Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DaVinci

o tarifeden dolayı TK dan dömüş, binali yıldırımın %18 indirim dediği 2 Mbps için 1 Mbps için %15 512Kbps için %10 indirim var, 256 Kbps lere herzamanki gibi, baş parmağın işaret ve orta parmak arasından geçirilerek yapılan hareket var

quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

Bir ara Nemecek 256 sınırsızlar 6 ay boyunca 1024 den 6GB limitliye geçirilcek filan demişti, o mu acaba, ne haberler dönüyor yahu?

vay anasını beee ne bakan gözlerim yaşardı valla.dünyadan haberi yok binali amcanın.bu bakan bu kadar cahilmi arkadaşlar?yoksa telekomla bi akrabalığımı var???geçen yılda indirim olacak demişti.gene aynı devam ediyor.başarılarının devamını dilerim .böyle nitelikli insanların ülke yönetiminde olması büyük nimettir şükredin!!!!!!!!!!!!!

• İnternette indirim müjdesi
    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom'un aldığı bir kararla, mevcut internet erişiminde bazı kolaylıklar ve ucuzluk getirdiğini açıkladı.
    Yıldırım,"Sınırsız kullanımlarda yüzde 18 oranında indirim sağlanmıştır. Sınırlı kullanımlarda ise hız iki katına, bazı kullanımlarda 4 katına çıkarıldı." dedi.

Bakan Yıldırım, Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nde gerçekleştirilen AIS transponder deneme programına katıldı. Türk denizlerinden geçen tüm deniz araçlarını ayrıntılı şekilde takip etmeyi sağlayacak yerli üretim Otomatik Tanımlama Sistemi'nin (AIS) devreye girmesi ile ilgili törende konuşan Bakan Yıldırım, internet kullanıcılarına yönelik açıklamalarda bulundu. Mevcut internet hizmetlerinde kolaylık ve ucuzluk sağlandığını açıklayan Bakan Yıldırım şunları söyledi: "Bunu kamuoyuna açıklamanın memnuniyetini duyuyorum. Detaylarını Türk Telekom Genel Müdürü'nden alabilirsiniz. Ben şunları söylemekle yetineceğim; Sınırsız kulanımda yüzde 18 oranında bir indirim sağlanmıştır. Sınırlı kullanımlarda hız iki katına, bazı kullanımlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Örneğin 256 kilobayt hız 1 megabayta çıkarılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Unutmayalımki bundan sonra alfabe okur yazarlığını bitiren genç Cumhuriyet, şimdi bilgisayar okur yazarlığı için bir seferberlik başlatmanın gerekli olduğunu görmekte ve bunun için de adımlarını atmaktadır. İşte okullarımızdaki bilgisayar sınıfları, işte okullarımızdaki ADSL bağlantıları. Ve şimdi yakında başlayacağımız kamu alanlarındaki bilgi evleri bu yöndeki en önemli adımlar olacaktır."

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany de, 256 kilobaytlık kullanımları 4 kat artırdıklarını ve hızı iki kat çıkardıklarını, üstelik da ücretin de aynı kaldığını söyledi. "Fiyatlarda yüzle 18'lik bir indirim gerçekleştirdik" diyen Doany, yarın sabah detaylı açıklama yapacağını dile getirdi.

linki de buhttp://www.internethaber.com/news_detail.php?id=32921

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1661 -- 19 Temmuz 2006; 1:09:29 >

• bu ne demek ya bazı kullanımlarda 4 katına hangi bazı kullanımlar valla felaket aydınlatmış bakanımız 256 lara geçmiş olsun.telekomun kapanmasını bekleyecez başka çare yok!!!yarın gidip avea hattımı kapattırıp turkcellden kazıklanmak isteyecem ,telekoma beş kuruş para yok bundan sonra.
  • nasıl bir bilgilendirme sallama haber herhalde.
  • Allah Allah açıklamalar ilginç çok merak ettim şimdiden. Hangisi 4 kat hızlandı çok merak ediyorum. Konu ile ayrıntılı bilgisi olan varmı yoksa yarınımı beklicez? 2-3 güne tatile gidiyorum tadına varamadık beaaa... Neyse olsun varsın Eylülde kullanırız inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1661

Örneğin 256 kilobayt hız 1 megabayta çıkarılmıştır.
    linki de buhttp://www.internethaber.com/news_detail.php?id=32921

Benden önce yazmışsın

İnşallah doğrudur

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_acar1989

Binaliye sağlam bir mesaj yazdım ama yayınlamayacakları belli
    Bence köşe yazarlarına bildirmeliyiz durumu...

