Şimdi Ara

İNDİRİM SATILIK RTX 2080 SUPER 5250-> 5000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İNDİRİM SATILIK RTX 2080 SUPER 5250-> 5000TL
    Kart MSI RTX 2080 SUPER VENTUS OC. Sıcaklık değerleri testlerde 71 derece üstüne hiç çıkmadı. Forumdan bir arkadaştan aldım. Acil nakit lazım olduğundan satılıktır. Kartta CW yani bobin zırıltısı denilen, yüksek FPS lerde kasanın yanındayken duyulabilen cızırtı benzeri ses mevcuttur (Nette araştırabilirsiniz). 17.10.2019 faturalıdır. 16.10.2022 tarihine kadar PENTA garantilidir. BAŞKA İNDİRİM OLMAYACAKTIR.
    Coil Whine sesini merak edenler için yüksek fps veren CS GO da çektiğim video:https://youtu.be/N_u0w13OeNs
    İNDİRİM SATILIK RTX 2080 SUPER 5250- 5000TL

İNDİRİM SATILIK RTX 2080 SUPER 5250- 5000TL
    Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bedava alsa demek kargoyuda satan karşılıcak :))

2080değil güncel 2080super kur olmuş 7tl merkez müdahele etmezse bu kuru çok arıcaz..
    1080ti 3500tl garantısız olmuş
    Sbyı hiç demiyorum orda şuan gtx 960 800tl çok farklı..

Bu kartda 5000in altı satmaz kimse. Tr garantı ventus duldande iyidir 1tık ustte
    Piyasada kart kalmadıııı günde20kişiye dhden pme yok diyorum 15kişi arıyor. Eski bayilerımı besliyemiyorum pcciler vgasız pcye kart koyamıyo.
    İhtiyacı olana ben 5500'den GAMEİNG X TRİO modelini verebilirim. Birileri bu fiyatları böle şişirmeye devam ettikçe bizde forumdaşlar olarak sizin ilanlara müdahale etmeye devam edicez.

Not : 4000 LİRAYA SIFIR RTX 2070 SUPER satıyorum

2. Not: Pazartesi aynı kartın sıfır olanını 5000 liradan ilana koyucam beklerim
    Forumda snn gibi kaç tane broker yada borsacı var acaba bende bunu merak ediyorum.
    Elektronik ürünü alıp kullanıp döviz kuruna göre satmanın sence bu forumda gideri var mı hiç düşündün mü?
    Kendinizi kandırmayın arkadaşlar.
    Kutusu açılmış sisteme takılmış bir ikinci el elektronik ürün değil de Türk parasıyla alınmış sonrada bozdurulmak istenen döviz gibi davranmayın malınıza.
    Yada davranın ama ekmek çıkmaz bi kavrayamadınız şunu forumda.
    Çok saçma bir hal almış konu. Kişi elindeki malı güncel değerine göre satar, çünkü (aynı maldan almak zorunda değil) başka bir ürün alacaksa o da güncel kura göre zamlanmış olacaktır. Birine işçilik ücreti öderken bile adam aynı emeği verdiği halde sizden güncel piyasaya göre para isteyecektir zira alacağı parayı ona göre harcayacak. 2.el piyasasını beğenmiyorsanız lütfen burada buna laf yapmak yerine ben satsam şu kadar kar ederim o zaman vs. demek yerine lütfen getirin satın ucuza mallarınızı piyasa ucuzlasın. Yok yapamıyorsanız o zaman bırakın ilan baltalamayı satan malını satsın. Forumda arama yapabilecek kadar mağara adamlığını aşmış herkes bir mala ne kadar para verilir, ne kadar verilmez araştırıp bulabilir, bulamazsa da bir konu açar oraya yazarsınız. Bu kadar basitleşmenin lüzumu yok.
  • İyi fiyat iyi satışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok acil ihtiyacınız varsa aldıgınız fiyattan sizden alabilirim isterseniz. Ramazan arefesinde iyilik yapmış olurum işiniz görülür :)
  • O bir yerleriniz kalktı lafını alır namüsait bir yerine monte ederim haddini bil. Bana ötme dolar uçtuysa muhatabın ben değilim hadi naş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmH91 -- 22 Nisan 2020; 19:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın kaça aldığından kime ne adam pahalıya satmıyor ki niye adam ekran kartını birinin kasasından çalmış gibi çıkışıyorsunuz ? Ucuza almış uyguna satıyor ihtiyacı olan için alınabilir bir fiyat. Adam arada 300-400 tl kazanacak diye kudurmaya ne gerek var çok saçma.
  • Bedava alsa demek kargoyuda satan karşılıcak :))

