Şimdi Ara

İndirim-->200 TL Amd p2 x4 955, OCZ DDR2 800 Rv2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Başlıkta belirttiğin 3 parça satılıktır. Öncelik elden satıştadır. Diğer türlü kargo masrafı alıcıya aittir. Parçaların üzerinde oc denemeleri yapılmamıştır. Takas sadece satılık ekran kartı ile gtx460+para düşünülebilir, cpu ve ram ile takas yoktur. Pazarlık düşünmüyorum fakat sünnettir ciddi alıcılar ile üçü, beşi konuşulur.

Amd phenom 2 x4 955 be C3 revision 125w cpu

İşlemci 0 olup, Ankara'dan 26.05.2011 tarih faturalıdır. Core i5 750 işlemci ile takas etmiştim fakat kullanmadım. Kullanmayı düşünmediğim içinde satıyorum. Kodu : HDZ955FBK4DGM dir.

Fiyat :
    230 tl----> 220 TL-->200 TL dir.

NOT : Bu Pazar gününe kadar fiyatı 200 tl dir. Pazar gününe kadar satılmazsa tarafımdan kullanılacaktır.

OCZ DDR2 800mhz CL4 RV2 RAM

2008 Aralık ayında exa dan aldığım 2*1 gb dual mhz kitlerdir. Satış nedenim garantisi bittiği için değiştiremediğim 1gblık modüldür. Elimde şuan 1 gb çalışan ve 1 gb çalışmayan modül var. Ürünün yurt dışında ömür boyu garantisi vardır. İsteyen Hollanda'ya gönderip arızalı diğer modülü değiştirip 2*1 gb dual channel ram elde edebilir..

1 gb lık tek modül : 25 tl

Arızalı diğer tek modül +5 tl fark ile verilir.

Ekran kartının satışı maalesef geçici olarak iptal edilmiştir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1110_Engin -- 16 Eylül 2011; 21:36:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Başlıkta belirttiğin 3 parça satılıktır. Öncelik elden satıştadır. Diğer türlü kargo masrafı alıcıya aittir. Parçaların üzerinde oc denemeleri yapılmamıştır. Takas sadece satılık ekran kartı ile gtx460+para düşünülebilir, cpu ve ram ile takas yoktur. Pazarlık düşünmüyorum fakat sünnettir ciddi alıcılar ile üçü, beşi konuşulur.

Amd phenom 2 x4 955 be C3 revision cpu

İşlemci 0 olup, Ankara'dan 26.05.2011 tarih faturalıdır. Core i5 750 işlemci ile takas etmiştim fakat kullanmadım. Kullanmayı düşünmediğim içinde satıyorum. İşlemcinin 125w yada 95w olup olmadığını bilmiyorum. Kodu : HDZ955FBK4DGM dir.

Fiyat :
    230 tl dir.

OCZ DDR2 800mhz CL4 RV2 RAM

2008 Aralık ayında exa dan aldığım 2*1 gb dual mhz kitlerdir. Satış nedenim garantisi bittiği için değiştiremediğim 1gblık modüldür. Elimde şuan 1 gb çalışan ve 1 gb çalışmayan modül var. Ürünün yurt dışında ömür boyu garantisi vardır. İsteyen Hollanda'ya gönderip arızalı diğer modülü değiştirip 2*1 gb dual channel ram elde edebilir..

1 gb lık tek modül : 25 tl

Arızalı diğer tek modül +5 tl fark ile verilir.

Palit 9600 gt 512 mb ekran kartı

İnventusdan 2009 Ocak ayında aldığın ekran kartıdır. Faturası ve kutusunu bulamadım, sanırım garantisi bitmiştir. Kart ile bugüne kadar herhangibi bir sorun yaşamadım. 2010 Şubat- 2011 Mayıs aylarında askerde olduğum için kart yatmıştır. Palitin referans 512 mb 9600 gtsidir. Diğer bileşenlere bağlı olarak asgari 400w gerçek psu önerilir. 6 pinlik ek güç girişi gerekmektedir. Kart+dönüştürücü şeklinde verilecektir.

Fiyat : 60 tl dir.

Edit : imla
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

işlemciniz 125 TDP lidir

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20955%20Black%20Edition%20-%20HDZ955FBK4DGM%20(HDZ955FBGMBOX).html

• Teşekkürler ironblood19, hemen ekliyorum

• Pazartesi öğlen 12:00 son saattir...

• İşlemci satışı iptal olmuştur, ram satışı devam etmektedir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Fx-8350 kutulu fanlı 450 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.