Şimdi Ara

indirim satılık 0 AMD RYZEN 5 5600X + MSI B550-A PRO anakart+ Netac N930E 1tb SSD M.2 Nvm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 indirim satılık 0 AMD RYZEN 5 5600X + MSI B550-A PRO anakart+ Netac N930E 1tb SSD M.2 Nvm
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI B550-A PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b550-a-pro-amd-b550-socket-am4-ddr4-4400mhz-m-2-anakart.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

ELİMDE BULUNAN HİÇ KULLANILMAMIŞ BU ANAKARTI SATIYORUM VATAN FATURALIDIR WİN 7 DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN KURMADAN GERİ İADE ETMEYE ÇALIŞTIM FAKAT EDEMEDİM BU YÜZDEN SATIYORUM TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM AYRICA YURTDIŞI ÜRÜNÜ OLAN AMD 5600X İŞLEMCİYİ SATIYORUM ÜRÜN 0 KULLANILMAMIŞTIR KUTUSU VE FANI VARDIR GÜMRÜK MEVZUSUNDAN DOLAYI KUTU AÇILMIŞTIR AMA ÜRÜN 0 ÜRÜNDÜR AYRICA ELİMDE YAKŞALIK 2.5 AY KULLANILMIŞ 1 TB SSD NVME NETAC MARKA M2 SATA SSD VAR FATURASI YOKTUR SATIN ALDIĞIM ARKADAŞ GARANTİ KONUSUNDA YARDIMCI OLACAĞINI SÖYLEDİ İŞLEMCİ VE SSD NİN GARANTİ ŞEKLİ BUDUR HEPSİNİ BİRLİKTE SATIYORUM 3550 TL

NOT: SSD Yİ ALMAK İSTEMEYEN ANAKART VE İŞLEMCİYİ BİRLİKTE ALABİLİR SON FİYAT 3100 TL

not: lütfen sadece alıcı iseniz msj atın alacam deyip sorular sorum sonra vazgeçecekler sadece kendileri gibi boş boş baksın ve geçsin 0536 556 58 59

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünler rhnzn nicli arkadaşımıza satılmıştır boş boş bakıp boş ve gereksiz msj atanlara duyurulur

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.