Bildirim
Infiniti FX35
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
onu bunu bilmiyorum ama manyak güzel bir ses geliyor araçdan. ne zaman yanımda bitane geçse o sesi dinlemek için ölee peşin sıra bakıyorum... -
Bildiğim kadarıyla bu araçta 350 Z motoru kullanmışlar..quote:
Orijinalden alıntı: handofdoom
onu bunu bilmiyorum ama manyak güzel bir ses geliyor araçdan. ne zaman yanımda bitane geçse o sesi dinlemek için ölee peşin sıra bakıyorum... -
Kimsenin bilgisi yok sanırım.İşin kötüsü internette de bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: AnarKin
Bildiğim kadarıyla bu araçta 350 Z motoru kullanmışlar..
Alıntıları Göster
2004-05 modelleri 70.000'e satılıyor.Hem de araçlar 25-30.000 km'de. -
Dayımda FX45 modeli var LPG siz binilmez o kadar söleyim size şehir içi İstanbulda yaklaşık 23lt yakıyordu en son. Motoru oldukça kuvvetli bnm diye aracı ışıklarda geride bırakırsınız hot hatch olsa bile fark etmiyor fazla. Vergisi yüksek bakım maliyeti nispeten yüksek ancak kendisi satmayı düşünmüyor (benzini fabrika karşılıyor).quote:
Orijinalden alıntı: sar2te
Kimsenin bilgisi yok sanırım.İşin kötüsü internette de bulamadım.
2004-05 modelleri 70.000'e satılıyor.Hem de araçlar 25-30.000 km'de.
Alıntıları Göster
Arkadaşım daha yeni aldı izmirde FX35 LPG ile 350 -400 yakıyor genç işi kullanımda.
-
bu aracın motor sesinin sırrı nedir acabaquote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Dayımda FX45 modeli var LPG siz binilmez o kadar söleyim size şehir içi İstanbulda yaklaşık 23lt yakıyordu en son. Motoru oldukça kuvvetli bnm diye aracı ışıklarda geride bırakırsınız hot hatch olsa bile fark etmiyor fazla. Vergisi yüksek bakım maliyeti nispeten yüksek ancak kendisi satmayı düşünmüyor (benzini fabrika karşılıyor).
Arkadaşım daha yeni aldı izmirde FX35 LPG ile 350 -400 yakıyor genç işi kullanımda.
Alıntıları Göster
gerçektende hayranlık uyandıran bir sesi var bence
birde bu araçların kmlerine bakarken uyanık olun derim
çünkü araçlar mil cinsinden kadrana sahip
yani 40000 km de sandığınız araç 64000 km de olabilir
sadece uyarı
-
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
bu aracın motor sesinin sırrı nedir acaba
sadece uyarı
Alıntıları Göster
araç çok güzel ama çok benzin yakıyor.
-
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
araç çok güzel ama çok benzin yakıyor.
Alıntıları Göster
Özellikle km durumu enteresan...Bu işte bir gariplik olduğunu tahmin etmiştim zaten
-
şu aracları almayı düşünüp nekadar yaktığını düşünenleri anlayamıyorum:) kaskosu desen dünya para dır . vergisi gene cok tuzlu aracın kendisi zaten pahalı tek sıkıntı cok yakar mı . belçikalı türk gibi ferrari ye lpg de taktıran vatadaşlarımızda mevcuttur. yakıtı dert ediyosan dizel suv lere bakcaksın . aracta 350 z motoru var . o kiloda 3.5 cc 6 silindir 280 hp aracın ne kdar az yakmasını beklersinkiquote:
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar
Özellikle km durumu enteresan...Bu işte bir gariplik olduğunu tahmin etmiştim zaten
Alıntıları Göster
-
2009 da kasa değiştirdi fiyatları biraz daha aşağılara gelebilir eğer yeni kasa ülkemizde tutarsaquote:
Orijinalden alıntı: selim82
şu aracları almayı düşünüp nekadar yaktığını düşünenleri anlayamıyorum:) kaskosu desen dünya para dır . vergisi gene cok tuzlu aracın kendisi zaten pahalı tek sıkıntı cok yakar mı . belçikalı türk gibi ferrari ye lpg de taktıran vatadaşlarımızda mevcuttur. yakıtı dert ediyosan dizel suv lere bakcaksın . aracta 350 z motoru var . o kiloda 3.5 cc 6 silindir 280 hp aracın ne kdar az yakmasını beklersinki
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: arsene
2009 da kasa değiştirdi fiyatları biraz daha aşağılara gelebilir eğer yeni kasa ülkemizde tutarsa
Alıntıları Göster
Fx35 alıcak kişi bunları düşünmez dizel Sorento alır..
