Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim söylediğim tarife tahmin değil nemecek den duyduğum tarife 4 Mbps filan gelmiyor, dağ fare doğuracak olan biten bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

valla sitelerden yapılan alıntıları tekrar okudum da sanırım 256K sınırsızı direkt 1024-6GB kotalı yapacaklar galiba...1024K sınırsız yapmayacaklarına göre 4 kat yükseltme anca böyle açıklanabilir...
    güle güle hesaplı sınırsız bağlantı...seni çok özleyeceğiz...

saçmalamayın sınırsız internet hiç bi güç kaldıramaz rahat olun. heee 256 sınırsızı iptal ederler 512 yaparlar ancak 90ytl alırlar olay çıkar orası ayrı ama sınırsız tarife hiç bi şeklde kaldırılamaz

• ortalıkta bir sürü laf dolaşıyor.Ben de bir şey anlayamadım malesef.Artık yarını bekliyelim belki bir sonuç çıkar
  • quote:

Arkadaşlar ilk önce bilgilenin sınırsızı sınırlı yapamazlar yada sen 512 oldun bundan böyle 49 yerine 89 ödeyecen diyemezler, yapsalarda idare mahkemesinden anında döner.

öyle birşey demedim zaten.
    "256K sınırsız 512K olur ya da komple kalkar 1024K-6GB kotalı olur" dedim...
    ama 4 kat hız artırımı lafını duyunca anladımki 256K sınırsızlar 1024-6GB kotalı olacak ve fiyatı 29 olacak galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaVinci

benim söylediğim tarife tahmin değil nemecek den duyduğum tarife 4 Mbps filan gelmiyor, dağ fare doğuracak olan biten bu

Walla dostum benimki tahmin, nemecekin ne kadar doğru bilemem ama son tarife değişikliğinde yeni bir üye bir hafta önce şuanki tarifeyi noktası virgülüne kadar yazmıştı birçok üye, modlar, adminler nerenden uyduruyorsun demişti adama Traji komik bir durumdu yani. Walla yarın telekom herşeyi yapar ama sınırsızı sınırlı veya hızın yükseldi ver 89 diyemez.

• quote:

saçmalamayın sınırsız internet hiç bi güç kaldıramaz rahat olun. heee 256 sınırsızı iptal ederler 512 yaparlar ancak 90ytl alırlar olay çıkar orası ayrı ama sınırsız tarife hiç bi şeklde kaldırılamaz

kaldırırlar,hizmeti veren o kullanan sensin.
    adam bir tarife yapar işine geliyorsa alırsın,gelmezse almazsın.sonuçta özel şirket...

adamlar sınırsız bağlantıyı yüksek fiyata vermeye çalışıyorlar bu görülmüyor mu hala?
    hesaplı internet isteyen kotalı alacak yani işin kısası...
  • düşünmeden yeterince saçma yorumlar yapılmış.mesal 512 3 gb 1024 olursa 2 kat hızlandı
    512 6 gb veya 10 gb 2048 olursa 4 kat hızlanır.başka bir yolu varmı 4 kat hızlanmanın.2 ile 4 le le uğraşmışsınız
  • quote:

quote:

kaldırırlar,hizmeti veren o kullanan sensin.
    adam bir tarife yapar işine geliyorsa alırsın,gelmezse almazsın.sonuçta özel şirket...

adamlar sınırsız bağlantıyı yüksek fiyata vermeye çalışıyorlar bu görülmüyor mu hala?
    hesaplı internet isteyen kotalı alacak yani işin kısası...

ama senet var orta da, anlaşma.tek taraflı sanırım bozamazlar diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ilk önce bilgilenin sınırsızı sınırlı yapamazlar yada sen 512 oldun bundan böyle 49 yerine 89 ödeyecen diyemezler, yapsalarda idare mahkemesinden anında döner.

öyle birşey demedim zaten.
    "256K sınırsız 512K olur ya da komple kalkar 1024K-6GB kotalı olur" dedim...
    ama 4 kat hız artırımı lafını duyunca anladımki 256K sınırsızlar 1024-6GB kotalı olacak ve fiyatı 29 olacak galiba...

Tamam işte dostum aynı şey sınırsızı sınırlı yapıyolar isterlerse 100mbit kotalı olsun haksızlık olacağından tek bir kişinin dilekçesinde bile bu idare mahkemesinden döner rezil olurlar, keşke öyle bir hata yapsalar ama zannetmem TK boşuna incelemiyor uzun uzun yeni tarifeleri konuyla ilgili heryerden görüş alıyorlar özellikle iletişim uzmanları ve hukukçuları tarifeleri en ince ayrıntısına göre değerlendiriyorlar.

