Şimdi Ara

İndirimli akaryakıt satan firmalar güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi bazı akaryakıt firmaları katkısız eurodizel'i önde gelen firmalara göre %5-10 arasında değişecek kadar daha ucuza satıyor. Mesela Lukoil, petroturk, aytemiz, uspet, kadoil, vs..

Güvenirlik konusuna gelince herkes birşey söylüyor. Kimisi içinde su var, kimisi temiz değil, kimisi tank temizliği iyi değil.. derken kimileri de güvenle kullanabilirsin diyor.

Bu firmaların müşteri temsilcilikleri yakıtlarımız güvenlidir, bir sorun olursa karşılarız diyor(!?). sizce bu konuda nasıl hareket etmekte fayda var. Ben Afyon'da yaşıyorum. Tecrübe sahibi arkadaşlardan öneri alabilir miyim.

• Adapazarında biz yaklaşık 10 senedir lpgyi en ucuz saten yerlerin birinden alıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Markası Energy diye geçiyor fakat sahiplerinin dediğine göre BP'nin ürünüy(müş) Ne kadar doğru söylüyorlar bilemem lakin şimdiye kadar hiç bir sorunumuz olmadı yakıttan yana.. Fiyatı da belirteyim, dün 1,80'den almıştım
  • ben de bulunduğum yerde petrotürk ten mazot alıyorum,çok memnunum.
  • Fırsatım oldukça full'den alıyorum mazotu, diğerlerinden bi farkını göremedim. 3 silindirli TDI motor olduğu için yakıtı seçmiyor heralde araç
  • biz eski adı po yenisi uspet olan piyasaya göre hep %5 kadar ucuz olan bir yerden aldık birkaç kere daha az km gitti diye hesapladık hep. daha almıyoruz.
    mesela istanbulda1.95 ile 2.05 arası değişen lpg orada 1.85

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır Lukoil'den alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • hep aynı istasyondan en pahalısını alıyorum prensip olarak

yalnız full den alıp şikayet eden bir arkadaş çevrem var
  • Ben daha önce devamlı OPET ten alıyordum. Üç aydır BAHÇEŞEHİR FULL dann alıyorum...Hiç bir sıkıntı yaşamadım..Aynı km yi yapıyorum..Defalarca denedim...En son normal benzin FULL da 4,11 fiyatla satılırken FULL kartımla 4,08 den 45 Lt aldım..Ertesi gün zam geldi..Bir ay rahatım.. Kanunen suç olmasına rağmen 5 büyük petrol dağıtım şirketi gizli fiyat anlaşmaları yapıyorlar. Aynı bölgede hepsinin fiyatı aynı...Göstermelik 1 kuruş fark koyuyorlar..KÜÇÜKLER İSE PAZAR PAYI KAPMAK İÇİN BU TÜR ANLAŞMALARA GİRMİYORLAR.ve çok büyük reklam harcamaları yapmıyorlar.Malın geldiği yer aynı, Alınan rafineri aynı....Fark budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Temmuz 2012; 12:54:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcelik316

Arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi bazı akaryakıt firmaları katkısız eurodizel'i önde gelen firmalara göre %5-10 arasında değişecek kadar daha ucuza satıyor. Mesela Lukoil, petroturk, aytemiz, uspet, kadoil, vs..

Güvenirlik konusuna gelince herkes birşey söylüyor. Kimisi içinde su var, kimisi temiz değil, kimisi tank temizliği iyi değil.. derken kimileri de güvenle kullanabilirsin diyor.

Bu firmaların müşteri temsilcilikleri yakıtlarımız güvenlidir, bir sorun olursa karşılarız diyor(!?). sizce bu konuda nasıl hareket etmekte fayda var. Ben Afyon'da yaşıyorum. Tecrübe sahibi arkadaşlardan öneri alabilir miyim.

Ben sürekli indirimli alıyorum en son tatil dönüşü kampanyalı starpetten 3.19tl den aldım motorini şuan çeyrek depo var herhangi bir sorun olmadı,ayrıca bende Afyondayım Konya yolundaki Energy den alıyorum birde Bolvadinde QPet den alıyorum indirimli.
    1yıldır alıyorum buralardan sorun yaşamadım bakımda da mazot filtresi gayet temiz çıktı.

• EK BİLGİ...Bahçeşehir MOBİLYACILAR ÇARŞININ tam arkasına yeni bir FULL açılıyor..Fİ YAPI Fİ SİDE nin tam arkası....Çatalca ya , Hadımköy e daha yakın..Bu bölgedeki arkadaşlarıma ilanımdır.. Bilginiz olsun.. Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi bazı akaryakıt firmaları katkısız eurodizel'i önde gelen firmalara göre %5-10 arasında değişecek kadar daha ucuza satıyor. Mesela Lukoil, petroturk, aytemiz, uspet, kadoil, vs..

Ben sürekli indirimli alıyorum en son tatil dönüşü kampanyalı starpetten 3.19tl den aldım motorini şuan çeyrek depo var herhangi bir sorun olmadı,ayrıca bende Afyondayım Konya yolundaki Energy den alıyorum birde Bolvadinde QPet den alıyorum indirimli.
    1yıldır alıyorum buralardan sorun yaşamadım bakımda da mazot filtresi gayet temiz çıktı.

konya yolundaki energy bilmiyorum. yerini tarif etmen mümkün mü? Bide eski SSK karşısndaki Petroturk ile ilgili bilgin var mı?

• Yaklasik 3 ay full den motorin alip kullandim hic bir sıkıtıyla karsilasmadim. Aracim 1.3 mj motordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

konya yolundaki energy bilmiyorum. yerini tarif etmen mümkün mü? Bide eski SSK karşısndaki Petroturk ile ilgili bilgin var mı?

Konya yolundaki Energy Tugla Fabrikalarının olduğu yerde Şeker Fab. gelmeden solda.Petrotürkü bilmiyorum ordan almadım hiç.

• arkadaşlar akaryakıt firmalarının hepsi shell'den, bp'ye en sallamadan markalara kadar akaryakıtı tüpraştan alıyolar. yani shell'in kamyonu geliyor mal alıyor o çıkıyor aynı yere lukoil vs giriyor onun aracını dolduruyorlar. onun için içiniz rahat olsun. tüm firmaların yakıtı aynı sadece içine katkı katıp 97 oktan vs diye fiyat ekleyip satıyorlar o kadar. tek sıkıntı yurda kaçak olarak sokulan akaryakıttan ve mazot'un için gaz yağı karıştıran istasyonlarda çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.