Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerden aldın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Edit:Avrupar psnlerin hepsinde ön sipariş açılmayıp cole legacy görevleri fazla parayla satılıyormuş.Sadece us psnden alanlar bu görevleri gelen update ile bedava oynayabilecek.

Us psn'de Türkçe dublaj seçeneği var mıdır acaba? Normalde olmuyor ama hem fiyat farkı hem de bedava ekstra içerikler dublajdan ağır basıyor valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Nerden aldın?

İstanbul Bahçelievler dükkan değil.

Normalde 159 devamlı oyun aldığım için o fiyatı verdi arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 21 Mart 2014; 13:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Edit:Avrupar psnlerin hepsinde ön sipariş açılmayıp cole legacy görevleri fazla parayla satılıyormuş.Sadece us psnden alanlar bu görevleri gelen update ile bedava oynayabilecek.

Us psn'de Türkçe dublaj seçeneği var mıdır acaba? Normalde olmuyor ama hem fiyat farkı hem de bedava ekstra içerikler dublajdan ağır basıyor valla :)

Bir arkadaş almış yok diyordu.
    Bence dublaj için TR Store'dan alınmalı.
  • us psn de kardeşlikle almak isteyen var mı ? bakiye var ama 59.99$ vermek istemiyorum .
  • jubahakan kullanıcısına yanıt
    Nasıl iyi midir bunlar kargo ile alsak sıkıntı çıkarmazlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Bir arkadaş almış yok diyordu.
    Bence dublaj için TR Store'dan alınmalı.

Hadi ya? Belki bir umut vardır diye düşünüyodum :/ son çare gene TR Psn olacak sanırım. Sağolasın Yunusçum.

• us den mi tr den mi alsak.
    türkçe dublaj için değmez bana göre, başka bir avantajı var mı 159 tl vermek için dijital sürüme?
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok zaten dijital sürüme 159 tl vermek çok saçma 10 tl daha verin cd li alın oyunu bitirdiğinizde en azından 70-80 tl satarsınız.Bende almak için hala yer bakıyorum bugün alsam yarın elimde olmayacak büyük ihtimal.GG de 180 TL den aşağıya yok 30 dakika sonra bitecek ilanlar var 0 adet satışları var bu fiyat üzerinden belgi akıllanıp fiyatı aşağıya çekerler.

NOT:
    PSOYUN fiyatı 159 TL çekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 21 Mart 2014; 14:11:50 >
  • arkadaşlar special editionların ne zaman kargolanacağını biliyormusunuz hepsisony'nin ?
  • http://tr.twitch.tv/govanni28

inFamous oynayacağım birazdan arkadaşlar ama malum stream kalitesi kötü olduğundan grafikler pek anlaşılamayacaktır ancak dublajı vs merak edenler izleyebilir.
  • Oyunu sabah bitirdim bende, şahsen 2.oyundan aldığım keyifi alamadım.

Ana hikaye kısa ve sığ, hikayede bir derinlik yok. Ara oyun olduğu için bu kadar yüzeysel olması üzücü.

Biraz daha yan görev yapar takaslarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Oyunu sabah bitirdim bende, şahsen 2.oyundan aldığım keyifi alamadım.

Ana hikaye kısa ve sığ, hikayede bir derinlik yok. Ara oyun olduğu için bu kadar yüzeysel olması üzücü.

Dostum ortalama ne kadar sürdü oynanış ?
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Durduk yere masrafa soktun beni. Biraz izledim siparişi verdim hoş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

quote:

Dostum ortalama ne kadar sürdü oynanış ?

2 günde bitti.

Kassam 1 günde biterdi.
  • Harita toplam 7 bölgeden oluşuyor ama bu bölgeleri temizlemek o kadar uzun sürmüyor. Artık ana görev ne kadar sürer bilmiyorum ama dediğiniz gibi ilk iki oyundan daha kısa sürede bittiği kesin gibi...
  • quote:

arkadaş nasıl bukadar vakit ayırabiliyorsunuz anlamadım gitti iş güç okul falan yokmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

arkadaş nasıl bukadar vakit ayırabiliyorsunuz anlamadım gitti iş güç okul falan yokmudur

Yardımcı yönetmenim, şu anda bir projede çalışmıyorum. Evde oturmaca

• quote:

NBA 2K14 ile direkt kafa kafaya takas yapmayı düşünürsen pm atabilirsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

arkadaşlar special editionların ne zaman kargolanacağını biliyormusunuz hepsisony'nin ?

1 haftaya kadar elimize gelicek demişlerdi ben sorduğumda dükkana yani.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.