Şimdi Ara

Infamous 2 psn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi aksamlar ben dun psnden infamous 2'yi aldim indirdim ertesi sabah oyunu kurmaya basladim ama %14 te hata verdi bende tekrar indirdim yine ayni hatayi verdi bu olay sizdede oldumu birde bu durumu nereye bildirecem intten baktim ama bulamadim

• tam olarak ne hatası veriyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

tam olarak ne hatası veriyor acaba
  • internetten tekrar download edip yüklemeyi dene; birde hdd yeterince boş yer varmı 15 gb oyun + oyunu kurarken de extra dosya atıyo olabilir sadece tahmin bunlar tabi
  • bendede bazı demolarda oluyo nedeni belirisz
  • En az 40 gb boş yer bırakın Ps3'te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

En az 40 gb boş yer bırakın Ps3'te.

benim alet zaten 40 gb nasıl olacak ozaman camdanmı atlıyım ben hehe walla 3 yıldır yükle sil gına geldi gerçi
  • Baktim 110 gb bos yer var simdi bir daha yukuyorum megerse elektrikler kesilmis, 2-3 kere kuzen soyledi :( sanirim ondan hata veriyodu ins bunda hata vermez
  • Bu arada hatanin ne oldugunu bilmiyorum psn kapaliyken bi,sayi hatasi veriyodu,hani psn ye girmeye calisinca bundada sayi,hatasi veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho001

Baktim 110 gb bos yer var simdi bir daha yukuyorum megerse elektrikler kesilmis, 2-3 kere kuzen soyledi :( sanirim ondan hata veriyodu ins bunda hata vermez

eksik yükleme sorun bulundu tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho001

Baktim 110 gb bos yer var simdi bir daha yukuyorum megerse elektrikler kesilmis, 2-3 kere kuzen soyledi :( sanirim ondan hata veriyodu ins bunda hata vermez

film gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.