımlaşma daki samimiyet takdire şayan maşallah.
    Kablo gönderecek dostlarla pm den iletişime geçicem. Saygılarımla ....
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Yüce, ben tövbe edip yakacam sistemi zaten sen kıyma kendine güzel kardeşim ...
  • Kıyarmıyım hiç Sinan abi heleki PJ kurmadan. Aldığım uzun metrajlı hdmi kablomuda satış sitelerinden kaldırdım yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

iki tane AQ NRG-100'de benden.

ali nrg-100 leri sonrada ben denemeye alabilir miyim kullanımda değillerse
    nrg-10 lara göre stereoda farkı hissedecek miyim merak ediyorum.

En az 10 kat fark vardır .
  • Benim gariban Ttaf i listeye bile almamışlar peh :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.