Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
158.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam. değiştirdiğim kısımlar olduksa resimler atacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

aynen hocam. değiştirdiğim kısımlar olduksa resimler atacağım

tamam bende memlun olurum..parçaların nasıl değiştirildiği ile ilgili olarak bir konu başlığını konuya eklemek istiyorum..Konu günceldir..

Ayrıca ;

Egzoz sprel ve arka sustucu ile ilgili bilgi ve fotoğraf gelmiştir..Bujileri bugün sipariş ettik,çarşamba günü gelecek ,o günde marş motoru açılacak,kömürleri bitti..Yakıt tüketimi vs gelecektir..Selamlar.
  • Canky kardeşim eğer elinde yoksa ve işine yararsa i30 service maual, kullanıcı el kitabı pdf olarak elimde var, istersen gönderebilirim.

Bol ezik ve çizik öncesi benim emektarın resmi.

1996 Infiniti i30 - Q30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandoR21 -- 1 Nisan 2014; 10:00:54 >
  • kandoR21 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ızgara ve farlar arabayı direk premium hale getirmiş. nerden aldınız özellikle ızgarayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandoR21

Canky kardeşim eğer elinde yoksa ve işine yararsa i30 service maual, kullanıcı el kitabı pdf olarak elimde var, istersen gönderebilirim.

Bol ezik ve çizik öncesi benim emektarın resmi.

1996 Infiniti i30 - Q30

öncelikle hoşgeldiniz..aslında gönderirseniz kendi adıma çok memlun olurum , konuya ekleriz hem bize hemde daha gelecek kişilere yarayacaktır..Benimde dikkatimi çekti ızgara ve farları değiştirdinizmi yoksa öylemi aldınız ?

• mstyvz91 M kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim valla duz vites atmosferik 3.0 motor tadindan yenmiyor. gaza sonuna kadar basma ihtiyaci duymuyorum bile. bugun muayneye soktum gecirdik bir sekilde. bir daha sevdim kendisini
  • Tek parça farları, ön ızgarayı ve 98 yılına ait makyajlı arka reflektör ve stopları da yıllar önce Ebay'dan satın almıştım. Orjinalleri yedekte duruyor. Izgara üzerindeki amblem 1 haftadan fazla durmuyor. Mutlaka çoluk çocuk birileri koparıyor. Krom kapı kollarını, krom kapı-direk çıtalarını da Ebay'dan almıştım. Sis ve sinyal sırasında yanan köşe lambalarını da değiştirmiştim.

1996-1999 Infiniti i30 - Q30 Servis manual ihtiyacı olan;

1996-1999 Infiniti i30 - Q30 Servis manual

1996-1999 Infiniti i30 - Q30 Servis Kullanıcı el kitabı ise;

1996-1999 Infiniti i30 - Q30 Servis Kullanıcı el kitabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandoR21 -- 2 Nisan 2014; 12:01:54 >

• @kandoR21 kitapçıklar için teşekkür ederim konuya ekleyeceğim..

Bujilerle ilgili fotoğraf bilgi vs gelmiştir..Yakıt tüketimi,radyatör boşaltma,ne yapılmalı,doğru yağ,anfiriz oranı olarak ne konulmalı vs bilgi gelecektir..Hayırlı haftalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 3 Nisan 2014; 15:27:38 >
  • Arkadaşlar kontakt terminali ile ilgili ustamla gorustum fakat net bir model bulamadım. Ancak söküp ford parcacisindan bulabilecegimizi söyledi.

Bu arada uzun zamandır ara ara nükseden bir tekleme problemim var. Bu aralar özellikle sabah soğukta sıkıntı yapmıyor da, ısınınca gaz pedalına yüklenirken hissedilen bir tekleme/patlama olusmakta... Ustalarımın koyduğu teşhis ateşleme bobonlerinden yana... Orijinali 320TL/adet, yan sanayisi yaklaşık 100TL/adet fiyat çıkıyor karşıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicorotti

Arkadaşlar kontakt terminali ile ilgili ustamla gorustum fakat net bir model bulamadım. Ancak söküp ford parcacisindan bulabilecegimizi söyledi.

Bu arada uzun zamandır ara ara nükseden bir tekleme problemim var. Bu aralar özellikle sabah soğukta sıkıntı yapmıyor da, ısınınca gaz pedalına yüklenirken hissedilen bir tekleme/patlama olusmakta... Ustalarımın koyduğu teşhis ateşleme bobonlerinden yana... Orijinali 320TL/adet, yan sanayisi yaklaşık 100TL/adet fiyat çıkıyor karşıma.

sizde marş basarken nasıl bir problem var acaba ? Marş otomatiğinden olmasın..Bizimde başımıza geldi..Bu hafta marşta basıyoruz tık,2.ye basıyoruz aynı, 3 de zor alıyor ama alıyordu..Marş otomatiği ve kömürlerini değiştirerek problem ortadan kalktı..

