Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raptor2006

Bir ara Nemecek 256 sınırsızlar 6 ay boyunca 1024 den 6GB limitliye geçirilcek filan demişti, o mu acaba, ne haberler dönüyor yahu?

oyle bişi vardı. acaba oylemı olacak. 6ay boyunca kotayı aşsanda ucret alınmayacaktı ve 6ay sonunda isteyen 256ya gecebilecekti tekrar. ben oyle hatırlıyorum
  • Bende öyle tahmin ediyorum. Tarifeler açıklansın bakalım görücez.

quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

o tarifeden dolayı TK dan dömüş, binali yıldırımın %18 indirim dediği 2 Mbps için 1 Mbps için %15 512Kbps için %10 indirim var, 256 Kbps lere herzamanki gibi, baş parmağın işaret ve orta parmak arasından geçirilerek yapılan hareket var

quote:

Bir ara Nemecek 256 sınırsızlar 6 ay boyunca 1024 den 6GB limitliye geçirilcek filan demişti, o mu acaba, ne haberler dönüyor yahu?

• quote:

HASAN sEÇKİN üSTÜNDAĞLI 25-05-2006
    Sayın Bakan
    Öncelikle sağlıklı günler ve hayırlı çalışmalar dilerim
    84 yaşındaki Annem’i Eskişehir’den İzmir’e Ege Ekspresi ile göndermek içi bilet aldım hareket saatinden önce Perona giitik Annemin Vagona binmesi nen mümkün ben bile güç bela binden Çünki V agonun binme basamağı Yerden o kadar yüksekki değil yaşlı orta yaşlıların binmesi bile mümkün değil hareketten önce vagonların giriş kısımlarına portatif merdivenler konulamazmı Annemin O vagona binmesinde çektiği güçlüğü ve ızdırabı unutmam mümkün değil.Anneniz hayatta ise onun içinde onlara rahat bir tren yolculuğu için Binişten inişe kadar her türlü kolaylığın sağlanmasını sizden talep ediyor
    Saygılarımı sunuyorum

Osman Yılmazoğlu 23-05-2006
    Allah’ın (C.C.) selamı ve rahmeti üzerinize olsun Bakanım.
    Sizden isteğim şu benim özürlü bir arkadaşım var. Bu sizin bakanlığınıza bağlı Turksat Kablo TV çalışmakta. Çok şükür iş bulduğu için sevinçli fakat bu sevinç giderek azalmakta sebebi kendisi özürlü olması sebebinden kaynaklanıyor. Konuda şu kendisi ailesinden ve şu ana kadar yaşadığı şehri terk edip başka bir şehirde çalışmakta. Tabiî ki yurdumuzun her şehri bizim fakat kendisinin hastalığından dolayı çalıştığı şehirde güçlükle çalışıyor. Ve ailesinden ve sevdiklerin uzakta çalışmak gerçekten zor gelmektedir. Ve çalıştığı ilin iklimi de arkadaşıma hiç iyi gelmedi. Peki, neden arkadaşım bunu dile getirmedi. Bunu sebebi açık kovulmaktan korktuğu için. Benim sizden isteğim mümkünse kurumunuzda çalışan özürlü personelin ailesine yakın yerlerde çalıştırmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimiz zaten bu dünyada zorluk çekiyorlar. Bizde onlara bu zorlukların üstüne ayrıca başka zorluklar yüklemeyelim. Bu konuda özürlü arkadaşlarımıza yardım ederseniz sevinirim. Bu konu sadece arkadaşımla ilgili değil tüm özürlü arkadaşlar için yazdım. Biliyorum ki AK Parti özürlülere önem verdiği için bu satırları yazma imkânı buldum. Bu konu hakkında çabuk neticelenirse sevinirim. Ve bu kardeşlerinde hayırlı dualarını alırsınız. Hakkınızı helal ediniz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Allah’ın (C.C.) selamı üzerinize olsun.

Saygılarımla
    Özürlü kardeşlerini düşünen bir Allah (C.C.) kulu olmaya çalışan bir Osman

ABDURRAHİM AKIŞ 23-05-2006
    bakanımızın çalışmalarını takdirle karşılyor. ve bakanımızın bundan sonraki gelecek kuşaklara bırakmaya çalıştığı güzel projelerinde kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.
    saygılarımla

RECEP BAŞÖREN 22-05-2006
    sayın bakanım iyi günler nakliye sektörünü iyileştirme çabalarınızı takip ediyoruz ama ortak ve büyük bir sorunumuzvar k belgesi zamanında alamadık şimdi çok mağduruz bu işten ekmek yiyen binlerce aile var ve zamanında alamadığımız K belgesi yüzüznden bu günlerde nerede ise aracımızı satmak zorunda kaldık lütfen 2006 yılı sonuna kadar son bir süre tanıyın ve belgelerimizi alalım bu büyük bir çoğunluğun sesidir binlerce arkadaşımız bu belge yüzünden mağdur lütfen bize yardımcı olun iyi günler...

