Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

bugün teknosada infamous u oynuyorlar ilk defa gördüm. oyunda fps sabit olmadığından takılmalar var gibi grafiklerde !

1 kere bile takıldığını görmedim. PS4 sorunlu olabilir orada...
  • Beyler oyunu Türkçe oynayabilmek için illa ki TR PSN'den mi satın almamız gerekiyor? US PSN'den satın alsak Türkçe'yi seçemiyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Beyler oyunu Türkçe oynayabilmek için illa ki TR PSN'den mi satın almamız gerekiyor? US PSN'den satın alsak Türkçe'yi seçemiyormuyuz?

us psn den alırsan türkçeyi seçemiyoruz.
  • Hadi ya o kötü olmuş. Biz kuzenimle kardeşlik yapıyoruz onun PSN'i TR benimki US oyunu onun PSN'den alsak ben onun hesaptan indirsem Türkçe oynayabilirmiyim peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Oyunu İzmir'den alan var mı? Ben hiçbir teknoloji mağazasında bulamadım balçovadaki.

Emrah Elektronikten 160 TL'ye aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

Hepsi sony pazartesi gönderecekmiş collectorları

special editionda dahilmi hocam acaba merak ediyorum ?

onunla ilgili bir bilgi yazmamışlar
  • Oyunu oynamadım ama merak edip incelemelerini izledim oyun gerçekten güzel olmuş. İncelemelerini sıkılmadan izledim. Hoşuma gitmeyen bir tarafı oldu suya düşme,yüzememe. İzlediğim incelemede
    su kenarında yapılıyor görev ve oynayan 3-4 sefer suya düştü. Buda beni izlerken sıkmaya başladı. Karakter suya düşüyor 2 sn suda kalıyor ışınlanıyor bir daha düşüyor... Birde gece gündüz olayı; İlla görev yapman lazım gündüz veya gece olması için freeroam gezmek için kötü olmuş. Tabi ben oyunu oynamadım bunlar benim incelemede gördüğüm şeyler ama oyun gerçekten güzel

• Oyun görsel olarak çok iyi olmuş.Özellikle ana karakterin değişmesi oyuna renk katmış.Önceki oyunlardaki Cole karakterini hiç sevmiyordum Delsin ilaç gibi geldi.Infamous 1 ve 2'e oranla kat kat daha fazla zevk aldım oyundan.Ayrıca oyunda Dualshock 4'un nimetlerinden sonuna kadar yararlanılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

Oyun görsel olarak çok iyi olmuş.Özellikle ana karakterin değişmesi oyuna renk katmış.Önceki oyunlardaki Cole karakterini hiç sevmiyordum Delsin ilaç gibi geldi.Infamous 1 ve 2'e oranla kat kat daha fazla zevk aldım oyundan.Ayrıca oyunda Dualshock 4'un nimetlerinden sonuna kadar yararlanılmış.

Ds4'ün dahili hoparlörü kullanılıyor mu? Nedense ben kullanan oyunlardan ayrı bir zevk alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kullanılıyor.

• Oyunun grafikleri tatmin edici. Özellikle efektler çok çok iyi. Ses ve dualshock 4'ü tam anlamıyla kullanıyor olması beni çok etkiledi gerçekten. Alın,oynayın. Parasının hakkını veren bir oyun.
  • Cepten indir talimatini verdim eve gidince inmiş olur inş :D
  • Benim favorim Neon.
    Diğer güçler ile arasında bence çok fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 23 Mart 2014; 9:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Oyunda yine dinamik fps var, Killzone'da olduğu gibi..yani 30 ile 60 arasında gidip geliyor..Killzone sonradan bununla ilgili 30fps'ye kilitleme patchi yayınladı da düzeldi..grafikler muazzam ama bu dinamik fps olayı rahatsız ediyor, sabitle arkadaş şunu, konsol bu PC değil..

killzone singleplayer 30- ila 60 arasında gidip geliyordu değil mi mp değil yani ?

evet, single player..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Benim favorim Neon.

Gucler arasinda gecis nasil yapiliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Benim favorim Neon.

Gucler arasinda gecis nasil yapiliyor..

İçinize çekmeniz gerekiyor.
  • burası yeri değil belki ama bu oyunu oynayanların çoğu serinin geri kalanını oynamıştır diye düşünüyorum infamous 1i oynamadan 2yi oynasam arada çok kopukluk olur mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

burası yeri değil belki ama bu oyunu oynayanların çoğu serinin geri kalanını oynamıştır diye düşünüyorum infamous 1i oynamadan 2yi oynasam arada çok kopukluk olur mu arkadaşlar?

Daha cok basindayim ama cok elzem bir kaybiniz yok tek kaybedeceginiz sey infamous mantigi ve oynanis..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

burası yeri değil belki ama bu oyunu oynayanların çoğu serinin geri kalanını oynamıştır diye düşünüyorum infamous 1i oynamadan 2yi oynasam arada çok kopukluk olur mu arkadaşlar?

Daha cok basindayim ama cok elzem bir kaybiniz yok tek kaybedeceginiz sey infamous mantigi ve oynanis..

2nin mi başındasınız second son ın mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

Oyun görsel olarak çok iyi olmuş.Özellikle ana karakterin değişmesi oyuna renk katmış.Önceki oyunlardaki Cole karakterini hiç sevmiyordum Delsin ilaç gibi geldi.Infamous 1 ve 2'e oranla kat kat daha fazla zevk aldım oyundan.Ayrıca oyunda Dualshock 4'un nimetlerinden sonuna kadar yararlanılmış.

Ds4'ün dahili hoparlörü kullanılıyor mu? Nedense ben kullanan oyunlardan ayrı bir zevk alıyorum

Kullaniyor ama inanin rahatsiz etmeyi gectim cok guzel oluyor. Misal karakterin telefonu caliyor ds4 ten geliyor ses. Graffiti yapinca boya sesi falan ordan geliyor. Cok fazla yok ama rahatsiz etmiyor

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.