Arkadaşlar Öncelıkle bılg. konusunda yeterlı bılgım yoktur konuyu acabıldıkce anlatmaya calısacagım cahıllıgımın kusuruna bakmayın Bitcometh kullanarak guncel dızı ındırıyordum bugune kadar problemsız ındırdım ancak son ındırdıgım dızılerde kullandıgım ızleme programının sembolu altında dızı ındırılecegı dosya konumuna gelırdı resımde göstermeye calıstım en sagda kı ındırılen dosya nın bır sembolu yok dosya tanınmıyor gıbı gözukuyor lısteden program secmeden calısmıyor Belkı Önemlı bır sorun deıl ama bunu asamadım bırturlu Bılgısı olan arkadaşlar Ricam size Bu Neyden öturu kaynaklanır Nasıl Aşılabılır Acaba ???
büyük ihtimalle dosya uzantısı eksik veya yanlış. önce dosyanın isminin sonuna ".avi" (tırnak işareti yok) eklemeyi dene. olmazsa klasör seçeneklerinden dosya uzantılarını göster'i aktif edip, kontrol et. dosya isminin sonu .avi .mkv .mp4 gibi uzantılarla bitmesi gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
büyük ihtimalle dosya uzantısı eksik veya yanlış. önce dosyanın isminin sonuna ".avi" (tırnak işareti yok) eklemeyi dene. olmazsa klasör seçeneklerinden dosya uzantılarını göster'i aktif edip, kontrol et. dosya isminin sonu .avi .mkv .mp4 gibi uzantılarla bitmesi gerekiyor.
fire sword tesekkur ettım dedıgını yaptım kendıne geldı çok tesekkur ederim
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme