Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun PSN'de 159 TL, spotçular iyice uçtu bu nedir arkadaş.
  • Spot'dan birşey alınmaz arkadaş bugün sabahtan akşama kadar eminönündeki tüm spotçuları gezdim hepsi takasa 90-70-60 tl istiyor verdiğim oyunda tomb raider ps4 yazık günah arkadaş parayı sokakta buluyoruz sanki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun spotta 159 tl
    Gamebuy, psoyunu vs

Bana amerika dışında bundan daha ucuz fiyat bulabilecek olan var mı ? Yurt içi yurt dışı ???

Eğer bulamıyorsanız spot uçtu beyler yazmayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Oyun spotta 159 tl
    Gamebuy, psoyunu vs

Bana amerika dışında bundan daha ucuz fiyat bulabilecek olan var mı ? Yurt içi yurt dışı ???

Eğer bulamıyorsanız spot uçtu beyler yazmayın lütfen

Edit: Yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 22 Mart 2014; 0:15:59 >
  • inFAMOUS: Second Son Collector's Edition gelecek bu hafta içinde elime arkadaşlar 1 adet sattım forum dışına ilgilenenler pm atabilirler.

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 22 Mart 2014; 1:07:57 >
  • Dayanamadım PSN'den satın aldım ve 1 saat falan oynadım. Gerçekten başarılı bir oyun olmuş, özellikle grafikler ve dublaj çok başarılıydı.
  • Çok keyifli olmuş. Gezerken sürekli ekran görüntüsü almak istiyorsunuz, çok güzel kareler yakalanabiliyor. Şehirde bir ton yan görev var. Her daim oyalanacak birşeyler çıkıyor.

• Oyun bir harika, ana görevleri bıraktım bölgeleri temizliyorum. 5'i komple temizlendi, 2'si kaldı. Başta herhalde yapılan yorumların etkisinde kalmışım ama oyun kesinlikle 80-85'lik bir oyun değil, en az 90 alması gereken harika bir oyun. Sucker Punch 2.5 yılda ortaya harika bir konsept, harika bir oyun çıkartmış. Kesinlikle sıkılmadan, keyifle ana göreviye, yan görevleriyle oynanacak bir oyun olmuş.
  • Arkadaşlar Oyun olmuş!!!, normalde notlara bakarak oyun oynamam 80 notu görünce biraz ön yargı oluştu ama oynamaya başlayınca hele ki bir kaç saat sonra dedim ki bir daha asla puanlar bakmayacağım, oyun gerçekten sanat eseri gibi, her karesi özene bezene yapılmış heleki ana karakter sanırım oyun tarihinin en güzel ve en ayrıntılı karakteri, heleki Tr dublaj hiç bu kadar kaliteli beklemiyordum gerçekten harika olmuş, oyunu oyarken biraz GTA 5 te dolaşıyorum havasına kapıldım.
    Daha bitirmedim ama şimdilik notum 100 üzerinden 90 rahat!!!.
  • Yeni nesile kesinlikle yakışan bir oyun grafik olarak. Zaten 1 ve 2. oyunda tarz ve oynanış olarak çok sevdiğim oyunlardı ama o ps3'ün aa sorunu, bulanık, uzağı gerektiği gibi çizemeyen yetersiz donanım yapısı, ne kadar grafik takıntınız olmasa da hevesinizi kaçırıyordu. Fakat şimdi PS4 ile bu sorunda ortadan kalkmış ve harika olmuş. Temiz, net, keskin ve aa eksiği olmayan bir görüntü ve kaliteli bir oyun. Kesinlikle PS4'ü olan herkese öneririm. Aldığım birkaç ekran görüntüsü oyunun grafik kalitesini gösteriyor. Bu tarz oyunları da seviyorsanız ne güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Oyun bir harika, ana görevleri bıraktım bölgeleri temizliyorum. 5'i komple temizlendi, 2'si kaldı. Başta herhalde yapılan yorumların etkisinde kalmışım ama oyun kesinlikle 80-85'lik bir oyun değil, en az 90 alması gereken harika bir oyun. Sucker Punch 2.5 yılda ortaya harika bir konsept, harika bir oyun çıkartmış. Kesinlikle sıkılmadan, keyifle ana göreviye, yan görevleriyle oynanacak bir oyun olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama bu oyun için müdürümden izin aldım. Denizli'nin ilçesinde çalışıyorum (bankacıyım). Oyun dün kargolandı. Bugün ancak kargonun dağıtım merkezine ulaştı. Dağıtım merkezi de 18:30'da kapandığını, en fazla 15 dakika bekleyebileceklerini belirtti. Ben de 5 gibi müdürüme gidip, olayı çok kısa özetledikten sonra 'Benim bu oyunu bu akşam oynamam lazım' dedim :)

Bir de toplantı vardı bu akşam. Ona rağmen hiç düşünmeden izin verdi. Az sonra kargoda olacağım. 30 küsur yaşında olmama rağmen çocuk gibi heyecanlıyım :)

İlk 2 oyunu sayısız bitirmiş biri olarak diyorum; sabahlar olmasın :)

Bazen ben de oyun geldiği zaman bahane uydurup işten kaytarıyorum. Şşş... Çaktırma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada oyunu psn den alan arkadaşlar oyundan çıkınca indirme iptal olur yazısına aldanmayın indiriyor. Bekleme konumunda da indiriyor, başka oyun oynarkende indiriyor. Sadece indirme listesinde görünmüyormuş.

• Kimse oyun hakkında olumsuz yorum yapmıyor çok merak ediyorum kısa zamanda alacağım.

• quote:

Oyun bir harika, ana görevleri bıraktım bölgeleri temizliyorum. 5'i komple temizlendi, 2'si kaldı. Başta herhalde yapılan yorumların etkisinde kalmışım ama oyun kesinlikle 80-85'lik bir oyun değil, en az 90 alması gereken harika bir oyun. Sucker Punch 2.5 yılda ortaya harika bir konsept, harika bir oyun çıkartmış. Kesinlikle sıkılmadan, keyifle ana göreviye, yan görevleriyle oynanacak bir oyun olmuş.

Şaşırmadım bu yoruma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 160tl bayilinca insan kotu yorum yapamiyor,bende oyunu almamak icin kendimi zor tutuyorum.Ust limitim 140,bekliyorum...

• Oyunun ucuzlamasini beklicem bende yoksa zor almam cok fiyat istiyorlar herkes cok olumlu bakalim

• quote:

• oyun iyi gerçekten bundan önceki infamous oyunlarını da severek oynamıştım ama bu oyun onlardan da iyi olmuş zaten en başında oyun grafikleri ile sizi oyunun içine çekiyor hikayesi de şimdilik gayet iyi gidiyor eleştirdiğim tek nokta zıplama animasyonları bence olmamış.
  • Oyunu Expert zorluk seviyesinde bitirdim,grafikler oynanis falan mükemmel fakat oyun bekledigimden daha kisa sürdü,üstelik en zorda birde Blast Shards'larin da yarisindan fazlasini toplamama ragmen -_-'

Birde karakterimiz inanilmaz güclü olmus,kisa sürede düsmanlar sinek gibi eziliyor,düsman cesitliligi yok gibi birsey hep ayni tarzda düsmanlar..Boss savaslari diyecem ama Boss neredeyse yok gibi bisey(),harita diger oyunlara göre cok kücük geldi bana sanki hep ayni yerlerde geziyormusum gibi..

Onun haricinde oynanis inanilmaz zevkli,grafikler sahane,dublaj igrenc
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.