Düşünüyorsanız buyrun..
Nissan 350z ile motoru aynı..
6 ileri değişken zamanlı Cvt şanzumanı mevcut..
Şehir içi karışık 15-20lt civarlarında yakıtı olur..
Sesi müthiş, sert direksiyon ile spor araç ruhuna bürünmüş sayko bir araç..
-
70.000 YTL'lik araç alırken neden yakıt merak edilmesin ki ??quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Fx35 alıcak kişi bunları düşünmez dizel Sorento alır..
Düşünüyorsanız buyrun..
Nissan 350z ile motoru aynı..
6 ileri değişken zamanlı Cvt şanzumanı mevcut..
Şehir içi karışık 15-20lt civarlarında yakıtı olur..
Sesi müthiş, sert direksiyon ile spor araç ruhuna bürünmüş sayko bir araç..
Alıntıları Göster
Bu tarz cevap yazan arkadaşların petrol istasyonları olduğunu düşünmüşümdür hep...Dizel Sorento dediğiniz araç 85.000 YTL...0 km alıp satmak zorunda kalsanız en az 10-15.000 zarar edeceksiniz...alacak adam belki 7-8 ayda bir araba değiştiren biri...küçük dağları benzin severler yarattı sanırım
Dip not : Infiniti almayı düşünen kişi ben değilim.Ama ben olsaydım da yakıtını merak ederdim
-
Yakıtı tabiki düşük değil ama performansı ve görüntüsü ile sorunsuzluğu birleşince oldukça iyi bir araç.quote:
70.000 YTL'lik araç alırken neden yakıt merak edilmesin ki ??
Bu tarz cevap yazan arkadaşların petrol istasyonları olduğunu düşünmüşümdür hep...Dizel Sorento dediğiniz araç 85.000 YTL...0 km alıp satmak zorunda kalsanız en az 10-15.000 zarar edeceksiniz...alacak adam belki 7-8 ayda bir araba değiştiren biri...küçük dağları benzin severler yarattı sanırım
Dip not : Infiniti almayı düşünen kişi ben değilim.Ama ben olsaydım da yakıtını merak ederdim
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sar2te
valla 3500cc 6 silindir 2 ton aracın cok yakacağı garanti . yakıtdan ürken adam için 2000 cc den fazlası hikaye o yüzden komik geliyor . istasyonum yok bu arada . ayrıca ben infiniti bakcak olsam yakıtını düşünmem. zaten cok yakacağı belli .
-
Harbiden bu araca LPG takanlara guluyorum. Be adam paran yok, o zaman alma. Ya da paran kiymetliyse binme bu araca da. Sirf hava atmak icin neler yapiyor yurdum insani.quote:
Orijinalden alıntı: selim82quote:
Orjinalden alıntı: sar2te
valla 3500cc 6 silindir 2 ton aracın cok yakacağı garanti . yakıtdan ürken adam için 2000 cc den fazlası hikaye o yüzden komik geliyor . istasyonum yok bu arada . ayrıca ben infiniti bakcak olsam yakıtını düşünmem. zaten cok yakacağı belli .