Ben biraz daha politika yaparak yazdım ki oy hesabı vs işin içine girsin

Sayın bakanım;

Geçen yıl Mart ayından beri aynı fiyata internet hızlarımızın artmasını bekliyorduk.

Zira Avrupa da en pahalı ve en yavaş internete sahip olan (sınırlı-sınırsız) bir ülkenin internet kullanıcısı olarak bu durum hiç hoşumuza gitmemekteydi.

Siz de o süreçteş %100 indirimden bahsedip bizi bayağı heyecanlandırdınız ama yapılan değişikler indirimden çok fiyat arttırımıydı.

Bu yaz yapılacağı söylenen ikinci bir değişiklik için açıklama yaptınız.Ancak açıklamadan hem ne olduğu tam anlaşılmamakta hem de %18 gibi komik bir rakamdan bahsedilmekte.

Ayrıca hızın 1024 k ye gelmesi halinde bie buna kota uygulanması, kişiye "sen bu 1024 k yı fazla kullanamazsın" demek anlamına gelmektedir.

Sonuç olarak talebim 256k sınırsızın en azından aynı fiyata 512 k sınırsıza.Kotalıların da aynı fiyata en azından 2 katına çıkmasıdır.

En azından diyorum çünkü, bu şekilde bile AB standartlarının çok uzağındayız.

Ayrıca oyumu AKP ye veren birisi olarak, sırf ADSL uygulamalrı yüzünden gelecek seçimde şimdilik bu kararımdan vazgeçmiş bulunmaktayım.Umarım bu yapılacak değişiklik tekrarda AKP ye oy vermeme neden olur.

• quote:

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany de, 256 kilobaytlık kullanımları 4 kat artırdıklarını ve hızı iki kat çıkardıklarını, üstelik da ücretin de aynı kaldığını söyledi. "Fiyatlarda yüzle 18'lik bir indirim gerçekleştirdik" diyen Doany, yarın sabah detaylı açıklama yapacağını dile getirdi.

Bu nasıl bir açıklama?
    Hangi 256'dan bahsediyorlar?
  • http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=401

yarın açıklanacak galiba inşallah bi kerede telekom utandırır bizi

adsl kullanıcıları lehine yapılacak değişiklik diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wi_fiii -- 19 Temmuz 2006; 1:23:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Bu nasıl bir açıklama?
    Hangi 256'dan bahsediyorlar?

Ben de 10 dakikadır orayı okuyorum.

"Kullanımı 4 katına çıkarmak" ve hemen ardından gelen "hızı iki katına çıkarmak"

Yine aynı şekilde

"Ücretin aynı kalması..." ve hemern ardından gelen "Fiyatlarda %18 indirim"

Çelişkiler yumağı.

• 256 sınırsız ya 512 sınırsız olacak ya da hepten kaldırılıp 1024 sınırlı olacak 6 GB kota verilecek...
    512K-3 GB kotalılar 1024K-6 GB kotalıya da yükseltilebilir...
    kalan diğer bağlantılarda da yüzde 18e varan indirim var...
    yukarıda Doany nin söylediklerinden çıkardığım bu benim...
    neyse yarın ne neymiş göreceğiz zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 19 Temmuz 2006; 1:36:45 >
  • Doany beyde bayagı meşhur oldu netin sayesinde 50 ytl 256 40 inerse kotalı olayıda 30ytl biter gibi yani azalır diyorum ama artık mp3 de cok azaldı film indirecegiz paso bulursak tabi.
  • Valla dayanmadım aradım Telekomu,açan adam:" Bu hafta içindeya da haftaya resmi bir açıklama yapılacak ama yapılacak değişiklik mutlaka lehinize olur" dedi.

