|
İndirim QP RAVEN v2 Oyun Bilgisayarı 10105F + RX 6600XT SİSTEM 10.499 TL
-
-
Alacak olanlar işlemciyi i5 yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6609xt mi 3060 mı sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dlss fazladan 20 fps veriyor direk 3060a.fsr 2.0 malasef iyi degil.amd beceremedi upscale işini henüz.rtx falanda açılır 3060da
-
10400f ile iyi PC oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı montajlanmış şekilde mi geliyor yoksa acılmamıs kutu olarak mı geliyor. Daha once deneyimleyen oldu mu?
-
OEM sistemde ekran kartını takip gönderen yerden cihaz almaya gerek kalmaz herhalde
Anlamadım hocam ne demek istediğinizi.. Ekran kartını takip gonderiyorlarsa almayacağım ama emin olamadım
-
Ekran kartı tabiki kendi kutusunda ayrı geliyor arkadaşlar, neden takıp göndersinler:))
-
OEM sistemde ayrı olarak kutuda gelir ve gelmek zorunda
Ekran kartı açılmış, testleri yapılmış ama sisteme takılı olmayarak ayrıca kutusunda gelir.
-
siteyi bilen duyan var mı ?
-
QP en güvenilir sitelerden birisidir PC donanımları konusunda.
Şuan 14 bin tl olarak görüyor.
-
ben 10105f li m2 li versiyonu 10.899 tl ye sipariş etmiştim.Bugün geldi.gönderilme şeklinden çok memnunum tüm kutular ve bütün aksesuarları tam olarak geldi.Gerçekten çok özenli ve düzgün bir firma.
-
hocam ekran kartı açık şekilde mi geldi kapalı guvenlik bandrollu sekilde mi geldi acaba?
-
kapalı ve güvenlik bandrollü.
-
Teşekkür ederim hocam. İçim rahatladı. Mining kartlar piyasada dolanıyor cunku. Tesekkurler bilgilendirme için bende bekliyorum gelmesini umarım sorunsuz sekilde gelir. İş yeri için aldım 2 adet.
-
Yokmu indirim alalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X