Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün oynayan arkadaşları izledim internetten de bir şey dikkatimi çekti alt yazıyı başka firma düblajı başka bir firma mı yapmış ?.Birbirini tutmuyor

örnek

düblaj :Buradan çıkmam lazım durum kötü.

Alt yazı:Buradan çıkmam lazım başım belada.

Sanki alt yazı daha filim vari gibi olmuş.
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    cok cok guzel tespit valla benziyor ciddi ciddi

birde kutulu versoyonlari ne kadar bilginiz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss leri facebooka mı yüklüyorsunuz share den?Ben de paylasacagim ama twitter hata veriyor.Facebook açmak lazım sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • us psnden aldığımız oyunda tr alt yazı varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Ss leri facebooka mı yüklüyorsunuz share den?Ben de paylasacagim ama twitter hata veriyor.Facebook açmak lazım sanırım.

Twitter kapatıldıya ondandır hocam.
  • US PSN'den alinan oyunda Ingilizce haric hicbir dil yok,ne altyazi ne seslendirme,maalesef sadece Ingilizce..Bizzat denenmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoe

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Grafik dışında oynanışını nasıl değerlendiriyorsun, parasını hak ediyor mu? Oynarken zevk veriyor mu?

Hocam oynanış, yeni özellikler ve bu özellikleri geliştirdikçe daha güzel bi hal alıyor.Ben 180 tl verdim oyuna, kuruşu kuruşuna hak ediyor.

@Alkımm

Ona dikkat etmedim.Farklı yapmış olabilirler.Şu an dublajlı oynuyorumBitirene kadar böyle devam edeceğim.İkinci oynayışımda orjinal dil ve altyazı ile oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 21 Mart 2014; 11:01:17 >

• Edit:Avrupar psnlerin hepsinde ön sipariş açılmayıp cole legacy görevleri fazla parayla satılıyormuş.Sadece us psnden alanlar bu görevleri gelen update ile bedava oynayabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 21 Mart 2014; 11:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Edit:Avrupar psnlerin hepsinde ön sipariş açılmayıp cole legacy görevleri fazla parayla satılıyormuş.Sadece us psnden alanlar bu görevleri gelen update ile bedava oynayabilecek.

avrupada oyunlar usa ya göre daha oluyor hep.
  • Us psn alan var mı? Türkçe dil çıkıyor mu deneyen var mı

• Grafikler mükemmel, PS4'te gördüklerimizin en iyisi diyebilirim. Kontroller önceki iki oyuna göre daha güzel olmuş, harita kullanımı o kadar iyi değil, çevre güzel detaylandırılmış ama atmosferi olumlu etkilemesine rağmen sanki her yer birbirine benziyor, tabii ilerde daha iyi olabilir ama şimdilik ortalam duruyorlar.

Aldığı puanların ortalamasını hakediyor, sonuçta 80-85'lik bir oyun olmuş gibi. Sonbahara kadar başka adam gibi oyun da olmadığı için PS4 sahiplerinin mecburen alacağı bir oyun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoe

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Grafik dışında oynanışını nasıl değerlendiriyorsun, parasını hak ediyor mu? Oynarken zevk veriyor mu?

Bi Assasins Creed gibi değil oynanış, daha kalıpsal hareketler, ama güzel tabi.

• hiç bir oyun 180 tl etmez kendinizi kandırmayın
  • Collectors alanların SSLeri gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

hiç bir oyun 180 tl etmez kendinizi kandırmayın

Etmezse almazsın olur biter, alana da laf söylemek kimsenin haddi değil.

• Oyun USPSN'de 127 lira, TRPSN'de 160 lira. Eder mi, etmez mi tartışılır ama PS4 için şu ana kadar çıkan en uzun soluklu ve en iyi grafikli oyun bu oldu. Bence PS4 sahipleri bir şekilde edinmeli bu oyunu, oynadıkça güzelleşiyor oyun, dünya kadar yapılması gereken yan görev var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

hiç bir oyun 180 tl etmez kendinizi kandırmayın

Ne kadar anlaşamasakta bu arkadaşla, bence haklı.Ben oyunun gazı ile böyle yanlış bir cümle kurmuşum.Biraz aceleci davrandığım için, hemen balıklama atladım bu fiyata.Yoksa tr psn'den kardeşlik ile 80 tl'ye de alabilirdim.O yüzden arkadaşa katılyorum.Bir oyuna asla 180 tl para verilmemeli.
  • oyun tam yüklenmeden oynamaya başlarsak guncellemeyi yapar mı

• Konsoloyundan sms geldi 160 tl bakalım diğerleri ne zaman bu fiyata indirecekler 160 tl olmadan satın almam konsoloyun bana uzak feza veya kardeşlerin düşürmesini bekleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 21 Mart 2014; 13:23:25 >
  • Bende aldım 150 TL 2. Bölge

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.