Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'da 127 liraya geliyor, fazla bir fark olmadığı için TR PSN'den aldım, artık yarın kısmetse oynamaya başlarız. Drive Club'a kadar alacak başka oyun yok zaten...
  • Aldık bakalım tr psnden bir saate oyundayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ilk gün güncellemesi var 300 küsür MB. Bugün oynamam çok zor, yarına artık...
  • Bende oyunu gece yarısından sonra satın aldım şuan iniyor cihazı açık bırakacağım sabaha kadar 5 gb iner heralde. Yarın denerim.
  • Arkadaşlar oyunu orijinal ses ve türkçe altyazı ile oynayabilirsiniz.Resimde görüldüğü gibi, Dil seçeneği altındaki, altyazılar kısmını açık, yerleştirilmiş ses kısmınıda kapalı uaptınız mı işlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 21 Mart 2014; 1:00:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım digital sürümünü satın alacağım fakat psn de 2 version var efsanevi sürüm dediği 185tl farkı nedir bunun?
  • Beyler size bir soru :) infomusun mu grafikleri daha iyi yoksa mgs v gs'in mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

Beyler size bir soru :) infomusun mu grafikleri daha iyi yoksa mgs v gs'in mi ?

infamous
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Sanırım digital sürümünü satın alacağım fakat psn de 2 version var efsanevi sürüm dediği 185tl farkı nedir bunun?

1 saatlik (oynayanlar yarım saat olduğunu söylüyor) inf 2 ike bu oyunun arasındaki bağı anlatan gorev=25 tl

• mgs v in gündüz geçen bölümündende mi daha iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE6EF2C69 -- 21 Mart 2014; 1:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Sanırım digital sürümünü satın alacağım fakat psn de 2 version var efsanevi sürüm dediği 185tl farkı nedir bunun?

1 saatlik (oynayanlar yarım saat olduğunu söylüyor) inf 2 ike bu oyunun arasındaki bağı anlatan gorev=25 tl

4 tanede çeket hediyesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

mgs v in gündüz geçen bölümündende mi daha iyi ?

evet
  • Teşekkürler benim için normal sürümü yeterli ozaman sonuçta infamous fanı değilim. 1 ve 2. oyunları sevemediğimden arasındaki bağlantı pekte önemli değil.
  • Ps4 ün grafik gücünü gerçek manada en çok ifşa eden oyun nihayet geldi. Heyecanlanmak için haklı bir nedenimiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

bu arada yeri değil arkadaşlar ama twitter engellendi.Bütün Dünyaya rezil olmaya devam

Önceden Twitter mi vardı Şaka şaka. Üzücü bir durum gerçekten.

• Gördüğüm kadarıyla baya haşır neşir olacağım bu oyunla..grafikler işte next-gen dedirttiyor akşama kadar iner, iş dönüşü sabahlarım ben de
  • Gece uyandım, baktım 11 GB'lık kısım inmiş, bakayım dedim nasıl diye...

Grafikler bence ilk kısımdan anlaşıldığı kadar bence KZ'dan daha iyi. Kaplamalar, ışıklandırmalar, DOF her şey çok güzel görünüyor. Acaba 2-3 yıl sonra çıkacak oyunlar nasıl olacak, düşünmek bile istemiyor insan. İnşallah oynanış, hikaye, atmosfer de güzel olur.

• Karakter bana Tomas Rosicky'yi anımsatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Grafik dışında oynanışını nasıl değerlendiriyorsun, parasını hak ediyor mu? Oynarken zevk veriyor mu?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.