Şimdi Ara

ıne sıtesınden e mail adresınız sayeARKADAŞLAR OYUNDAKİ HACK OLAYILARI İCİN NE YAPILMALI BİLGİ BURDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arka SLM BEN AEGE SERVERINDA OYNUYORUM ARKADAŞLAR TURKS_POWER IN GUILD BASKANIYIM SIMDI HACKERLARIN 3 YOLU VARDIR BİR CHARI PATLATMAK İCİN
    1= EXCHANGE PROGRAMI ( bu programı ıkı cesıt seklı vardır bırısı sızın charınıza otomatık olarak exchange atar sılkroad klasorune yerlestırılen bı programdır ve o exchangeyı kabul ettiğinizde (2) gun ıcınde program sahıbıne sızın id ve sıfrenız ulasır boylece charınızı patlatmıs olur dıgerıde kendısı exchange atıp sılkroad klasorune ozel yazılım yapmıstır kendısı sızın ıd nızı ve sıfrenızı ınternet uzerınden sılkroad onl

• 2 . olay ise party olayıdır oyunda sıze esyanı yere at nası gozukuyo ayagı falan yapar yada sılahını +5 yapıyımmı yalanları coktur bunu coluk cocuk herkez kullanır sıze ozel party atıp party esya paylasımlı yapıyor ve esyayı yere attıgınızda tamam gordum dıyor sız esyayı yerden aldıgınızda ıtem paylasımlı oldugu ıcın party esya dırek ona gıdıyor bıde bakıyorsunuzkı guzelım ıtemınız yok basıt bısey :DDD
    3_ 3. olarakta eskıden cok vardı sımdı sagolsun gm ler o sorunu hallettı ama bunları yapan harbı hackerlardı bı stala gırıyorsunuz ıteme bakıyorsunuz alıcaksınız hosunuza gıttı ama ıtemın ozellık tablosunda sos olmadıgı halde sarı yazılar varsa bunlar hacker esyalarıdır sımdı pek kalmadı tabı
    _NOT=VE CÖZÜMÜ= BU OLAYLARI ENGELLEMEK ISTIYORSANIZ ARKADASLAR OYUNDAYKEN ESC YE BASIP AUTO SETTINGS TE AYARLI OLAN PARTY VE EXCHANGE SECENEKLERİNİ OTOMATIK OLARAK KAPATIN PARTYLERIN OZELLERINI HICBIRZAMAN KABUL ETMEYIN HERZAMAN E YE BASARAK NO UZERINDEN GIRIN EXCHANGEYE KAPATTIGINIZDA SIZE EXCHANGE ATANLARI OTOMATIK OLARAK RED EDER ZATEN ITEM PAYLASIMLI PARTYLERI ANLAMASI BASITTIR OPTIONSTAN O OLAYI HALLEDIN GERISINE KARISMAYIN : ONDAN SONRA HACKER DEGIL KRALI GELSE O CHARI HACKLEYEMEZ TABI BI TANIDIGINIZ SIFREYI BILIP YAMUK YAPMASSA YADA CAFEDE OYNARKEN BIRI SIFRENIZI GORMEZ ISE VEDE GM BOT VE VESAIRE OLAYLAR YUZUNDEN BANLAMAK YUZUNDE KALMASSA YANI OYUN ICINDEN HICBIR TURLU HACKLENEMESSINIZ SADECE BIRAZ ZEKI OLUN YETER ...... HERKESE KOLAY GELSIN OKUYANLARA TESEKKURLER

