Şimdi Ara

indirim - Orijinal - Kutulu PC Oyunları!! (7 CD 20TL!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm oyunlar orijinaldir ve Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 uyumludur! Alalı 6 ay kadar oldu, ve en fazla 1-2 kez oynandılar. CD'lerin hiç birinde çizik yoktur o yüzden.

Windows 7 Home Premium'da bizzat kendim denedim hepsini, çalışıyor, sadece Freespace 2'yi denemedim çünkü daha hiç açmadım. Ama kutusunun arkasında Vista uyumlu yazıyor.

Aral İthalat oyunları Vista uyumlu olarak tekrar piyasaya sürmüş ki gelmiş geçmiş en köklü oyun şirketidir ülkemizde. Türk oyun pazarına onlar getirir tüm oyunları.
    Arşiv yapanlar için kaçırılmaz fırsat!

Teknosa'ya gidin bakın, her oyun tek başına 9,99 TL şu sıralar (en ucuzunu 8 TL'ye bulabildim internette).

Oyunlar şunlar:

Fallout
    Fallout 2
    Lionheart (2 CD!)
    Freespace 2 ( Hiç Açılmamış, Sıfırdır!)
    Micro Commandos
    Collin Mcrae Rally 2005

Hepsini toplam 20 TL'ye satıyorum. Takas düşünmüyorum. Tek alımlarda fiyat 5 TL'dir. Ankara içi alıcılarla elden alışveriş yapabiliriz. Diğer türlü önce havale, sonra kargo yapılacaktır!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babelfish -- 29 Kasım 2010; 2:32:33 >

• Dnr dan alınma sanırım ürünler.Hani bir ara kampanyada olanlardan ..Neyse.hayırlı satışlar diyelim üstad.
  • şu an artık öyle bir kampanya yok sanırım, değil mi old_snake? varsa eyvallah.. gidip oradan alsın millet.

-------------------------

arkadaşlar, rica ediyorum, alıcıysanız mesaj yazın şuraya.. ya da özel mesaj atın, nedir yani amaç cidden anlamıyorum...
  • yaw burası ps3 bölümü değilmi konu neden burda:S
  • hayır sadece ps3 değil genel olarak ps bölümü :) "diğer ilanlar" bölümü bana göre daha abes olduğundan buraya açmanın daha mantıklı olacağını düşündüğüm için öyle yaptım.. tabii ben de isterdim pc oyunları için ayrı bir kategori olsun, ama yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: babelfish

hayır sadece ps3 değil genel olarak ps bölümü :) "diğer ilanlar" bölümü bana göre daha abes olduğundan buraya açmanın daha mantıklı olacağını düşündüğüm için öyle yaptım.. tabii ben de isterdim pc oyunları için ayrı bir kategori olsun, ama yok..

yokmuş bende şimdi farkettim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Orijinalden alıntı: babelfish

hayır sadece ps3 değil genel olarak ps bölümü :) "diğer ilanlar" bölümü bana göre daha abes olduğundan buraya açmanın daha mantıklı olacağını düşündüğüm için öyle yaptım.. tabii ben de isterdim pc oyunları için ayrı bir kategori olsun, ama yok..

yokmuş bende şimdi farkettim:D

parlamadan önce bi kontrol etseniz keşke...

babelfish hocam mazur gör,konu dışı mesaj atılmasın diye rica etmişsin ama,bu ilk değil yani PC oyunu satan birine anında parlıyorlar xbox - ps bölümü farketmiyor,anında "burası bilmemne bilmemne bölümü buraya niye açtın" şeklinde biri fırlıyor illa ki,benimde başıma gelmişti 2-3 kere artık aynı şeyin başkasına yapıldığını görünce de tutamıyorum kendimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suspect.TWT -- 7 Kasım 2010; 17:31:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eheh önemli değil arkadaşlar yaa.. böyle ufak tefek şeyleri dert etmeyelim kendimize o arkadaş da işte 2. el mesaj sayısını arttırmak istiyordur belki falan ne yapalım artık, alıştık bu forumda olan bitenlere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.