• quote:

düşünmeden yeterince saçma yorumlar yapılmış.mesal 512 3 gb 1024 olursa 2 kat hızlandı
    512 6 gb veya 10 gb 2048 olursa 4 kat hızlanır.başka bir yolu varmı 4 kat hızlanmanın.2 ile 4 le le uğraşmışsınız

saçmalayan biz değil ulaştıramama bakanı..
    256 K 4 kat artarsa 1024 lur..
    hepsi 4 kat artacak dememiş ama 256 nın kalkıp 1024 kotalıya döneceğinin snyallerini vermiş maalesef bu konudaki bilgisizliği ile açıklama yapınca...

bu arada niye alıntı yapamıyorum ben ya,herkesde varmı bu sadece bendemi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

düşünmeden yeterince saçma yorumlar yapılmış.mesal 512 3 gb 1024 olursa 2 kat hızlandı

bir tek sen saçmalamamışsın zaten. O şekilö oluncaki fiyat dengesizliğini düşünemediğine göre
  • sınırsızı kaldıramazlar.hangi ülkede sınırsız baglantı yokki.iç savaş çıkarırız
  • quote:

Tamam işte dostum aynı şey sınırsızı sınırlı yapıyolar isterlerse 100mbit kotalı olsun haksızlık olacağından tek bir kişinin dilekçesinde bile bu idare mahkemesinden döner rezil olurlar, keşke öyle bir hata yapsalar ama zannetmem TK boşuna incelemiyor uzun uzun yeni tarifeleri konuyla ilgili heryerden görüş alıyorlar özellikle iletişim uzmanları ve hukukçuları tarifeleri en ince ayrıntısına göre değerlendiriyorlar.

sözleşmede hızları ve fiyatı istediğimiz gibi değiştirme hakkımız var ibaresi yok mu ben mi yanlış hatırlıyorum?
    sonuçta sınırsızı kaldırmıyorlar,512K yapıyorlar ama"82 milyon kardeşim işine gelirse"demeye getiriyorlar bence...
  • fiyat dengesizliği yenimi çıktı.anlat bakalım şu dengesizliği
    quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

quote:

bir tek sen saçmalamamışsın zaten. O şekilö oluncaki fiyat dengesizliğini düşünemediğine göre

• belki de kullanımı 4 kat arttıracağız demekle kotadan bahsediyordur, 512 3 gb 1024 12 gb şeklinde...
  • neyse ya yarın yani daha doğrusu bugün göreceğiz neyin ne olduğunu...
    Doany "yarın detaylı açıklama yapılacak"diye demişse tabi gerçekten...
  • quote:

quote:

sözleşmede hızları ve fiyatı istediğimiz gibi değiştirme hakkımız var ibaresi yok mu ben mi yanlış hatırlıyorum?
    sonuçta sınırsızı kaldırmıyorlar,512K yapıyorlar ama"82 milyon kardeşim işine gelirse"demeye getiriyorlar bence...

256sınırsızı 512sınırsız82ytl yaparlarsa olay olur. bukadar ınsan bunun icinmi okadar bekledı.

• niye olay olsunki hoca?
    sonuçta indirim yapıyor adam.
    512K 99 YTL değilmi?
    yüzde 18 indirim 82 YTL ye tekabül etmez mi?

ha 256K sınırsız mı?
    adam mecbur değilki sana bu bağlantıyı vermeye.

özelleşsin özelleşsin dedi insanlar,aha özelleşti.
    adam istediği bağlantıyı istediği fiyata satar,işine gelire alırsın gelmezse almazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 19 Temmuz 2006; 2:43:03 >
  • quote:

fiyat dengesizliği yenimi çıktı.anlat bakalım şu dengesizliği
    quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

quote:

Evet taze taze çıktı. Senin tezine göre nasıl bir tarife seçenekleri çıkar bir yazda görelim? Hem zaten bakan efendi sınırsızlarda 4 kat demiş biz onu tartışıyoruz. Tek bir yolu var böyle bir şeyin ama Telekom alt yapısı kaldıramaz.

• arkadaşlar dikkatli okuyun.
    adam sınırsızlara değil sınırlılara 4 kat yükselttik demiş.
    256K 4 kat yükselirse 1024 olur.
    adam 256K lar kotalımı kotasızmı onu karıştırmış..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.