İnanmak istiyorum bu "lehinize" lafına ama Telekoma güvenim yok
  • her sene bu muhabbeti yapmak adet oldu. bir sene boyunca konuşup her sene boyumuzun ölçüsünü alıyoruz. bakalım bu sene değişen bişey olacak mı?

bu arada

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Bin Ali Bin

İnme Ali İnme.

Yol Ali Yol Yol Bizi Yol

• beyler arada bir bakın hızınızada:)

http://www.ookla.com/speedtest/
  • lan millet gecenin bu saatinde piskopat olmuş

"Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany de, 256 kilobaytlık kullanımları 4 kat artırdıklarını ve hızı iki kat çıkardıklarını, üstelik da ücretin de aynı kaldığını söyledi."

yukarıdaki cümleden anladığım 256 kullanan abone sayısını 4 kat arttırdıkları ve hızı da "2 kat" çıkardıkları yani 256 >> 512 >> 1024 olduğu. yanlışmıyım??
  • Vallaha hiç birşey anlamadım neymiş 4 kat indirim
  • 4 kat hızlanma falan yok yaa, 256 Kbps kotalıları geçen dönem 512 yaptılar şimdide 1024 yapıyorlar buna 4 kat hızlanma diyo amcam, daha öncede yazdım 512 kotalılar 1024 oluyor , 2 Mbps %18 indirim 1024 Kbps katasızlara %15 indirim 512 Kbps e %10 indirim başkada bişi olcağı yok boşuna daha fazlasını bekleyip ümitlenmeyin
  • valla sitelerden yapılan alıntıları tekrar okudum da sanırım 256K sınırsızı direkt 1024-6GB kotalı yapacaklar galiba...1024K sınırsız yapmayacaklarına göre 4 kat yükseltme anca böyle açıklanabilir...
    güle güle hesaplı sınırsız bağlantı...seni çok özleyeceğiz...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

256 sınırsız ya 512 sınırsız olacak ya da hepten kaldırılıp 1024 sınırlı olacak 6 GB kota verilecek...
    512K-3 GB kotalılar 1024K-6 GB kotalıya da yükseltilebilir...
    kalan diğer bağlantılarda da yüzde 18e varan indirim var...
    yukarıda Doany nin söylediklerinden çıkardığım bu benim...
    neyse yarın ne neymiş göreceğiz zaten...

Arkadaşlar ilk önce bilgilenin sınırsızı sınırlı yapamazlar yada sen 512 oldun bundan böyle 49 yerine 89 ödeyecen diyemezler, yapsalarda idare mahkemesinden anında döner. Bunun için müşterinin rızası olmalı.Bence olacak olan olay 256 ların hızı artacak ama fiyat değişmeyecek. Kotalılarda ise hem hız artırımı hem indirim olacak. Ama 512/3gb kota seçeneği sabit kalacak. Diğer ikikotalı seçenekte bazı oynamalar yapılacak.
    Hızlarda 256 sınırsız 1024 olurmu diyorum ama zannetmiyorum. 512 olur. Diğer iki kotalıda 1024 olur dediğim gibi 512/gb sabit kalır. Ama tek çelişki 4 kat hızlanan ne ?
    Bakalım sabah ne oldu bitti öğrenecez ama bende tahmini söyledim
    Kısaca
    256 sınırsız ------------->512 olur fiyat:49ytl
    512/3GB----------------->Hız aynı kalır fiyat 25 ytl civarı olur
    512/6GB----------------->1024 olur. Fiyat 42ytl olur
    512/9GB------------------> 1024 Fiyat 59ytl olur
    512-----------------------> 1024 olur 84 ytl
    1024 ----------------------> 2048 olur fiyatını bilmiyom ama bu seçenekde %18 ucuzlar

Benim tahminim bunlar ama hala 4 kat olayını çözemedim öyle bişey olması fiyat dengesizliği yaratır. Acaba diyorum 4 ve 8 mbit bağlantı seçenekleridemi girecek hayatımıza???

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.