Bildirim
inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (67. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Farkettiniz mi bilmiyorum ama Delsin'in dublajini yapan kisi Nathan Drake'in cocuklugunu seslendiren kisi sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 250gr@
Farkettiniz mi bilmiyorum ama Delsin'in dublajini yapan kisi Nathan Drake'in cocuklugunu seslendiren kisi sanirim
sanmıyorum çizgi dizilerde seslendirme yapan bir adama ama sünger bobun yeni son dublajını yapan adam bu. -
http://forum.donanimhaber.com/m_70437536/tm.htm
http://atonpro.com/img/cizgifilm/Spongebob.swf
swfdeki ses ince hali kalınını düşünün türk işi delsin rowe :) -
http://www.youtube.com/watch?v=IdCKpUb2Ok0 burda da gerçek sesi -
-
Oyunda gercekten mukemmel grafikler var kaplamalar efektler animasyonlar hersey mukemmel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Tr psn den alcam arkadaşlar 155 tl ama efsanevi sürüm var birde 189 tl farkı ne ki?
Beyler kutulu olarak nereden alabilirim. Psoyunu da kalmamış
infamous un grafikleri killzoneden daha iyi diyen arkadaşlar vardı :) ama killzone grafik olarak infamoustan çok daha iyi. -
Bu oyun kesinlikle oyunları inceleyen firmalara olan inancımı sarstı. En iyisi kullanıcı planlarına bakmak. Oyun gerçekten mükemmel. Ilk infamous oyunum oldu dublajindan grafigine dört dörtlük bir oyun,süper kahraman kategorisinde. Bence en az 88 i hak ediyodu. Sonuçta oyunları kategorisine göre degerlendirilmeli yani kalkıp bu oyunu bir gtayla kiyaslayamazsin. Ama süper kahraman oyunlarına göre bu oyun 90 ı hak ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr
infamous un grafikleri killzoneden daha iyi diyen arkadaşlar vardı :) ama killzone grafik olarak infamoustan çok daha iyi.
grafik açısından bana göre next gene çıkmış en iyi oyun infamoustur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran
Bu oyun kesinlikle oyunları inceleyen firmalara olan inancımı sarstı. En iyisi kullanıcı planlarına bakmak. Oyun gerçekten mükemmel. Ilk infamous oyunum oldu dublajindan grafigine dört dörtlük bir oyun,süper kahraman kategorisinde. Bence en az 88 i hak ediyodu. Sonuçta oyunları kategorisine göre degerlendirilmeli yani kalkıp bu oyunu bir gtayla kiyaslayamazsin. Ama süper kahraman oyunlarına göre bu oyun 90 ı hak ediyor.
Adamlar next gen puanlamasına geçtiklerini defalarca sölediler bu infamous second son yi bende izledim çok iyi oyun ama prototype 2 nin cilalanmış hali gibi(eleştiri olarak algılamayın sadece yaptıkları şeylerde grafik dışında bi yeni nesil durumu yok çevre ve halk mesela çok gerçekçi gelmedi gözüme)
bu derecelendirmeyi yapan adamlar yeni nesil oyun motorlarının neler getirebileceklerini çok iyi bilen adamlar yeni nesil yeni puanlama
ben puanların normal olduğunu düşünüyorum ki 1 . 1.5 sene içinde gelecek oyunlardan bana hak vericeksiniz efendim bu yorumumu eleştiri olarak algılamayın öyle bi oyun oynıcaksınızki mesela buna adamlar 90 vermiş 100 vermiş olsa öteki oyuna 150 vermeleri gerekecek
yeni nesil bomba gelicek yani az kaldı çok az ortalık bombaya dönücek akıcak oyunlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43C393024 -- 26 Mart 2014; 2:22:00 >
-
oyunu genel mod (canlı) da mı yoksa oyun modunda mı oynuyosunuz tv de? canlı mod dehşet gözüküyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: karamba13
quote:
Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran
Adamlar next gen puanlamasına geçtiklerini defalarca sölediler bu infamous second son yi bende izledim çok iyi oyun ama prototype 2 nin cilalanmış hali gibi(eleştiri olarak algılamayın sadece yaptıkları şeylerde grafik dışında bi yeni nesil durumu yok çevre ve halk mesela çok gerçekçi gelmedi gözüme)
bu derecelendirmeyi yapan adamlar yeni nesil oyun motorlarının neler getirebileceklerini çok iyi bilen adamlar yeni nesil yeni puanlama
ben puanların normal olduğunu düşünüyorum ki 1 . 1.5 sene içinde gelecek oyunlardan bana hak vericeksiniz efendim bu yorumumu eleştiri olarak algılamayın öyle bi oyun oynıcaksınızki mesela buna adamlar 90 vermiş 100 vermiş olsa öteki oyuna 150 vermeleri gerekecek
yeni nesil bomba gelicek yani az kaldı çok az ortalık bombaya dönücek akıcak oyunlar :)
Adamlar inceleme yaparken, hala çıkmamış, 1-1,5 yıl sonra çıkması muhtemel oyunlara göre mi kıyaslasınlar. Bugün durum neyse ona göre puanlama yapılır. Ayrıca serinin bir önceki oyunu varken neden Prototype'a göre kıyaslıyorsunuz bir türlü anlamıyorum. Yani İnfamous 2'nin cilalanmış hali deseniz anlayacağım da Prototype neden? Oynanış benziyor diye kıyaslıyorum diyorsanız, inFamous 2 daha çok benziyor onunla kıyaslayın. Bir Prototype'dır gidiyor hadi hayırlısı.
-
Oyunu biz de oynuyoruz ama Prototype ile kıyaslanmasını ben de anlamıyorum. Serinin önceki oyunları da gayet güzel ve 80 üzeri meta'ya sahip olmasına rağmen bazı art niyetli kişilerce "çöp" olarak değerlendirilmişti, haksız olarak. Oyun çıkmadan yine aynı türden eleştiriler gelmeye başladı. Halbuki çok kalite bir oyun, üstelik açık dünya ve exc. olarak çıktı. Oyuncular da oyunu alıyor ve gayet güzel satıyor.
Oyun da frame rate ile ilgili sorunlar olduğunu dile getiriyorlar ama kesinlikle bu tarz bir sorun yok. 30 ile 60 fps arasında frame rate'i olan bir oyun ve kesinlikle rahatsızlık veren bir durum yok. Sonuç olarak klasik Playstation oyunlarına karşı olan bir ön yargı ile hareket ediliyor.
Şu an için PS4'ün en iyi oyunudur, PS4'ü olan herkesin alıp oynaması gereken bir oyun yapmışlar. Alın, oynayın, kimsenin dediğine de pek takılmayın. -
Her oyuna bir çamur atan olur.Forumda bu konuda master yapmış birçok üye mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X