|
Adamın kaça aldığından kime ne adam pahalıya satmıyor ki niye adam ekran kartını birinin kasasından çalmış gibi çıkışıyorsunuz ? Ucuza almış uyguna satıyor ihtiyacı olan için alınabilir bir fiyat. Adam arada 300-400 tl kazanacak diye kudurmaya ne gerek var çok saçma.
|
Bedava alsa demek kargoyuda satan karşılıcak :))
2080değil güncel 2080super kur olmuş 7tl merkez müdahele etmezse bu kuru çok arıcaz.. 1080ti 3500tl garantısız olmuş Sbyı hiç demiyorum orda şuan gtx 960 800tl çok farklı.. Bu kartda 5000in altı satmaz kimse. Tr garantı ventus duldande iyidir 1tık ustte Piyasada kart kalmadıııı günde20kişiye dhden pme yok diyorum 15kişi arıyor. Eski bayilerımı besliyemiyorum pcciler vgasız pcye kart koyamıyo. |
İhtiyacı olana ben 5500'den GAMEİNG X TRİO modelini verebilirim. Birileri bu fiyatları böle şişirmeye devam ettikçe bizde forumdaşlar olarak sizin ilanlara müdahale etmeye devam edicez.
Not : 4000 LİRAYA SIFIR RTX 2070 SUPER satıyorum 2. Not: Pazartesi aynı kartın sıfır olanını 5000 liradan ilana koyucam beklerim |
Forumda snn gibi kaç tane broker yada borsacı var acaba bende bunu merak ediyorum.
Elektronik ürünü alıp kullanıp döviz kuruna göre satmanın sence bu forumda gideri var mı hiç düşündün mü? Kendinizi kandırmayın arkadaşlar. Kutusu açılmış sisteme takılmış bir ikinci el elektronik ürün değil de Türk parasıyla alınmış sonrada bozdurulmak istenen döviz gibi davranmayın malınıza. Yada davranın ama ekmek çıkmaz bi kavrayamadınız şunu forumda. |
Kartı ben sattım arkadaşa ama şuan kart benim elimde olsa bende bu fiyattan satardım.
|
Çok saçma bir hal almış konu. Kişi elindeki malı güncel değerine göre satar, çünkü (aynı maldan almak zorunda değil) başka bir ürün alacaksa o da güncel kura göre zamlanmış olacaktır. Birine işçilik ücreti öderken bile adam aynı emeği verdiği halde sizden güncel piyasaya göre para isteyecektir zira alacağı parayı ona göre harcayacak. 2.el piyasasını beğenmiyorsanız lütfen burada buna laf yapmak yerine ben satsam şu kadar kar ederim o zaman vs. demek yerine lütfen getirin satın ucuza mallarınızı piyasa ucuzlasın. Yok yapamıyorsanız o zaman bırakın ilan baltalamayı satan malını satsın. Forumda arama yapabilecek kadar mağara adamlığını aşmış herkes bir mala ne kadar para verilir, ne kadar verilmez araştırıp bulabilir, bulamazsa da bir konu açar oraya yazarsınız. Bu kadar basitleşmenin lüzumu yok.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmH91 -- 22 Nisan 2020; 19:39:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimist -- 23 Nisan 2020; 20:46:8 > |
|
|
|