Şimdi Ara

Infiniti G35 Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım sitede skyline testing yazıyordu ama heycandan , yazıyı tam okumadan mesaj yazmısım hepinizden özür dilerim...Yeni Nissan Skyline GT-R değil geliştirilmiş Infiniti G35 Coupe muş araç... bu da aldığım site...

Nissan Skyline GT-R Prototype Testing

Infiniti G35 Coupe

Infiniti G35 Coupe

Infiniti G35 Coupe

Infiniti G35 Coupe

Infiniti G35 Coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosorg -- 27 Ocak 2006 22:16:28 >

• ya bunun amblemi tatanın amblemine benziyoo

bide bu küçültülmüş önizleme resmini nsıl yapıyosun ve foruma resim upload etmeyi bana pm atarmısın
  • amblem infiniti nin amblemi... ilk tanıtımlarda ön panjurda GT-R logosu vardı...
  • eski skyline daha güzeldi veya ben alışamadım
  • olmamış

eskisini isterem
  •  Infiniti G35 Coupe

Infiniti G35 Coupe

Infiniti G35 Coupe

Gibi bir çok resim var ortalıkta .

• ilk gördüğüm prototip daha marjinal ve daha keskin hatlıydı... üretim aşamasında araç değişime uğramış... skyline, skyline dır ama... eskiler her zaman daha güzel... misal mustang, misal skyline
  • mavi olan çok güselmiş... ben ilk olarak en alttaki gri olan modeli görmüştüm... ama benim yüklediğim resimler test sürüşlerinde çekilmiş resimlermiş... sanırım seri üretilecek olan araç o...
  • Koskoca infiniti G35 i skyline diye yutturuyorsunuz yaaa yuhhh...

bu ne demek nasıl bir mantalite ? kesinlikle kafa kurcalamaktan başka hiçbirşey değil..!!!
  • kusura bakma... aldığım sitede skyline gt-r prototype testing yazıyordu... ona güvenerek buraya ekledim... amacım kimseye yanlış bilgi vermek ya da bişeyler yedirmek değildi... aldığım sitede dandik biyer olmadığı için güvenip eklemiştim... ayrıca milleti kandırarak ne kazanabilirim ki... biraz sert çıktın sanırım... neyse sorun değil... yanlışlık varsa konu silinebilir yada başlığı değiştirebilirim... ama sende bi bak istersen ondan sonra başlığı değiştireyim... infiniti nin modellerini takip etmediğim için anlayamadım...

Nissan Skyline GT-R Prototype Testing

ayrıca bi yanlışlık varsa tüm arkadaşlardan özür dilerim... aldığım siteyi de ekledim... burdan da inceleyebilirsiniz... ama bi hatam olduğunu düşünmüyorum...

• özür dilerim... bi yeri atlamışım... infinite haklıymış... başlığı değiştiriyorum... araç Infiniti G35 Coupe un biraz geliştirilmiş modeliymiş... hepinizden özür dilerim...

@ infinite

uyardığın için teşekkürler... ama çok acımasız davrandın... başlık şimdi daha iyi oldu sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosorg -- 27 Ocak 2006 22:20:32 >
  • biraz sert oldu ama sen yenisin galiba

sert çıkış için pardons ama ...!!! amaç me idi resimleri görünce başım döndü ..!!!

biraz daha dikkat saygılar yeni haberlerini bekliyoruz...!!!! Düzgün bir şekilde doğru kaynaklarla
  • cidden ya TATA ya benzettim amblemini
  • @ infinite

haklısın aynı şey bana da olsa bende şaşırırdım... ama metni tam okumadan mesaj yazmıştım... aldığım sayfada da belirtmiş infinite olduğunu... ama heycandan tam okumadan mesaj yazmışım ayrıca iyi dileklerin içinde teşekkürler... zaten fazla konu açan biri değilim... gördüğümde paylaşmak istedim ama balon haber yapamışım istemeden umarım bu tip şeyler bidaha başıma gelmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Koskoca infiniti G35 i skyline diye yutturuyorsunuz yaaa yuhhh...

Bab sakin olun bu arac SKYLİNE dır

En azından ingilterede nissan firması adı altında skyline gt350 olarak satılıyor

Ama resimdeki arac infiniti g35 olduğu doğrudur ama

aracın ön ızgarasına nissan yazıp arkasınada skyline yazılıp satılıyor

Infiniti G35 Coupe

https://store.donanimhaber.com/7a/a3/17/7aa317898f3a1e93265ea4382f4ca838.jpg

Bu arada yukarıdaki araç iser serinin GTR wersiyonu çamurluklar şişik fln zaten

Talep olursa yazarım...

quote:

Seen here testing at the Nurburgring test track in Germany is a Skyline GT-R test mule wearing a heavily modified body of an Infiniti G35 Coupe. To clarify, the G35 Coupe was named the Skyline in Japan since 2001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 8 Şubat 2006 20:06:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.