Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

oyunun nasıl oluşundan çok kaç paraya alsam konuşuluyor.bıkmadınız!!

oyun çok güzel hocam. satıyım sana 270 tl

bende var
  • quote:

Buyur konuş madem oyun var sende, seni tutan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

210 tl ye 9 taksitle mi alsam yoksa tek çekim 159 tl ye mi alsam bi akıl verin

Bütçe senin karar senin nasıl daha rahat ödersen öyle yap, ama bi oyunu 9 taksit yapmakta pek mantıklı gelmiyor bana.

Aynen banada mantıklı gelmiyor ama işte bu spotçularada para bayılmak istemiyorum, bari sony kazansında Türkçe ye desteğe devam etsinler diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

ben genel anlamda konuştum.oyunu oynamadan bu oyun bu kadar para etmez diyenler bile var pes.oyunun gerek oynanışı olsun gerekse grafikler yeni nesilim ben diyor.özellikle dublajı çok beğendim.
  • Eh bi zahmet yeni nesilim desin, yok mu detaylı anlatabilecek biri?

• quote:

quote:

quote:

ben genel anlamda konuştum.oyunu oynamadan bu oyun bu kadar para etmez diyenler bile var pes.oyunun gerek oynanışı olsun gerekse grafikler yeni nesilim ben diyor.özellikle dublajı çok beğendim.

Bu oyunu valla ilk tanıtıldığı günden beri bekliyorum, oyunun bu para etmeyeceğini düşünenler almazlar olur biter, alanlara saygı duymak zorundalar. Infamous ss bence yeni neslin gerçek yeni nesil oyunudur. Türkçe olmasıda benim için 2 kat daha değerli.

• Valla bende sepete attım ama almak içimden gelmedi bu fiyata gg de 180 TL civarı zaten yarın alsam cumartesiye gelmeyecek.(kargolar artık cumartesi günü yarım gün çalışıyor).20 lira 30 lira pek sorun değil de ben bu oyunu 10 saate bitiririm sonra devam edecek bir oyunda değil bilemedim şimdi.Benim aklımda ki fiyat bandrollü 180 normal şartlarda 140-150 arasıydı gerçi daha önce de konuya yazdım 200 den kaktıracaklar diye aklıma gelen başıma geldi.
  • Yaklaşık 1 saat sonra 12.01de tr psn e gelecek oyun.5 gb indirmeden sonra oyuna başlanacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
  • An itibariyle inFAMOUS Second Son Amazon'da 1. sirada,

http://www.amazon.com/best-sellers-video-games/zgbs/videogames/ref=sv_vg_11
  • 1 ve 2 .oyunu oynamış biri olarak bu oyunu beğenmedim. (şimdilik)

Çünkü, 1 ve 2 de olan hikaye tamamen gitmiş ortada bişey yok. Belki ilerleyen zamanlarda gelir.

Şu anda Video gücünü aldım, ondan önce kestiğim Angel boss gerçekten keyifsiz geldi. Kendimi DMC, Bayonetta oynuyor gibi hissettim.

İnfamous dünyasının dışına çıkılmış bu boss la.

Karakter grafiği fazla iyi olduğundan ortam da çok sırıtıyor.

Şimdilik önceki oyunlardan aldığım keyifi alamadım.
  • Grafikleri nasıl buldunuz hocam? SS'ten pek anlaşılmıyor elbet TV ekranında daha etkileyici duruyordur..Killzone Shadow Fall oynadıysanız o seviyeye yaklaşmış mı grafikler?Ben de bu hafta içinde alacağım kısmetse bilgilenmiş oluruz bahsederseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Grafikleri nasıl buldunuz hocam? SS'ten pek anlaşılmıyor elbet TV ekranında daha etkileyici duruyordur..Killzone Shadow Fall oynadıysanız o seviyeye yaklaşmış mı grafikler?Ben de bu hafta içinde alacağım kısmetse bilgilenmiş oluruz bahsederseniz..

grafikleri killzone dan daha iyi geldi bana.özellikle karakter grafikleri ultra kalite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

1 ve 2 .oyunu oynamış biri olarak bu oyunu beğenmedim. (şimdilik)

Çünkü, 1 ve 2 de olan hikaye tamamen gitmiş ortada bişey yok. Belki ilerleyen zamanlarda gelir.

Şu anda Video gücünü aldım, ondan önce kestiğim Angel boss gerçekten keyifsiz geldi. Kendimi DMC, Bayonetta oynuyor gibi hissettim.

İnfamous dünyasının dışına çıkılmış bu boss la.

Karakter grafiği fazla iyi olduğundan ortam da çok sırıtıyor.

Şimdilik önceki oyunlardan aldığım keyifi alamadım.

Hocam sanırım oyunun başındasın.İleriki bölümler daha zevkli. Oynadıkça göreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam aslında olay burda oyunun ederinden çok,ps4 ve oyunlarıyla birlikte başlayan,türk oyuncusunun,oyunlara gönül vermiş en büyük hobilerinden biri oyun oynamak olan insanların bu tutkusunu fırsata çevirip, içgüzarlık yapan satıcılara tepki amaçlıdır.Bence dayanabilen arkadaşların acele etmesine gerek yok.Yeni bir konsol yeni nesil oyunlar.Bizim kurnazlarda affetmiyor.İşin ilginç tarafı sony türkiye playstation kurumununda bu pazarcıı esnaflarından daha beterini yapması.Geçen sene bu zamanlar gow ascension ı aldık 119 tl ye,1 sene sonra oyunlar 220 tl.Umarım bu hizmetlerinin karşılığında hakettiklerini alırlar.Oyuna gelince viideolardan izlediğim kadarıyla muazzam görünüyor

• Evet usta başlarındayım, 3.güç olan video yu aldım kapattım. Dark Souls 2 ye geçeyim az :)

Umarım hikaye bağlamında daha da derinleşir, yada önceki oyunlarla bir bağlantı gerçekleşir, böyle çok sığ gidiyor.

@GT_55
  • oyun tr psnde satın almaya açıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanlara giden var mı en çok onu merak ediyorum? Yarın alicam ama pazartesiye kadar oynayamam sanırım yoğunluktan. Neyse gidiliyor mu ormanlara?

• bu arada yeri değil arkadaşlar ama twitter engellendi.Bütün Dünyaya rezil olmaya devam
  • Bu oyunu yurt dışından Türkçe alabilme imkanımız var mıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.