Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jubahakan

1 ve 2yi oynamış 2incisinin platinium tropisini almış bir kişi olarak ben oyunu çok beğendim. Oyun ilk kötü olarak bitiriyorum ve daha oyunun yarısında olmama rağmen bir bölgedeki tüm görevleri yan görevlerde dahil bitirerek oynadığım için ve devamlı kötülük tercih ettiğim için level 4e ulaştım sanırım 5 level var.

Benim de platine 3 kupa kaldi onlar da en kolaylari fakat açamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Oyunu hem iyi hem de kötü karmada bitirdim. Şimdi yan görevler de bitmek üzere.

İyi olarak oynarken Twict'te izledim sizi, son boss baya zorladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Oyunu hem iyi hem de kötü karmada bitirdim. Şimdi yan görevler de bitmek üzere.

İyi olarak oynarken Twict'te izledim sizi, son boss baya zorladı.

İyi karmada zorlanmıştım. Ama kötü karmada bu sefer tecrübeliydim. Fazla zorlayamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zor boss benim nezdimde

eugene oldu. Ulan anasını satayım lava düşmekten delsin bronzlasti

• Şimdi arkadaşlar oyunum geldi sonunda yalnız kutu arapça kutunun üstünde eu yazıyor gerçi de sizin aldığınız kutulu oyunlarda böylemiydi.Bir sıkıntı varsa hiç açmayıp kutuyu akşama kadar kafaya takarım ben bunu.
  • cheRnogod kullanıcısına yanıt
    Evet oynayabilirsiniz

• Oyunda keşke dinamik gece gündüz ve hava şartları döngüsü olsaydı. Görev yapmayıp takılırken, sürekli aynı atmosferde oynamak zorunda kalıyoruz.
  • sanırım spotta satılanların hepsinin arkası arapça yazılı.
    PAL versiyon, Türkçe dublaj da var

D&R falan gibi yerlerde satılanların arkasında Türkçe yazı da yazıyor bildiğim kadarı ile
  • Oyun güzel olmuş ve sarıyor. Özellikle grafiti olayı çok zevkli geldi bana. Fakat biraz çabuk bitiyor gibi.
  • Oyunun suyunu cikarttim resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Oyunun suyunu cikarttim resmen

bizde hala gelmesini bekleyelim :D

• quote:

inFAMOUS: Second Son launched last Friday, and maybe predictably it came up on top of last week’s sales charts for the US, released today by GFK Chart-Track. Second ranker is Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, that sold almost three times as many copies on PS4 than on Xbox One (58% of total sales against 20%. While PS3 and Xbox 360 moved respectively 15% and 7% of sales). Titanfall holds strong at number three, but loses 73% in sales since last week.

inFAMOUS: Second Son earns the second strongest launch of a PS4 title following Killzone: Shadow Fall, and is the first game of the franchise to launch at the top spot in the British market.

Below you can read a detailed statement from Chart-Track:

It debuts as the second biggest week 1 PS4 new release, behind ‘Killzone: Shadow Fall’ which was of course the major launch title for PS4 back in week 48, 2013 (debuted at No4 on the All Formats). ‘Infamous: Second Son’ is third in the series: original ‘Infamous’ debuted on PS3 back in week 22, 2009 (at No5 on the All Formats Chart) followed by ‘Infamous 2’ also on PS3 back in week 23, 2011 (at No4). Konami can also celebrate thanks to ‘Metal Gear Solid V: Gound Zeroes’ which debuts at No2 on 4 formats – the game is a prologue to the forthcoming ‘Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’.

EA’s ‘Titanfall’ (-73%) drops from No1 to No3 and at No4 we have the third and final new release of the week within the All Formats Top 40, Square Enix’s ‘Final Fantasy X/X-2 HD Remaster’ for PS3/Vita. Ubisoft’s ‘South Park: The Stick of Truth’ drops 2 places to No5 (-48%) and EA remain at No6 with ‘FIFA 14’ (+9%) – still its lowest overall chart position since launch 26 weeks ago. Bandai Namco’s ‘Dark Souls II’ (-71%) drops 5 places to No7, Warner drop 4 places to No8 with ‘The Lego Movie Videogame’ (-16%), EA’s ‘Plants Vs Zombies:Garden Warfare’ drops 2 places to No9 (-31%) and Microsoft occupy 10th spot, down 1 place from last week with perennial favourite ‘Minecraft: Xbox 360 Edition’ (+2%) – this game has spent 35 of its 39 weeks within the All Formats Top 10.

http://www.dualshockers.com/2014/03/24/infamous-second-son-last-weeks-sales-in-the-uk/

quote:

The release of InFamous: Second Son has given PS4 hardware sales a big jump in the UK.

MCV has been told by a trusted retail source that sales of PS4 consoles jumped 106 per cent last week as exclusive title InFamous: Second Son debuted on Sony’s machine, jumping straight to No.1 in the process.

That’s a bigger jump than Xbox One enjoyed following the release of Titanfall – that saw sales of Microsoft’s machine jump 96 per cent.

InFamous today debuted at No.1 in the UKIE GfK Chart-Track All Formats Top 40.

http://www.mcvuk.com/news/read/ps4-hardware-sales-jump-106-on-infamous-second-son-launch/0130068

Farklı kaynaklardan gelen habere göre Infamous: Second Son'ın İngiltere satışları PS4 satışlarını %106 arttırmış, aynı habere göre Titanfall çıktığında bu artış XO'da sadece %73'de kalmış. Ayrıca top 40 listelerde oyun İngiltere'de şu anda zirvede...

Oyun gerçek manada systemseller oyunun ne olduğunu rakiplerine göstermiş.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Süper bir ayrıntı yakalamışsın, akşam akşam güldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

Faturanız Kesildi / Kargoya Hazır artık bende yarın başlayabilirim İzmire anca gelir

aynısı yazıyor bendede elime geçer geçmez ss atacağım bu konuya :)
  • İnfamous second son baştan oynamaya başlıyorum merak edenleri alalım

www.twitch.tv/Urahara0

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Espirisi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

Faturanız Kesildi / Kargoya Hazır artık bende yarın başlayabilirim İzmire anca gelir

aynısı yazıyor bendede elime geçer geçmez ss atacağım bu konuya :)

acaba verdilermide kargoya yoksa yarınmı verilecek

• Vio35 kullanıcısına yanıt
    hocam yarın verecekler büyük ihtimal çünkü ''25.03.2014 Tarihinde Gönderilecektir.'' yazmışlar ürünün sayfasına
  • Bende bugün dayanamadım aldım Sony Center'dan 200 TL'ye az önce bi yarım saat kadar oynadım gerçekten çok başarılı bir oyun olmuş görsel açıdan Killzone ve Tomb Raider ile denk hatta biraz daha iyi diyebilirim ve oldukça akıcı sanki 60 fps gibi geldi bi an bana belliki 30 un çok çok üzerine çıkıyor zaman zaman dublaj da çok hoş kısacası ilk izlenimlerim çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.