Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 23 Mart 2014; 23:10:43 >

• bende dün tr psn den aldım. zaten 1 ve 2 yide bitirmiştim. herkese kesinlikle tavsiye ederim. grafik, oynanış, hikaye ve sesler on numara olmuş. hele bir açık dünya oyununa göre grafikler aşmış. tanıtım videolarını izlerken gösterilen görüntülerin cilalanmış olduğunu düşünüyordum ama adamlar ne gösterdilerse daha fazlasını oyunda buluyorsunuz helal olsun. şimdi şöyle bir oyunun aldığı puanları görünce sırf multisi olan bazı oyunların birilerinin gazlaması ile aldığı 9-10 puanlar aklıma gelince ister istemez üzülüyorum. ne yazıkki oyun medyasının bir önceki nesildeki tutumundan farksız bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. önce cod'cu diye tabir ettiğimiz bir kitle yaratıyorlar sonrada eleştiriyorlar ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crueltiger

Oyunu bitirdim. Beyendigim nokta. Olayi sadece elektirige baglamamalari guzel olmus ama grafikleri pek beyenmedim.

Oyunun grafiklerini beğenmeyen yegane kişilerdensiniz
  • Arkadaşlar komik olacak ama level nasıl atlanıyor çözemedim. Sürekli iyilik yaptığım halde yükselemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucancisim -- 23 Mart 2014; 23:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim US Psn ' im var ve oyunu kutusuz ve Türkçe almak istiyorum , bi yolu yok mudur ?
    Yok heralde Çok saçma bi sistem , US Psn'den alınanın Türkçe olamaması . Para verip oyunu alıyosun o bile yetmiyo bazı şeylere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NE0NB1RD -- 24 Mart 2014; 0:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Orijinalden alıntı: crueltiger

Oyunu bitirdim. Beyendigim nokta. Olayi sadece elektirige baglamamalari guzel olmus ama grafikleri pek beyenmedim.

Oyunun grafiklerini beğenmeyen yegane kişilerdensiniz

Elektrik falan diyor, herhalde daha önceki oyunlardan bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucancisim

Arkadaşlar komik olacak ama level nasıl atlanıyor çözemedim. Sürekli iyilik yaptığım halde yükselemiyorum.

"İyilik yap denize at; balık bilmezse Halık bilir."

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Arkadaşlar komik olacak ama level nasıl atlanıyor çözemedim. Sürekli iyilik yaptığım halde yükselemiyorum.

"İyilik yap denize at; balık bilmezse Halık bilir."

:)) harbiden yav kötülük mi yapsaydım bi türlü rütbe artımıyor iki de kaldık Neon gücüde açtık ama level yüjselmiyo

• Oyunu bitiren arkadaslara bir sorum var.

augustine ile ilk kapışmada daha dogrusu abimiz düştükten sonra karıya saldırıyorum bir sey olmuyor. Acaba bir taktik mı yapmak lazım ?

• @NE0NB1RD
    US PSN'deki oyunlar Ingilizce maalesef,bazi oyunlar Ispanyolca,Fransizca dilleri de destekliyor ama %98 Ingilizce hepsi..

@ucancisim
    Haritada sürekli mavi renkte görevler görünüyor onlari yap,uyusturucu saticilarini öldür,yaralanmis Conduitleri iyilestir,yarali insanlari iyilestir,düsmanlar bazen teslim oluyorlar ücgen tusuyla onlari hapset..

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Oyunu bitiren arkadaslara bir sorum var.

augustine ile ilk kapışmada daha dogrusu abimiz düştükten sonra karıya saldırıyorum bir sey olmuyor. Acaba bir taktik mı yapmak lazım ?

Ekstra bisey yapmana gerek yok,duman veya neon gücü ile ona saldir,R1 ile agir saldirilar yap sonra düsüyor Augustine,düser düsmez hizlica yanina gidip gözüken tusa bas..Bu sekilde o bölümü bitiriyorsun..

• Sirkeci dogubank tarafinda uygun fiyata oyunu satan guvenilir bir yer biliyormusunuz bugun alicam da

• Oyunu hem iyi hem de kötü karmada bitirdim. Şimdi yan görevler de bitmek üzere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum oyunun duayeni olarak level nasıl atlanıyor çözebildinmi. Sürekli iyilik yapsam da level 2 de kaldı. Neon gücünün açtım fAkat aratmıyor.

• quote:

Dostum oyunun duayeni olarak level nasıl atlanıyor çözebildinmi. Sürekli iyilik yapsam da level 2 de kaldı. Neon gücünün açtım fAkat aratmıyor.

Senaryo gereği yapacağın seçimler iyilik derecesine etki ediyor acele etmene gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucancisim U kullanıcısına yanıt
    Arada istemeden kötülük yapıyor olabilirsiniz. Mesela sivilleri öldürmek yada teslim olmuş kişileri öldürmek gibi.

• Vay be. Oyun bitti.

• 1 ve 2yi oynamış 2incisinin platinium tropisini almış bir kişi olarak ben oyunu çok beğendim. Oyun ilk kötü olarak bitiriyorum ve daha oyunun yarısında olmama rağmen bir bölgedeki tüm görevleri yan görevlerde dahil bitirerek oynadığım için ve devamlı kötülük tercih ettiğim için level 4e ulaştım sanırım 5 level var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 24 Mart 2014; 13:09:25 >
  • jubahakan kullanıcısına yanıt
    Yaşasın kötülük Benim oyunda bugün geliyor.Böyle seçenek olan oyunlarda mutlaka kötü olarak oynuyorum niyeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Yaşasın kötülük Benim oyunda bugün geliyor.Böyle seçenek olan oyunlarda mutlaka kötü olarak oynuyorum niyeyse

Benim ilk kötü oynama sebebim uzman zorluk seviyesinde sivillerin ölmemesine dikkat etmekle uğraşamayağım olmam ama ne yalan söyliyim zevk almadım da değil :D faklat kötü olarak görevi bitirdikten sonra vicdanımı rahatlatmak için ve platinium tropi için iyi olarak oyunu bitireceğim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 24 Mart 2014; 13:08:38 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.