Tekleme problemi rölantideykende yapıyormu ?..

• Terminalle ilgili problemimi somun ve vida yardımı ile çözdüm.

Tekleme rölantide hissedilmiyor sabit gazla da hissedilmiyor. Sadece vites degisimlerinde veya hafif bile olsa gaza yuklenmelerde belli ediyor. Özellikle araç yüklü iken daha belirgin oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicorotti

Terminalle ilgili problemimi somun ve vida yardımı ile çözdüm.

Tekleme rölantide hissedilmiyor sabit gazla da hissedilmiyor. Sadece vites degisimlerinde veya hafif bile olsa gaza yuklenmelerde belli ediyor. Özellikle araç yüklü iken daha belirgin oluyor.

peki benzinde aynı şey varmı ?
  • Hicorotti kullanıcısına yanıt
    bence yurt dışından kendin getirttir ben öğle yapıyorum hem orjinal parça hemde daha ucuz ....geçenlerde kendime yedek olsun bobin getirttim toplam kargo dahil 54tl .....

saygılar....
  • evet benzinde de var aynı sorun. bir de sanırım soğukken hiç yok, motor ısındıkça artıyor.
    motor yeni 6500 km falan oldu yapılalı. bujiler orjinal ve yeni yağ 1500 km olmadı v.s.

bir kaç gündür araştırıyorum. yurtdışından getirtmek için. 6'lı set sipariş etmeyi düşünüyorum. en az yarıyarıya avantajı olacak. hatta $12-$14 gibi tek fiyatları da var. seti buradakilerin adiyle neredeyse aynı fiyat. :)
  • Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza 95 model qx maxımamla katılıyorum ilk sahibiyim 480.000 kilometrede olmasına rağmen taş gibi olup ondan sonra aldığımız 4 adet aracıda maziye gömmüş bulunmaktadır. Türkiye'nin her yerine kendisiyle seyahat etmiş (doğu-karadeniz-ak deniz-iç anadolu)olup hertütlü hava koşulunda arkama bile bakmadan seyahatımı kazasız belasız tamamladım. Karlı ve buzlu havalarda şehirler arası otobüslerin çıkamadığı yokuşları 2 viteste el sallayarak geçmiş olup antakyanın 50 derecesinde klimamı açıp içinde dondurmamı yediğimi hiç unutamam kendi sınıfındaki hiçbir araçla kıyas kabul etmez.

Tafsiyem bullunduğunuz illerdeki özel yetkili servisleri araştırın nıssan özel olarak kendi bünyesinde yetiştirdiği gerek istanbul merkeze gerek yurt dışına göndererek eğittiği teknisyenleri vardır mutlak suretle ağır bakımını bu kişilere yaptırın sanayide falan derman aramayın motoruna mal gibi bakıp kalıyorlar ki ağır bakım söz konusu olduğunda nıssan'ın kendi ustalarıda servisine yanaşmıyorlar. sonradan daha fazla arıza ve masrafdan başka bişey değil unutmayınki bu aracın motorunda diğer araçlara göre 100'ün üzerinde farklı nıssana özel patentli mekanizması vardır şimdiden almış olanlara hayırlı olsun alıcak olanlar ise temizini bulursa hiç düşünmesinler..

Konuyu Açmış olduğunuz için ayrıyetten teşekkür ediyorum.

• yurt dışından getirtmek daha ucuza gelecektir..Bir an önce değiştirmeye bakın,zamanla kataritik konvektörlerede zarar veriyor

@Hicorotti

Hoşgeldiniz..aramızda sizi görmek çok güzel..Yıllarca kullanılan bu aracın ne kadar dayanıklı olduğunu bir kez daha görmek açıkcası beni dahada mutlu etti.Tabi kullanıcı düzgün olunca bu araçların yolda kalması mümkün bile değil..Değerli bilgilerinizi paylaşmak isterseniz biz hep buradayız..Tekrar teşekkür ederim iyi günler

@onur cankara

Aracımızın resimleri kısmetse yarın gelecektir..Önce ve sonraki halleri..Keyifli hafta sonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 12 Nisan 2014; 19:29:20 >
  • C.Canky kullanıcısına yanıt
    aracımda led uygulaması yaptım tavsiye ederim süper görünüyor....

ayrıca sadece yarım saat vaktimi aldı çok pratik....

saygılar..
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• iç gösterge
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)
  • vites
  • devir saati..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.