Hakan SELİMOĞLU 21-05-2006
    Sayın Bakanım

Hatırlarsanız Sn. Maliye Bakanımız öğretmenlere verilecek olan notebooklarda %1 KDV uygulamasının T.C. Anayasına göre Eşitsizlik yarattığını ve böyle bir uygulamanın yapılacağını belirtmişti. Benim size sorum ise ADSL fiyatlarında bu kadar spekülasyon olmasına rağmen hatta ve hatta özel bir kurum olsa bile kendi çalışanlarına 2mbit bağlantı ücreti 30 YTL, Vatandaş ise 200 YTL civarında bir ücretle bu hizmeti vermekte yönünde duyumlar almaktayız. Sizce bu haksızlık giderilebilir mi? Ya da ADSL ücretlerinde yeni bir ücretlendirilmeye yapılacakmıdır? Vatandaş olarak Sn.Bakanım bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.

Selamlar, Saygılar...

Daha ne yapsınlar canım!
    Yazılanları biraz okuyun.

http://www.binaliyildirim.com.tr/ziyaretci/index.php

• quote:

Orjinalden alıntı: Alessandro

quote:

oyle bişi vardı. acaba oylemı olacak. 6ay boyunca kotayı aşsanda ucret alınmayacaktı ve 6ay sonunda isteyen 256ya gecebilecekti tekrar. ben oyle hatırlıyorum

4 kat dediği bu 6 aylık muhabbet mi diye aklımdan geçti...
  • herhalde o baska aklıma 4 kat arttırabilecekleri bi tarife gelmio
  • arkadaşlar bu adam da ne olduğunu bilmiyor,

gündem değiştirecekler ya,

insanlar soruyor:

israil 2 adam için 1 ülkeyi siliyor,

biz, 15 şehit için boş araziye niye çıkamıyoruz ?

böyle meşgul edecekler işte,

ayrıca sınır 3 GB da kaldıktan sonra hızı artırmak büyük bir sahtekarlıktır,

ben netlimiter ve dusupercontroler gibi programlar ile downloadı keseceğim hız artışı olursa,

her 1GB için 10 YTL vermek istemiyorum,

görüntülü iletişim programları kullananlar da bu konuyu ciddi bir şekilde düşünmeleri gerekir diye düşünüyorum...
  • ayrıca bu indirimle ilgili yada yetkili,

telekom mu,

yoksa,

bakan mı, daha doğrusu bakamayan mı ?

telekom u sattık diye seviniyorlardı daha yeni ?
  • ya bırak en kötü tarafı Tk satmaları en kıl olduğpum nokta.
  • Bakalım yarın sabah telekom müdürü açıklama yapacakmış sabredin 10-12 saat daha
    Mart 2005i bekleyenler bilir sabretmeyi:D
  • İnternet ucuzluyor

Sınırsız internet kullanımı yüzde 18 ucuzlayacak

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom'un aldığı bir kararla, mevcut internet erişiminde bazı kolaylıklar ve ucuzluk getirdiğini açıkladı.

Yıldırım,"Sınırsız kullanımlarda yüzde 18 oranında indirim sağlanmıştır. Sınırlı kullanımlarda ise hız iki katına, bazı kullanımlarda 4 katına çıkarıldı." dedi.
    Bakan Yıldırım, Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nde gerçekleştirilen AIS transponder deneme programına katıldı. Türk denizlerinden geçen tüm deniz araçlarını ayrıntılı şekilde takip etmeyi sağlayacak yerli üretim Otomatik Tanımlama Sistemi'nin (AIS) devreye girmesi ile ilgili törende konuşan Bakan Yıldırım, internet kullanıcılarına yönelik açıklamalarda bulundu. Mevcut internet hizmetlerinde kolaylık ve ucuzluk sağlandığını açıklayan Bakan Yıldırım şunları söyledi: "Bunu kamuoyuna açıklamanın memnuniyetini duyuyorum. Detaylarını Türk Telekom Genel Müdürü'nden alabilirsiniz. Ben şunları söylemekle yetineceğim; Sınırsız kulanımda yüzde 18 oranında bir indirim sağlanmıştır. Sınırlı kullanımlarda hız iki katına, bazı kullanımlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Örneğin 256 kilobayt hız 1 megabayta çıkarılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Unutmayalımki bundan sonra alfabe okur yazarlığını bitiren genç Cumhuriyet, şimdi bilgisayar okur yazarlığı için bir seferberlik başlatmanın gerekli olduğunu görmekte ve bunun için de adımlarını atmaktadır. İşte okullarımızdaki bilgisayar sınıfları, işte okullarımızdaki ADSL bağlantıları. Ve şimdi yakında başlayacağımız kamu alanlarındaki bilgi evleri bu yöndeki en önemli adımlar olacaktır."

