Bu yapılan 256 sınırsız kullanıcılarına karşı bir şerefsizliktir,ayıptır.Bu nasıl hizmet nasıl birşey ya
ooo @YellowBase gelmiş
Toplantıda konuşan Yıldırım, Türk Telekom'un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini belirterek, ''Sınırsız kullanımda yüzde 18'lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.
sınırlı kullanımlarda bazı durumlarda hız 4 katına kadar arttırılmıştır ...
bu adam saçmalamışmı yine yoksa 512 kotalı 2048 mi oldu
quote:
Orjinalden alıntı: casual
Toplantıda konuşan Yıldırım, Türk Telekom'un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini belirterek, ''Sınırsız kullanımda yüzde 18'lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.
sınırlı kullanımlarda bazı durumlarda hız 4 katına kadar arttırılmıştır ...
bu adam saçmalamışmı yine yoksa 512 kotalı 2048 mi oldu
hani hiz artirimi falan yok bende hala 512 gorunuyo galiba bu is yatti
512'ler 2048 olmuşsa ve kota da 3gb kalmışsa çok gülerim gerçekten
Sınırsızlara yapacakları indirim ne ya sadaka gibi. Hız arttırmıyorlar bir de %18 indirim yapıyorlar. İnşallah yaptıkları ters tepki verir de kotalılar sınırsıza geçer
Binaleeeeeeeey duy sesimi.Bu ülke sana küfür ediyor Yaptıkları gerçekten ayıp.Sınırsız kullananlara üvey evlat muamelesi yapılıyor nasıl bi zihniyettir bunlardaki ya
internet henüz hızlanmadı hızlanacağını da sanmıyorum.
Uydrurukçu adam(bakana söylüyorum) alakasız bir toplantıda kafasından sallamış bişeyler dediklerinin hiçbir tutar tarafı yok zaten...
Nemecek in dedikleri içinde 4 kat muhabbeti yoktu NE İŞ BU YAHU? Herkez sallıyomudur nedir, 4 Katı okuyunca harbi şaşırdım, 4 kat ne, 2048 lik kotalı bir tarife mi çıkacak?
Yalancı Binali'nin gazına gelmeyin. 512'lik interneti 82 YTL'ye indirecekler. İndirimden kasttetikleri bu. Ve korkarım ki 256 sınırsızı kaldıracaklar.
İnşallah yanılıyorum. Ama lanet olsun, bu Binali Yıldırım varken bir kere bile hayırlı bir haber gelmedi ve gidişat da aynen dediklerimi gösteriyor. Daha önce de 100% indirim deyip vatandaşa bindiren hep o oldu.
allah bilir 4 kat hızlanmadan kastı tt personeline 30 ytlden verilen 512 sınırsız hizmetinin 2048 kbps ye yükseltilmesidir.
Nemecek ne diyor bu konuda?
"bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır"
bu ne demek ya? ama doğru telekom kendi adamlarının hızını 512'den 2048'e çıkardı. hemde sınırsız ayda 30ytl.
quote:
Orjinalden alıntı: bahrikutlu
allah bilir 4 kat hızlanmadan kastı tt personeline 30 ytlden verilen 512 sınırsız hizmetinin 2048 kbps ye yükseltilmesidir.
Olur mu olur?
sınırsız 256k tarife kalkarsa ve minimum 1mbit olunca (kotalı) 4kat artmış olcak hız... herhalde bundan bahsedio. 256'cıların hoşuna gitmeyecek bu o ayrı
quote:
Orjinalden alıntı: KontG
ooo @YellowBase gelmiş
Geldim burdayım...
kota 3 gb olduktan sonra hız artsa ne olur. ferrari ile bahçede dolaşmak gibi bir şey işte. sınırsız yapsınlarda bak ne oluyor o zaman. telekom bu alt yapı ile sınırsız bağlantıların fiatını asla düşürmez. sınırsız bağlantının fiatı uygun olursa millet sınırsıza geçer telekomdaki alt yapıda 1 günde çöker. boşuna hayal kurmayın bence.
quote:
Orjinalden alıntı: ysroguz
kota 3 gb olduktan sonra hız artsa ne olur. ferrari ile bahçede dolaşmak gibi bir şey işte.
Ferrariye 3 lt benzin koyup 1 ay depoya kilit vurmuşlar.
Bu binalinin kulağını hiçkimse benim kadar çınlatıyor olamaz.