Alıntıları Göster
Arkadasimda var arac. Bir ara kullandim. Gercekten iyi kaciyor. Yol tutusu da iyi. Motor sesi cezbediyor. Bulundugum yerde cogu kimse bu araca sahip. Peynir ekmek gibi satiliyor desem yeridir. Herkes memnun gibi. Burada bu tur araclarin servisleri yedek parcalari bol.
Ama TRyi bilemem. Yedek parca sikintisi yasayabilirsin. Boyle araclari olan kisiler, genelde bir araca daha sahip olurlar. Bu araca birsey olunca, tamir edilinceye kadar diger aracina binmek icin.
-
Artık LPG li araç mantığınızı değiştirin lütfen.. dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. yok bu arabayı alan yakıtını düşünmez gibi cahilce bir yorum yapmaktan vazgeçin lütfen arkadaşlar..quote:
Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj
Harbiden bu araca LPG takanlara guluyorum. Be adam paran yok, o zaman alma. Ya da paran kiymetliyse binme bu araca da. Sirf hava atmak icin neler yapiyor yurdum insani.
Arkadasimda var arac. Bir ara kullandim. Gercekten iyi kaciyor. Yol tutusu da iyi. Motor sesi cezbediyor. Bulundugum yerde cogu kimse bu araca sahip. Peynir ekmek gibi satiliyor desem yeridir. Herkes memnun gibi. Burada bu tur araclarin servisleri yedek parcalari bol.
Ama TRyi bilemem. Yedek parca sikintisi yasayabilirsin. Boyle araclari olan kisiler, genelde bir araca daha sahip olurlar. Bu araca birsey olunca, tamir edilinceye kadar diger aracina binmek icin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: iekinler
Artık LPG li araç mantığınızı değiştirin lütfen.. dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. yok bu arabayı alan yakıtını düşünmez gibi cahilce bir yorum yapmaktan vazgeçin lütfen arkadaşlar..
yorum yaptığın mesajı yaklaşık 3 yıllık..
bence sen biraz büyü forum adabını öğren öyle yazmaya başla.. -
fx35 gercekten zengin jipidir. Q7 fakir jipidir diyorum ve tartismayi baslatiyorum. Fx35 cok yakar binemessiniz. Hee nekadar yakiyor dersenizde zaten almayin derim :D dizel q7 filan bakin az yakar cok kacar hesabi basiniz agrimaz. -
Ben aslında maserati alacaktım, fakat öğrendimki çok yakıyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: ferisss
fx35 gercekten zengin jipidir. Q7 fakir jipidir diyorum ve tartismayi baslatiyorum. Fx35 cok yakar binemessiniz. Hee nekadar yakiyor dersenizde zaten almayin derim :D dizel q7 filan bakin az yakar cok kacar hesabi basiniz agrimaz.
Yakıta göre araç aradığım ve kıyasladığım için micrada karar kıldım.
Keşke fx35 in 1.4lt hacimli motoru olsada az yaktığı için alsam.
Bizim arkadaşlar çok bilgisiz onlar sadece aracın karizmasına bakıyorlar hiçbiri yakışını incelemiyorlar, haliyle onlar benim gibi iktisat mezunuda değiller. sorduğumda işadamıyız diyorlar diplamaları bile yok zavallılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
bu aracın motor sesinin sırrı nedir acaba
sadece uyarı
Nissan v6 motorları öyledir.
Benzer ses infiniti l30 ve maximalardada var.
Gerçekten inanılmaz sesi.
Benzer içerikler
- petlas elegant pt311 yorum
- arabada sıcak klima nasıl açılır
- tutulmayan ama iyi arabalar
- range rover evoque alınır mı
- esp nedir
- adac testi geçen oto koltukları
- yeni 5008
- ıd buzz fiyat
- dacia jogger yorumları
- ıoniq 6 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X