Şimdi Ara

İNFİNİTİ FX35 İÇİN FAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben arabalardan hiç anlamam ama İNFİNİTİ FX35 için sağ ön far arayan arkadaşım da forumlardan pek anlamıyor. kendisi sanayiden(ist-anadolu yakası).hiçbir yerde bulamıyormuş.koca sanayide yokmuş.ona yardımcı olmak adına sizden yardım alabilir miyim acaba?servisinden 4000 lira demişler far için ama 800e bulmuş bi yerde.eğer onu alamazsa başka bulabileceğimiz bir yer bilen var mı?

başka bölümlerde de sordum ama bi yardım alamadım.hatalıysam özür

• Hocam zor valla. Cok para yaw. Hurdacılara bi baksınlar gezsinler dolassınlar belki denk gelir. Arac cok fazla bulunmadıgı icin yedek parcası da zorbulunuyordur. Eger o 800 liralıgı alabiliyosa alsın hemen. Bence uygun fiyatı. Ancak istanbulda nasıl olmaz aklım almadı. Mutlaka yanlıs yerlerde aramıstır.
  • sağolasın cevap için.ama haklısın bulunmuyor.o 800 olanı da adam satmam kendime saklıyorum diyormuş.arkdaşım yurtdışından getirtmeyi düşünüyor artık.istanbul ankara hiçbiyerde yok.yanlış yerlere mi baktı bilemem çünkü ben hiç anlamam bu işlerden ama bildiğim kendisi yıllardır sanayiden biri.girmediği çıkmadığı yer yok yani.her neyse yapacak bişi yok artık.ben elimden geleni yaptım onun için.
  • maslak oto sanayisinde gökşenler var orda vardır kesin fiyatıda ucuk değildir o kadar

arac ender tr. de az saysı parca getirende 3-4 mislini cekiyor cakal dolu piyasa

yurt dışından getittire bilirseniz getirin daha ucuza gelir örn. almanya bulgaristanda da olabilir AB. YE girdi O ÜLKEDE zaten bulgaristana ikinçi el arac ağı cok genişledi almanyadan vs. o şekilde bir tanıdık aracılığıyla almantadan bulgaristan üzerinden tr. ye sokula bilir far.

dediğim gibi elinde olanda cok para ister

kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.