Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda arada sırada frame rate düşmeleri yaşayan var mı? 30'un üstünde çalışacak diye bir haber okumuştum ama öyle gözüküyor ki 30'un altına indiği anlar da oluyor. Bir bölgeden başka bir bölgeye geçildiğinde mesela, arkaplanda bir save ya da load ediyor da ondan mı oluyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Oyunda arada sırada frame rate düşmeleri yaşayan var mı? 30'un üstünde çalışacak diye bir haber okumuştum ama öyle gözüküyor ki 30'un altına indiği anlar da oluyor. Bir bölgeden başka bir bölgeye geçildiğinde mesela, arkaplanda bir save ya da load ediyor da ondan mı oluyor acaba?

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-infamous-second-son-performance-analysis
    burada frame rate testi var ara sıra 30 un altına düşüyor ama 30 fps kilitli değil bu arada oyun 30 un çok üstlerine de çıkıyor fps.

• BU oyun şu zamanlarda inanın ilaç gibi geldi habire cod bf fanatizmi nereye kadar basireti bağlanıyor insanın.İnanın hemde ps4 exc oyun olarak bence almaya değer arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Oyunda arada sırada frame rate düşmeleri yaşayan var mı? 30'un üstünde çalışacak diye bir haber okumuştum ama öyle gözüküyor ki 30'un altına indiği anlar da oluyor. Bir bölgeden başka bir bölgeye geçildiğinde mesela, arkaplanda bir save ya da load ediyor da ondan mı oluyor acaba?

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-infamous-second-son-performance-analysis
    burada frame rate testi var ara sıra 30 un altına düşüyor ama 30 fps kilitli değil bu arada oyun 30 un çok üstlerine de çıkıyor fps.

KZ Shadow Fall'daki gibi fps kilidi olsa keşke diyordum ki, haberde de aynı şeyi belirtmişler. Neyse, oynanılabilirliğinden birşey kaybettirmiyor sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

burası yeri değil belki ama bu oyunu oynayanların çoğu serinin geri kalanını oynamıştır diye düşünüyorum infamous 1i oynamadan 2yi oynasam arada çok kopukluk olur mu arkadaşlar?

Daha cok basindayim ama cok elzem bir kaybiniz yok tek kaybedeceginiz sey infamous mantigi ve oynanis..

2nin mi başındasınız second son ın mı hocam?

Digerlerini oynadim
    Second sonu oynuyorum..

• Oyundayim arkadaslar izlemek isteyenler
    http://tr.twitch.tv/jambon14

• quote:

quote:

quote:

quote:

burası yeri değil belki ama bu oyunu oynayanların çoğu serinin geri kalanını oynamıştır diye düşünüyorum infamous 1i oynamadan 2yi oynasam arada çok kopukluk olur mu arkadaşlar?

Daha cok basindayim ama cok elzem bir kaybiniz yok tek kaybedeceginiz sey infamous mantigi ve oynanis..

2nin mi başındasınız second son ın mı hocam?

Digerlerini oynadim
    Second sonu oynuyorum..

anladım hocam teşekkürler

• inFAMOUS™ Second Son Canlı Yayınına başladım. Grafik olarak iyi şeyler sunamasamda, Türkçe dublajı ve oynanışı merak edenler seyredebilir.

İzlemek için:http://www.twitch.tv/ersincaki

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

Cepten indir talimatini verdim eve gidince inmiş olur inş :D

Nasıl yapiyoz onu?

• quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

quote:

Nasıl yapiyoz onu?

Playstation mobile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

quote:

Nasıl yapiyoz onu?

Playstation mobile

Anladım teşekkürler.

• Oyunu iyi olarak bitirdim.

Bu beton gücünü sona saklamaları olmamış yapacak bir şey kalmamıştı bende pek kullanamadım.
  • Yav bir sorum olacak arkadaslar. Spoilera girmez.

Bu neon güce veya duman gücüne gecmek icin daha dogrusu bunlar arasında geçiş yapmak icin hangi tuşu kullanıyoruz. Ben mı bulamadım. Kafasına gore ki değişiyor anlamadım.

• Neon gücünü kullanıyorsan duman gücüne geçmek için duman çek, tersi durumda neon çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Neon gücünü kullanıyorsan duman gücüne geçmek için duman çek, tersi durumda neon çek.

Sagolasin hocam. Mesajı attıktan 1 dakika sonra olayı kavradım. Keske değiştirmek icin bir tuş olsaymış. :)

• İnfamous second son merak edenleri alalım

www.twitch.tv/Urahara0

• Istanbul anadolu yakasinda en uygun nerden kaca alinir ? Kadıköyde uygunmudur?

• Sırf bu oyun için Ps4 alınır
  • Oyunda ara ara kasma yasayan var mi?yoksa benim makinada mi bi sikinti var oyunu yağ gibi akıcı mi oynuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

Oyunda ara ara kasma yasayan var mi?yoksa benim makinada mi bi sikinti var oyunu yağ gibi akıcı mi oynuyorsunuz?

bende 10-15 dk da bir tek seferliğine ufak bir takılma oluyor onun harici oyun yağ gibi akıcı
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.