• bunları okumadan yaptım basit ve fikir uretirsen anlasılır ztn bilmeyenler için iyi olur bende bir kac belirteyim
    msn den char alırken dikkat ss lere trjan keygoler vs koyuolar sifreniz ona gidio ne yazarsanız exchangeyi o deil siz ona atın stalldeyken ip ona gidebilio programla tabi yazılım bilen pek stall gezmeyin botlara dikkat keygoller virus taraması yapın
    gerisi yalan
  • Spartada 3 kişi veriyorum. Bildiğim kadarıyla, OSKIJEN çalıntı char, Hackle uğraşan bi Bombibomka vardı Rus bir kişi benim kanga olur kendisi ama bugünlerde oyunda yok, birde Evgeni tamam iyi hoş ama oda rus! :) Ruslardan babam olsa güvenmem. Sizde güvenmeyin.
  • blue_legends dün galiba senin klan biri sizin klan daki memberları kandırıyomuş dorumu arkadaş yakalamış ve sana söle miş cevap pls yada özelden yaz abi
  • slm onur abi ben game_sultan (deli) bunları bbende biliyorum bir de beko_tr nin dedğii doru mu? Benim haberim yokk
  • @LnMsTr
    eminim ruslarda turkler icin aynı sei diodur
  • paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_LEGEND

arka SLM BEN AEGE SERVERINDA OYNUYORUM ARKADAŞLAR TURKS_POWER IN GUILD BASKANIYIM SIMDI HACKERLARIN 3 YOLU VARDIR BİR CHARI PATLATMAK İCİN
    1= EXCHANGE PROGRAMI ( bu programı ıkı cesıt seklı vardır bırısı sızın charınıza otomatık olarak exchange atar sılkroad klasorune yerlestırılen bı programdır ve o exchangeyı kabul ettiğinizde (2) gun ıcınde program sahıbıne sızın id ve sıfrenız ulasır boylece charınızı patlatmıs olur dıgerıde kendısı exchange atıp sılkroad klasorune ozel yazılım yapmıstır kendısı sızın ıd nızı ve sıfrenızı ınternet uzerınden sılkroad onl

madem okadar bilgilisin,programın çalışma mantığını açıkla lütfen,charımı tehlikeye atmak istemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_LEGEND

arka SLM BEN AEGE SERVERINDA OYNUYORUM ARKADAŞLAR TURKS_POWER IN GUILD BASKANIYIM SIMDI HACKERLARIN 3 YOLU VARDIR BİR CHARI PATLATMAK İCİN

madem okadar bilgilisin,programın çalışma mantığını açıkla lütfen,charımı tehlikeye atmak istemiyorum.

Niye sende mi bi tane yapacan metecik Exchange açığı kapatılalı yaklaşık 3 ay oluyor

• arkadaslar fıkırlerınız guzel su ss olayıda super ama ss olayını keyloger olayını bılmeyen ve antıvurus kullanmayan yoktur heralde :D ben oyun ıcındekılerı belırtmek ıstedım sadece keyloger oldumu zaten charı degıl kredı kartını ve herturlu sıfrenı unut ama oyun ıcınde benım klanımda dahıl bırcok soyulan oluyor bu soyulma olayları sadece bıraz bılıncsızlıkten oyunu bılmek cok onemlı bu konuda kımse bısey yazmadıgı ıcınde bıldıklerımı paylasmak ıstedım okuyanlara cok tesekkur ama bu oyuna baslayalı yaklasık 2 seneyı gecıyor sukur bılmedıgım hec bısey kalmadı :DD
  • ha delıboy abım ıyı olmus boyle sıtelerı gezmen guılddekılere herzaman soyluyorum forum sıtelerını herzaman dolasın bılmedıgınız bısey kalmasın dıye neyse sen bılıyon zaten o olay soyle oldu bılıyosunkı klandakı herkeze elımden geldıgınce destek cıkar beslerım bana abı charım soyulmus dedı klandan bırı bende tamam abım sorun degıl ben ustunu toparlarım dedım guılde yenı aldıgım bırıde rastlantı ıste dedeı abı obızım mahallede oturuyor kandırıyo herkezı falan olay o yanı oyle ahım sahım bı olay degıl 5k cıların yaptıgı turden zaten herkez oyunu cıkar ıcın oynamaya basladı bırbırını tutan dusunen yok :DDDD
  • HA KANKA SENİ TANIYOM 73 LEVELMİSİN NESİN AEGEDE HATTA GUİLDİN 5 LEVEL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.