Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yeni gelecek update ile birlikte:

Oyunun saatini biz ayarlayabileceğiz. Akşam veya sabah istediğiniz saatte oynayabileceksiniz.

Oyunu 30 FPS ye kilitleyebileceğiz.

Ayrıca HUD'u tamamen kapatabileceğiz.

http://blog.us.playstation.com/2014/04/01/second-son-update-incoming-change-time-of-day-hud-off-30fps-option/

Hepsi iyi güzel de HUD'u pek anlamadım :) O nedir.

Ekrandaki sağlık,enerji barı,harita gibi göstergelerin geneline hud deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Oyunun saatini biz ayarlayabileceğiz. Akşam veya sabah istediğiniz saatte oynayabileceksiniz.

http://blog.us.playstation.com/2014/04/01/second-son-update-incoming-change-time-of-day-hud-off-30fps-option/

Hepsi iyi güzel de HUD'u pek anlamadım :) O nedir.

Ekrandaki gostergeler, harita vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    1 nisandaki tum haberlere temkinli olmak lazim saka olma ihtimali yuksek cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn230

Arkadaslar oyunu %100 bitirdim fakat bölge hesaplaşmalarının sonunda açılan ceketleri nereden bulacağımı bilmiyorum bir videoda gormuştun adamın ceketinde omurga iskeleti falan vardı farkı tasarımlar var ama bulamadım, şimdiden yardımınız icin teşekkür ederim.

O ceketler güçlerini geliştirdiğin ekran ile harita ekranının arasında yer alıyor. Orada sağ sol yön tuşlarıyla ceketleri değiştirebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynenn

Platin kupamı sonunda aldım :) İSteyen olursa primary hesabımı satıyorum.İlan dükkanımda.

Platin almanın artısı nedir? Gerçekten bilmediğim için soruyorum amacım küçümsemek değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir artısı yok. sadece psn hesabınızıda gözükür. amaç oyunu daha eğlenceli ve çekişmeli hale getirmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn230

Arkadaslar oyunu %100 bitirdim fakat bölge hesaplaşmalarının sonunda açılan ceketleri nereden bulacağımı bilmiyorum bir videoda gormuştun adamın ceketinde omurga iskeleti falan vardı farkı tasarımlar var ama bulamadım, şimdiden yardımınız icin teşekkür ederim.

O ceketler güçlerini geliştirdiğin ekran ile harita ekranının arasında yer alıyor. Orada sağ sol yön tuşlarıyla ceketleri değiştirebilirsin.

Teşekkür ederim oldu ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Oyunu platinledim sonunda

platin için oyunu 2 kere mi bitirmek lazım?

Evet

• beyler, şu "buranın sakini" adlı koca meleği nasıl yenicez hele bi yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilee

beyler, şu "buranın sakini" adlı koca meleği nasıl yenicez hele bi yardım edin.

start>zorluk seviyesi: kolay valla aynı mekanda geçen sürekli aynı şeyi tekrarlayarak savaştığımız bosslara katlanamadığım için böyle yaptım. sürekli vurcaksın meleği, bir süre sonra yanında küçük melekler çıkıyor, o melekleri vurup, büyük meleğin zırhını yok edeceksin. tekrar büyük meleğe vurmaya devam edeceksin.
  • quote:

Bu olayın gelmesi güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

quote:

start>zorluk seviyesi: kolay valla aynı mekanda geçen sürekli aynı şeyi tekrarlayarak savaştığımız bosslara katlanamadığım için böyle yaptım. sürekli vurcaksın meleği, bir süre sonra yanında küçük melekler çıkıyor, o melekleri vurup, büyük meleğin zırhını yok edeceksin. tekrar büyük meleğe vurmaya devam edeceksin.

yahu nasıl yapmışlarsa artık ne kaçacak yer var ne de melek ölüyor. oyundan soğudum yeminle. ben ki, sırf kaybetmeyi sevmediğim için fm'de 4-5 sene hileyle hurdayla mağlubiyetsiz seriler yaşayan adamım. neredeyse ps4'ü kıracak kıvama getirdi beni bu şerefsiz oyun. 2 gündür geçemedim anasını satayım.

• Kötü karma ve iyi karma arasındaki farkları yazabilir misiniz . Bu arada ben 3 günde yaklaşık 8 saat oynadım oyunun %33 ü bitmiş durumda.geze geze keşfede keşfede

• quote:

quote:

quote:

yahu nasıl yapmışlarsa artık ne kaçacak yer var ne de melek ölüyor. oyundan soğudum yeminle. ben ki, sırf kaybetmeyi sevmediğim için fm'de 4-5 sene hileyle hurdayla mağlubiyetsiz seriler yaşayan adamım. neredeyse ps4'ü kıracak kıvama getirdi beni bu şerefsiz oyun. 2 gündür geçemedim anasını satayım.

Merak ettim şu bölümü bak şimdi..

• Neon güçler nasıl açılıyor anlayamadım. Bende sadece klasik ateş gücü var. Duman çekerek kullanabiliyorum onu da. Neon güçler için karmamızın iyi mi olması gerekiyor?
  • Oyunun hikayesine bağlı olarak açılacak, diğer güçler gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Oyunun hikayesine bağlı olarak açılacak, diğer güçler gibi...

Tahmin etmiştim. Teşekkürler dostum.
  • quote:

quote:

quote:

dostum hatirladigim kadariyla orda neon ve duman gucunu cekebilecegin yerler var once gidip neon gucunu cekiceksin sonra R2 veya L2 di tam hatirlamiyorum slow sekilde ates etmeni sagliyo onlarla melekleri ölduruceksin eger sana isik gibi birsey atarsa stunlarin arkasina saklan melekleri öldurup kalkanini kaldirinca roketleri slla erit bulundugun platformu assaga indirirse hemen yukselen platformun oldugu yere dogru git

• beyler bu paper trailleri yapan varmı biraz ayrıntılı bilgi verirmisiniz ?

http://infamouspapertrail.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KplnSalim

Kötü karma ve iyi karma arasındaki farkları yazabilir misiniz . Bu arada ben 3 günde yaklaşık 8 saat oynadım oyunun %33 ü bitmiş durumda.geze geze keşfede keşfede

harbi bitince bi daha oyunu tekrardan oynamayı sevmiyorum iyi karmada bitecek gibi bugün ya da yarın bende hikaye değişiyor mu tamamen noluyor kötü karmada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 2 Nisan 2014; 20:10:56 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.