2080değil güncel 2080super kur olmuş 7tl merkez müdahele etmezse bu kuru çok arıcaz..
    1080ti 3500tl garantısız olmuş
    Sbyı hiç demiyorum orda şuan gtx 960 800tl çok farklı..

Bu kartda 5000in altı satmaz kimse. Tr garantı ventus duldande iyidir 1tık ustte
    Piyasada kart kalmadıııı günde20kişiye dhden pme yok diyorum 15kişi arıyor. Eski bayilerımı besliyemiyorum pcciler vgasız pcye kart koyamıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse 3e alır 5 e satar. 100k a araba alanlar 130k a 150k a aaraba satıyor suan. Bu arabayı 100 e aldın 100 yada altına satacaksın mı diyoruz?
    Kimseye zorla birşey satmıyor adam.
    Şu kurda parçaların fiyatları ortada zaten. Sattığı fiyat, aldığı fiyattan az olacak diye bir kayde ilk defa duyuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartı ben sattım arkadaşa ama şuan kart benim elimde olsa bende bu fiyattan satardım.

• İhtiyacı olana ben 5500'den GAMEİNG X TRİO modelini verebilirim. Birileri bu fiyatları böle şişirmeye devam ettikçe bizde forumdaşlar olarak sizin ilanlara müdahale etmeye devam edicez.

Not : 4000 LİRAYA SIFIR RTX 2070 SUPER satıyorum

2. Not: Pazartesi aynı kartın sıfır olanını 5000 liradan ilana koyucam beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimist -- 23 Nisan 2020; 20:46:8 >
  • Yüksek fiyatları destekleyenler hemende nasıl geliyor konuya...
    Dolar kuru sürekli çıkmayacak bu arada bu virüs olayı geçtikten sonra piyasalar tekrar rahatlayacak. Alsatçılara tavsiyem parçalara fazla para vermeyin elinizde patlamasın.
  • Arkadaşlar herkes içindeki öfkeyi kustuysa bi salın artık ilanı. Tamam ben pahalı satıyorum ve alsatçıyım. Size birşey anlatacağıma duvara anlatırım onun algılama ihtimali daha yüksek. İLAN adı üzerinde, isteyen alır- almaz. Dolandırıcılık konularını okuyorum, bu kadar kin nefret kusan yok. Neyin peşindesiniz? Gerekli açıklamaları yukarıda yaptım. Bu da son mesajım, kafanıza göre -sanki bu bir ilan değil de münazaraymış gibi- at koşturabilirsiniz.
  • Çok merak ediyorum şuanda sıfırı 6.798 TL olan ürünün 6 ay kullanılmış olduğunu da hesaba katarak kaç satılması gerekiyor. Bunu bir söylesenize. Ürünlerin ikinci elleri satılırken her zaman sıfırları baz alınır yoksa muadilleri bu ekonominin gerçeği. Burada çıkıp pahalı diyenler ürünlerin sıfır fiyatları hakkında hiç bir yorum yapmıyorlar o ilginç. Dolar düşerse ki hiç sanmıyorum ozaman ikinci elde düşer buda bir gerçek.
  • EjderLefLef kullanıcısına yanıt
    Forumda snn gibi kaç tane broker yada borsacı var acaba bende bunu merak ediyorum.
    Elektronik ürünü alıp kullanıp döviz kuruna göre satmanın sence bu forumda gideri var mı hiç düşündün mü?
    Kendinizi kandırmayın arkadaşlar.
    Kutusu açılmış sisteme takılmış bir ikinci el elektronik ürün değil de Türk parasıyla alınmış sonrada bozdurulmak istenen döviz gibi davranmayın malınıza.
    Yada davranın ama ekmek çıkmaz bi kavrayamadınız şunu forumda.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.