Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine geçen seferki gibi bi şeyden haberi olamayan bakana yaptırdılar açıklamayı, o da her seferinde aynı şeyi yapıyor...geçen seferde " en düşük hız 512 olacak " demişti...atalarımız ne güzel söylemiş; " biliyorsan konuş feyz alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar "...sözlerime anonim bir deyişle nokta koymak istiyorum; " bilmiyorsan bu b**u git mektebinde oku "...
  • bende aksine yavaşlama var bi dosya indiremedim ya
  • quote:

Az önce izledim NTV de . Sınırsızlarda indirim var ancak hız artışı yok.
    Sınırlılarda ise indirimden söz etmedi. Sadece 2 ve 4 kata kadar hız artışları varmış.

tamam ozaman yine fos ne olacak.99 ytl ye 20 ytl indirim gelse ne olur.sınırlı da kullanılmaz.vakum gibi ceker net.her ay kota gecilir.iyilik yapcaklarını sanmamız hata.daha cok nasıl kazıklarız diye yol arıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 19 Temmuz 2006; 0:25:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

quote:

Orjinalden alıntı: Oguz96

ee hani nerde hız

Sınırlılarda ise indirimden söz etmedi. Sadece 2 ve 4 kata kadar hız artışları varmış.

Y
    apacakları 1-2 milyonluk indirimle sesimizi keseceklerini zannediyorlar.. YEMEYİZ!!!
  • Bu hükümetin iletişim politikasını gerçekten sevmiyorum. Birarada çanak antenlerin kaldırılmasından bahsediyorlardı. Sonra tahmin ettiklerinden çok daha büyük bir tepkiyi çok kısa bir süre içinde alınca bu planda suya düştü.

Bizimde internet fiyatları konusuda tepkimizi ciddi olarak göstermemiz lazım. Gerçekten ben artık yurt dışından sunucu kiralamak istemiyorum. Mesela 2048 kbps aylık 50 ytl olsa süper olur. Şuan için böyle bişey olmayacağı kesin ama en azından 100 ytl felan olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

quote:

ee hani nerde hız

Y
    apacakları 1-2 milyonluk indirimle sesimizi keseceklerini zannediyorlar.. YEMEYİZ!!!
    bal gibi de yiyoz.yine kullanacaz adsl.sesimizi dikkate alan mı war.telekomun yapacağı iş ubkadar olur

• yahu yine saçma sapan ve kimseyi memnun etmeyen bir açıklama yapılacak yarın. gelin acilen toplanıp 7'den 70'e herkesin dikkatini çekecek bir eylem yapalım perşembe günü. mesela boğaziçi köprüsünü trafiğe kapatıp yürümek gibi ya da binali yıldırım ile donny'nin maketini falan yakalım taksim meydanında. yetti artık yaaa nedir bu %18 sadaka mı veriyorlar !!!!!!!!!!
  • http://www.ntvmsnbc.com/news/380084.asp

yeter gerçekten... Bence de şimdiden planlara başlayalım... Bence hedef telekom binaları olmalı...
  • quote:

quote:

ee hani nerde hız

o zman 256 sabit kalır , 512 3 ler 1024 olur 1024 6gb lar 2048 6gb olur..
  • acıklama yarın mı yapılacak
  • Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany de, 256 kilobaytlık kullanımları 4 kat artırdıklarını ve hızı iki kat çıkardıklarını, üstelik da ücretin de aynı kaldığını söyledi. "Fiyatlarda yüzle 18'lik bir indirim gerçekleştirdik" diyen Doany, yarın sabah detaylı açıklama yapacağını dile getirdi.

sınırsızlarda hız artışı yoksa hangi tarife 4 kat hızlanacak ???

quote:

quote:

ee hani nerde hız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 19 Temmuz 2006; 0:41:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

http://www.ntvmsnbc.com/news/380084.asp

yeter gerçekten... Bence de şimdiden planlara başlayalım... Bence hedef telekom binaları olmalı...

telekom'un iplediği mi var, hem geçen sefer telekom'un önünde yapıldı da noldu. herkesin kolayca ulaşımını sağlayabileceği ve tüm türkiye'nin ve medyanın dikkatini çekebileceği bir yer olmalı ve izinsiz bir gösteri yapılmalı...
  • sloganıda buldum : "%18 SADAKAM OLSUN!!!"

Elimizde kocaman pankartlarla ve sloganımızın yazılı olduğu tişörtlerle falan yürümeli mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Richy

yetti artık yaaa nedir bu %18 sadaka mı veriyorlar !!!!!!!!!!

256 lara o da yok deniyor...
    Telekom da biliyor, ne kadar tepki gösterilse burada kalacak, iş icraata gelince herkes fossss...
  • 4 kat artan ne gerçektende???

Bence 512-3'ler 2048-3 olur, 512-6'lar ve 512-9'lar 1024 olur...

256 otlar
  • Yarın inşallah bi açıklama yapar artık.

yoksa
  • 4 kat artmadan kasıt ,256 sınırsızları 1024 6 gb'ye geçirme olmasın sakın.
  • yarın sabah açıklanacakmış
  • sınırsızlar yani ben ve siz ne yapıyoruzda bu kadar hor görülüyoruz sinir oluyorum artık ya bi dosya indirirken eziyet çekiyoruz
  • okumaktan ve kafa yormaktan bıktım ve yoruldum.
    benim anladığım tek şey var oda...
    En az bant genişliğiyle en fazla nasıl Kar ederiz Onu düşünüyorlar.

ama burda etik dışı olan, Senin vergilerinle kurulmuş bir internet altyapısını kullanan TT'nin , Daha Kendine rakip çıkartmadan, maximum kar amacı gütmesidir.

Ve yıllarca dial-up bağlantı hizmeti sunan onca şirket piyasadan silinmiş vaziyette. gerçekten çok ama çok acı... Malesef Bu gidişe bir dur diyecekte çıkacak gibi görünmüyor.

"Hangi şirket Yatırım yapmadan Kar edebilir?" sorusun cevabı: Dünyanın Her yerinde "Tekel olan şiketler" dir.
    TAm TÜCCAR MANTIĞIYLA DÜŞÜNÜYORLAR. Bunu yapan "özel şirket" olsa gam yemiyeceğim.
    %18 indirim için de "ALLAH RAZI olsun(!)" diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.