Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevinmiştim kargolanır diye ama sağlık olsun 1 gün daha sıkarız dişimizi geç olsun güç olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

Espirisi nedir?

Xbone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar gördüğüm en büyük gönderme Hideo Kojimanın MGS4 teki Snake 2. Diski tak diyalogudur. Unutmuşum Blu-ray teknolojisinde 2. diske gerek yok falan.. devam eder malum xbox 360 ta bazı oyunlar çift DVD. Ama burada da inceden gönderme yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Oyunun suyunu cikarttim resmen

Harbi çıkarmışsın..Helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bende bugün dayanamadım aldım Sony Center'dan 200 TL'ye az önce bi yarım saat kadar oynadım gerçekten çok başarılı bir oyun olmuş görsel açıdan Killzone ve Tomb Raider ile denk hatta biraz daha iyi diyebilirim ve oldukça akıcı sanki 60 fps gibi geldi bi an bana belliki 30 un çok çok üzerine çıkıyor zaman zaman dublaj da çok hoş kısacası ilk izlenimlerim çok iyi.

hata yapmışsın 200 tl vermişsin. Tepkimizi gösterip 200 tl'ye almamamız lazım bence bu oyunuki oyun fiyatları düşsün.
  • ben sony tr den oyun almayarak tepkimi gösteriyorum. yakında gg dan 189 tl ye alırım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ben sony tr den oyun almayarak tepkimi gösteriyorum. yakında gg dan 189 tl ye alırım galiba

sanalpazarda 167 tl ye satan var. donanimhaber 2. el bölümünde sıfır 159 tl ye satıyorlar.
  • sağol o sayfalara bakmamıştım alacağım zaman bakayım.
  • İyide resmi Sony bayisinden aldım bu da bir nevi direkt destek olmuş oluyor bir yerde arada sırada yapmak lazım hem taksit de yaptı oldu bir kere napalım...:)

• arkadaşlar neye tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum oyunun kendisi sanki 50 TL,60 $ : 134 TL ediyor bunun vergileriydi,türkçe seslendirme masraflarıydı derken bırakında 209 TL olsun
    birşeye tepki gösterecekseniz illa vergilere tepki gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 24 Mart 2014; 23:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

arkadaşlar neye tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum oyunun kendisi sanki 50 TL,60 $ : 134 TL ediyor bunun vergileriydi,türkçe seslendirme masraflarıydı derken bırakında 209 TL olsun

vergilere tepki gösteriyoruz zaten. spottan vergisiz alıyor millet. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

arkadaşlar neye tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum oyunun kendisi sanki 50 TL,60 $ : 134 TL ediyor bunun vergileriydi,türkçe seslendirme masraflarıydı derken bırakında 209 TL olsun

vergilere tepki gösteriyoruz zaten. spottan vergisiz alıyor millet. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ben sony tr den oyun almayarak tepkimi gösteriyorum. yakında gg dan 189 tl ye alırım galiba

sanalpazarda 167 tl ye satan var. donanimhaber 2. el bölümünde sıfır 159 tl ye satıyorlar.

Sabah gittigidiyorda 130 tl'ye gordum..
    Oyun piyasasi ne zarar bir piyasadir.

• oyun şahane olmuş arkadaşlar grafikler vs vs muazzam :)
    ilk 25 dakikasını oynadım izlemek isteyen varsa buyursun
    https://www.youtube.com/watch?v=BkHU0q9MrWM&feature=gp-n-y
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoe

quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/910/4266/original.jpg

Espirisi nedir?

Xbone

Ceketin şekli asıl önemli olan kuru kafa resmi var.

• Yukarıda bir kaç arkadaş fps düşmelerinden bahsetmişti dün bende yaklaşık 7 saat oynadım son 2 saate başlayan ara ara yaşanan fps düşüşleri öyle hazımsanacak düzeyde değildi.Cihaz ısındı her halde dedim ama sıcaklık normaldi sanırım oyunun bazı bölgelerinde 30 fps yada biraz altına iniyor.Bilgisayarda yüksek fps oyun oynayanlar 60 dan 30 yada 50-25 düştüğünde hissettikleri etkiyi anlarlar beni bu durum rahatsız etti açıkçası.Bu durumu test etmek isteyenler duman gücünü biraz geliştirdikten sonra sürekli etrafa bombolama yaparak anlıya bilirler.(Oyun içinde bunu yapmak gerektiği için önceden görmek için yapılacak)

Öte yandan oyun güzel sürükleyici gidiyor yarısını bitirdim diye düşünüyorum.Düblaj güzel olmuş bazı sahnelerde dudaklar ayrı sesler ayrı geliyor ama o kadarda olacak artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Oyunun suyunu cikarttim resmen

Hocam platin kasma zorluğu nasıldı? Deli işi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Yukarıda bir kaç arkadaş fps düşmelerinden bahsetmişti dün bende yaklaşık 7 saat oynadım son 2 saate başlayan ara ara yaşanan fps düşüşleri öyle hazımsanacak düzeyde değildi.Cihaz ısındı her halde dedim ama sıcaklık normaldi sanırım oyunun bazı bölgelerinde 30 fps yada biraz altına iniyor.Bilgisayarda yüksek fps oyun oynayanlar 60 dan 30 yada 50-25 düştüğünde hissettikleri etkiyi anlarlar beni bu durum rahatsız etti açıkçası.Bu durumu test etmek isteyenler duman gücünü biraz geliştirdikten sonra sürekli etrafa bombolama yaparak anlıya bilirler.(Oyun içinde bunu yapmak gerektiği için önceden görmek için yapılacak)

Öte yandan oyun güzel sürükleyici gidiyor yarısını bitirdim diye düşünüyorum.Düblaj güzel olmuş bazı sahnelerde dudaklar ayrı sesler ayrı geliyor ama o kadarda olacak artık.

O durum Counter Strike dan beri gelen bir elzem , "smoke" kasmaları hemen hemen her zaman olmuştur, çaresi yoktur malesef.

• Bomba atıyorum!!!!

Ben ateş etmesem karşı taraf ediyor gene oluyor.Dediğim gibi belli yerlerde var şimdi işin tadını kaçırmayım ama ileride ki gelecek gücümüz de de durum aynı.Smoke harici patlama,çatlama,ışık yoğunluğunda alıyor.Yada şehire çok tepeden bakınca ama güzel oyun başından kalkmadan 7 saat oynadım.Yalnız ne yalan söyleyim bilgisayarda oynamak isterdim hiç gamepad alışkanlığım yok istediğimi ritim de hareket edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Bomba atıyorum!!!!

Ben ateş etmesem karşı taraf ediyor gene oluyor.Dediğim gibi belli yerlerde var şimdi işin tadını kaçırmayım ama ileride ki gelecek gücümüz de de durum aynı.Smoke harici patlama,çatlama,ışık yoğunluğunda alıyor.Yada şehire çok tepeden bakınca ama güzel oyun başından kalkmadan 7 saat oynadım.Yalnız ne yalan söyleyim bilgisayarda oynamak isterdim hiç gamepad alışkanlığım yok istediğimi ritim de hareket edemiyorum.

Pc de oyun oynamak bambaşka deneyim , heleki FPS oyunları. Bende çok uzun yıllar pc kullandım ama bir yerde yeter diyorsunuz. koltuğa geçip büyük ekran ve DTS ses durumuda bambaşka çehre katıyor eğlenceye.

Pek takılmayın derim fps düşmesine.

Siz hiç Enslaved oynadınız mı ps3 te , o zaman ne demek istediğimi dadha iyi anlarsınız

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.