Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: KplnSalim

Kötü karma ve iyi karma arasındaki farkları yazabilir misiniz . Bu arada ben 3 günde yaklaşık 8 saat oynadım oyunun %33 ü bitmiş durumda.geze geze keşfede keşfede

harbi bitince bi daha oyunu tekrardan oynamayı sevmiyorum iyi karmada bitecek gibi bugün ya da yarın bende hikaye değişiyor mu tamamen noluyor kötü karmada?

Oyunun sonu ve bir iki görevin gidişatı değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün Collectors Edition olarak aldım oyunu. Bakalım beklediğime ve verdiğim paraya değecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben psoyunu.com un şubeye gittim almaya ingilizce dedi nerden bulucam 150 liraya türkçe sıfır bilen var mı

• Ps3 upgrade mi yoksa yeni grafikler mi

• Psn de 155 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kutulu arıyorum

• Oyunu %100 olarak bitirdim.İyi karma ile oynadım.İkinci kez oynamam herhalde.Collector's edition almıştım fakat elde tutmayı düşünmüyorum.Bere, açacak vs saklayıp sadece oyunu satacağım.Tüm serisi oynamış biri olarak bana göre en iyi oyunu ikincisiydi.
  • winterice kullanıcısına yanıt
    Ben hem iyi hemde kötü olarak bitirdim.2-3 video hariç bir fark yoktu bence oyunun sonu çabuk geldi.Daha uzun olmalıydı o kadar gücümüz vardı ama geliştirip kullanmak nasip olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Oyunu %100 olarak bitirdim.İyi karma ile oynadım.İkinci kez oynamam herhalde.Collector's edition almıştım fakat elde tutmayı düşünmüyorum.Bere, açacak vs saklayıp sadece oyunu satacağım.Tüm serisi oynamış biri olarak bana göre en iyi oyunu ikincisiydi.

hocam sizede sorayım o zaman 1. oyunu oynamadan 2. oyunu oynasam hikayede sıkıntı olur mu çok bağlantı var mı arada teşekkürler
  • Oyunu 100tlye satıyorum usn psn ilgilenen pm atabilir. Çift hakkıda vereceğim.

• Oyunu bitirenler hemen satmasın bence. Oyuna ek hikaye DLC'si ve yeni Konduit güçleri gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Oyunu bitirenler hemen satmasın bence. Oyuna ek hikaye DLC'si ve yeni Konduit güçleri gelecek.

kaynak var mı ve tarih belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

Oyunu %100 olarak bitirdim.İyi karma ile oynadım.İkinci kez oynamam herhalde.Collector's edition almıştım fakat elde tutmayı düşünmüyorum.Bere, açacak vs saklayıp sadece oyunu satacağım.Tüm serisi oynamış biri olarak bana göre en iyi oyunu ikincisiydi.

hocam sizede sorayım o zaman 1. oyunu oynamadan 2. oyunu oynasam hikayede sıkıntı olur mu çok bağlantı var mı arada teşekkürler

Dostum ben söylim daha önce hic infamous oynamama ragmen infamous ss oynadim eskiyle alakali pek bisey yok gibime geldi hikayeyide gayet net anladim

• quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

quote:

quote:

Dostum ben söylim daha önce hic infamous oynamama ragmen infamous ss oynadim eskiyle alakali pek bisey yok gibime geldi hikayeyide gayet net anladim

yok hocam ben onu sormadım infamous 1 ve 2 var ya ps3te 1i oynamadan 2yi oynasam sıkıntı olur mu diye sordum second son oynama imkanım yok ps4 yok çünkü

• Selamlar,

Serinin tüm oyunlarını oynadım, gayet keyifde almıştım, fakat bu oyun çok mu zor, yada bir dengesizlik mi var anlamış değilim. Daha şehirdeki ilk görevde atlayıp zıplayan elinde ağır silah olan tipi geçemedim bir türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnclark

Selamlar,

Serinin tüm oyunlarını oynadım, gayet keyifde almıştım, fakat bu oyun çok mu zor, yada bir dengesizlik mi var anlamış değilim. Daha şehirdeki ilk görevde atlayıp zıplayan elinde ağır silah olan tipi geçemedim bir türlü..

Kafaya calis roketleri salla tas olunca ucgenle bitir isini

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Oyunu bitirenler hemen satmasın bence. Oyuna ek hikaye DLC'si ve yeni Konduit güçleri gelecek.

kaynak var mı ve tarih belli mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_89957420/f_//tm.htm#89957420

• Ilk iki oyun arasi baglanti gercekten cok, zaten karakterler ayni hikayeler bagimli ilk oyunu oynamadan ikinci oyunu oynama bence. Second Son da benim icin buyuk hayal kirikligi. Senaryo ozellikle ikinci oyundan sonra cok yavan. Yan gorevler az, npc'lerin tepkileri gelistirilmemis, ayrica elektrikten sonra duman gucu buyuk hayalkirikligi oldu benim icin. Ikinci oyun 20saatin ustunde surmustu tadi hala damagimda, bu oyunsa exc. cihaz sattiracak oyun lazim diye aceleye gelmis cok eksik ve yavan geldi bana

• bu paper trail ne çözemedim

• quote:

quote:

Önce ilk oyunu oynayın daha sonra ikincisini oynayın.Çünkü karakterler ve hikaye bağlantılı.Ancak 1 ve 2 oynanmadan second son oynanabilir

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.