Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında çeviri iyi yapılmışta, seslendirme sanatçıları sokaktan toplanmış herhalde.

@Xbox One

Valla asıl ben senin yoruma şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

inFAMOUS: Second Son Collector's Edition gelecek bu hafta içinde elime arkadaşlar 1 adet sattım forum dışına ilgilenenler pm atabilirler.

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

Arkadaş keklik avında
    Pm den mesaj atmış 300 tl ye satıyorum diye

Hepsisony ' de 260 tl, arkadaş da 300 tl
    İlgilenen olursa pm atsın kendisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Ya su gizli kamera gorevlerini nasil yapicaz deli oldum 10 dk dir yapamiyorum yukari oka bas diyorda anlamadim napicaz

Göreve başladıktan sonra yukarı düğmesine basınca kameraya geçiyor sende yerini tespit edip yok ediyorsun

• Inanilmaz eglenceli 6-7 saat oynamisimdir daha 2.goreve ancak gidebildim o kadar cok oyalanacak sey var ki graffiti yapmak bile zevkli olmus,bolgeleri temizliyorum.İlk oynayisimda iyi karma kasiyorum ikincide kotu karma yapicam.Sokakta birini iyilestirince "Adamin dibisin" diye bagiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

inFAMOUS: Second Son Collector's Edition gelecek bu hafta içinde elime arkadaşlar 1 adet sattım forum dışına ilgilenenler pm atabilirler.

Arkadaş keklik avında
    Pm den mesaj atmış 300 tl ye satıyorum diye

Hepsisony ' de 260 tl, arkadaş da 300 tl
    İlgilenen olursa pm atsın kendisine

280 ben ona satayım oda kar etsin bende

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Ya su gizli kamera gorevlerini nasil yapicaz deli oldum 10 dk dir yapamiyorum yukari oka bas diyorda anlamadim napicaz

Göreve başladıktan sonra yukarı düğmesine basınca kameraya geçiyor sende yerini tespit edip yok ediyorsun

Kamerayi bulamiyorum iste. Yerini tespit ettim acisini ama oraya gidince o yuvarlaktan uzaklasmis oluyoruz. Nasil yok edicem kamerayi onu bulamadim

• kocake K kullanıcısına yanıt
    dostum hepsisonyde görmemiştim sadece gittigidiyordaki ilanları gördüm hepsi sonyi söylemen iyi oldu ben de oradan alırım yurt dışından 270 e getiriyordum kendime de. kimseyi kandırmaya çalıştığım yoktu bilip bilmeden avcı yapmışsın beni.
  • Oyunda yine dinamik fps var, Killzone'da olduğu gibi..yani 30 ile 60 arasında gidip geliyor..Killzone sonradan bununla ilgili 30fps'ye kilitleme patchi yayınladı da düzeldi..grafikler muazzam ama bu dinamik fps olayı rahatsız ediyor, sabitle arkadaş şunu, konsol bu PC değil..
  • inFAMOUS™ Second Son Canlı Yayınımız başlamıştır.

İzlemek için:http://www.twitch.tv/ersincaki

• quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Oyunda yine dinamik fps var, Killzone'da olduğu gibi..yani 30 ile 60 arasında gidip geliyor..Killzone sonradan bununla ilgili 30fps'ye kilitleme patchi yayınladı da düzeldi..grafikler muazzam ama bu dinamik fps olayı rahatsız ediyor, sabitle arkadaş şunu, konsol bu PC değil..

killzone singleplayer 30- ila 60 arasında gidip geliyordu değil mi mp değil yani ?
  • http://www.twitch.tv/serothesnake

Oyun yeni başladı canlı yayındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

http://www.hepsisony.com/?urun-6870-ps4-infamous-second-son :/

ben special editionını ön sipariiş verdim dedim 210 düz alıcağıma 239 29 tl fazla verdim özel sürümü almış oldum collector 269 du galiba.
  • Oyunu bitiren arkadaşlar satmak isterse istanbul içi 130 tl ye satın alabilirim (türkçe ve temiz olmalı)

• Bu arada ilk kez bir Türkçe oyunu spottan alacağım

Bundan önce destek veriyordum kendimce türkçe oyunları sony tr den almakla

Ama kur değişikliğini bahane ederek ps4 satış fiyatını 1400 tl den 1550 tl ye çektikleri gün sony tr benim için bitmiştir.
    Çünkü 1400 tl iken kur neyse 1550 iken de aynı yada 20-30 tl fark yaratacak şekilde farklıydı.

Kur 1.9 iken de, 2.48 iken de Apple Store da iphone 5S fiyatı değişmedi mesela

Neyse öylesine fikrimi paylaştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Bu arada ilk kez bir Türkçe oyunu spottan alacağım

Bundan önce destek veriyordum kendimce türkçe oyunları sony tr den almakla

Ama kur değişikliğini bahane ederek ps4 satış fiyatını 1400 tl den 1550 tl ye çektikleri gün sony tr benim için bitmiştir.
    Çünkü 1400 tl iken kur neyse 1550 iken de aynı yada 20-30 tl fark yaratacak şekilde farklıydı.

Kur 1.9 iken de, 2.48 iken de Apple Store da iphone 5S fiyatı değişmedi mesela

Neyse öylesine fikrimi paylaştım..

Sony TR PS4 oyunlarını bu fiyatlarla satmaya devam ederse bir süre sonra Türkçe dil destekli oyun filan çıkmayacak. Last of Us, Killzone 3 gibi TR'de iyi satan oyunlar bile maliyeti çıkarmadı gibi açıklamalar yapıyorlardı, PS4'teki durum nasıldır düşünmek bile istemiyorum.

• PSN'den alacak varsa secondary i hakkına talibim..
  • yağmur yağarken karakterimize aşşadan baktığımız zaman kamera ıslanıyor.ince ama güzel bir ayrıntı olmuş bence.

oyun güzel alın oynayın işte
  • Ps4 te demolar ile ve psn plus in verdikleriyle idare ediyorum malum oyunlar pahali 1 oyun alirkrn 2 kere dusunuyorum.

Infamous serisini oynamak istemistim ps3 te ama sarmamisti simdi grafikleri vs iyilestirildi sanirim sizce bu oyunu almali miyim?

• Aldım bende. Hafta sonu keyifli geçecek diye ümit ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.