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany de, 256 kilobaytlık kullanımları 4 kat artırdıklarını ve hızı iki kat çıkardıklarını, üstelik da ücretin de aynı kaldığını söyledi. "Fiyatlarda yüzle 18'lik bir indirim gerçekleştirdik" diyen Doany, yarın sabah detaylı açıklama yapacağını dile getirdi.

Avea hisselerini almaları ile ilgili olarak ise Doany, "Türk Telekom olarak Telecom İtalia ile hisse devri anlaşmasını yaptık. Şimdi Türkiye'de Telekominikasyon Kurumu ve Rekabet Kurulu'na müracaatımızı yapıyoruz. Yetkili otoritelerde onaylandıktan sonra işlem tamamlanmış olacak. Bundan sonra Avea'nın içindeki 8 üye Türk Telekom'dan iki üye ise İş Bankası'ndan gelecek.'' dedi.

• BU DURUMDA;

1MB sınırsız = 39 YTL
    1MB sınırlı = 24 YTL

ARKADAŞLAR BÖYLE Mİ GERÇEKTEN????
  • Orjinalden alıntı: DaVinci

o tarifeden dolayı TK dan dömüş, binali yıldırımın %18 indirim dediği 2 Mbps için 1 Mbps için %15 512Kbps için %10 indirim var, 256 Kbps lere herzamanki gibi, baş parmağın işaret ve orta parmak arasından geçirilerek yapılan hareket var

hani şu sağ elinin bileğini sol elle kavrayıp müteakip defalar sallama hareketi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman -- 19 Temmuz 2006; 0:08:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

BU DURUMDA;

1MB sınırsız = 39 YTL
    1MB sınırlı = 24 YTL

1 mb dedigin 1024 se iyi de sınırsızı.sanmnıyom
  • quote:

BU DURUMDA;

1MB sınırsız = 39 YTL
    1MB sınırlı = 24 YTL

sana mantıklı geliyor mu? bir tane kotalı bulamazsın bu durumda .. böyle bir tarife olması imkansız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: casual

quote:

BU DURUMDA;

1MB sınırsız = 39 YTL
    1MB sınırlı = 24 YTL

sana mantıklı geliyor mu? bir tane kotalı bulamazsın bu durumda .. böyle bir tarife olması imkansız..

walla öyle olursa kotalı 1024 değil 2048 olsa kimse bakmaz kotalıya
  • Ben intihar ederim.
    quote:

512'ler 2048 olmuşsa ve kota da 3gb kalmışsa çok gülerim gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

quote:

Orjinalden alıntı: casual

quote:

BU DURUMDA;

1MB sınırsız = 39 YTL
    1MB sınırlı = 24 YTL

walla öyle olursa kotalı 1024 değil 2048 olsa kimse bakmaz kotalıya

sınırsızları artırsınlar başka bişi istemiyorum...

Umarım yarın çok güzel bir sürprizle karşılaşırız... Yüzümüzü güldür be TELEKOM.... Çok mu şey istiyoruz... OFFF OFF!!!

• ya tam olarak birşey belli mi?nezaman olacak değişim.256 sınırsız da bi deişiklik olacak mı?
  • Acaba alt yapı konusunda birşeyler yapıyormu telekom. Yani çalışmalar felan varmı son zamanlarda.Haberiniz varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: ysroguz

kota 3 gb olduktan sonra hız artsa ne olur. ferrari ile bahçede dolaşmak gibi bir şey işte. sınırsız yapsınlarda bak ne oluyor o zaman. telekom bu alt yapı ile sınırsız bağlantıların fiatını asla düşürmez. sınırsız bağlantının fiatı uygun olursa millet sınırsıza geçer telekomdaki alt yapıda 1 günde çöker. boşuna hayal kurmayın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oguz96

ee hani nerde hız

Az önce izledim NTV de . Sınırsızlarda indirim var ancak hız artışı yok.
    Sınırlılarda ise indirimden söz etmedi. Sadece 2 ve 4 kata kadar hız artışları varmış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.