Şimdi Ara

İndirme hızım iyi internette gezemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun indirmek istesem 1.5/2mb hızla indiriyor ama 480p video dahi izlenmiyor ne yapmam gerek ?

win7 64 bit

superonline 16mbs kadar adsl

• Lütfen bi yardımcı olun
  • Sen anladığım kadarıyla hem oyun indireceksin aynı zamanda da video izlemek istiyorsun indirme işlemi devam ederken doğru mu anladım ? Bu tür durumlar da çözüm CfosSpeed internet sitesine gitmek ve detaylı bilgi almak için tıklayınprogramıdır, binevi internet trafik yöneticisidir gelen ve giden hızı düzenleyerek bağlantı hızını en iyi şekilde düzenler , bir yandan indirme işlemi yaparken diğer yandan da video izlemene olanak sağlar. Program ücretlidir ama 20 TL gibi bir fiyatı var ve ömür boyu llisans alıyorsun tek sefer ücret vererek, türkçedir program, teknik destekleride çok iyi.

• @iSS kullanıcısına yanıt
    Yok sorun tam olarak şu. İnternette gezinemiyorum siteler çok yavaş açılıyor.Bu esnada birşey inmiyor yani. hızımmı düşük diye bakıyorum ama öylede bir sorun yok gibi görünyor o.O Birşey indirmek istesem iyi indiriyor sorun ne olabilir.

• böyle birşey çıkıyor :/ ama video dahi izlenmiyor 360p de zar zor
  • Mevcut bağlantın direkt o indirdiğin dosya için kullanılıyor haliyle diğer online işlemlerinde yavaşlama olur bu gayet doğal bir durum, bende sana bu durumu düzenlemen için hem indirme yapıp aynı zamanda da internet üzerinde gezinti, video izleme vs durumları için program önerdim ayrıca o program ile çok daha verimli bir şekilde ADSL bağlantını kullanabilirsin. Online oyun, video izleme vs işlerinde çok iyi peformans alırsın.

Ayrıca Download yöneticisi kullanıyorsan ( İnternet Download Managaner ) indireceğin dosyanın hızı sınırlayabilirsin böylece diğer işlemlerinide sıkıntısız yapabilirsin nette gezinme video izleme gibi işlemlerini.

CCleaner ile sistem temizliği yap. Daha sonra sistemi yeniden başlat. Kullandığın tarayıcıyı güncellemediysen en son sürüme güncelle. Flash player güncellemesini yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @iSS -- 1 Şubat 2015; 16:49:41 >
  • Sana program satmaya çalışanları dinleme kardeşim. 2 gündür bende de çok ping var. Ping ini kontrol et ve superonline ı bir ara ayrıca gereksiz kablolardan kurtul kablolarını kısa tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.