Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
159.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar..bu akşam foruma sorununuzla ilgili yazacağım..bizim aracında radyatorun üst kısmı delindi değiştirmek zorunda kaldık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Maxima aramaya devam ediyorum. Sahibinden com'da bi araç var. Fikrinizi almak istedim. Araç 98 model, otomatik, ilk sahibinden 184 bin km.'de. Bir parçasında boya varmış. Deri döşemelerinin ilk günkü gibi olduğunu söylüyor sahibi. Servis bakımlı imiş. "http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-temiz-arac-152346610/detay/ "
    Tavsiye eder misiniz?
  • 1998 olması iyi ancak yakıtı iyi sorun arabaya binin trim sesleri varmı şanzımanı önemli yakından görmeden yorum yapmak zor
  • aaaahmett A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, izmitin neresindensiniz? Bir kac yer var bildigim onlari paylasayim istedim. Sanayi sehri izmit, konu oto sanayi olunca sinifta kalan bir yer benim icin. Arada tek tuk esnaf var gerci. Belki bundan 5-6 sene once gittigim haci usta vardi yeni golcuk yolunda sanayinin girisinde nissanci. Biraz pahalliydi kendisi ama isini duzgun yapan biriydi. Hemen arkasinda kucuk sanayi vardi adini unuttum (sefa sirmen ya da korfez) orada ahmet usta var renocu harbi adamdir tavsiye ederim, ayni zamanda seni yonlendirebilecegi yerler de vardir (parcaci, elektrikci vs)

• @aaaahmett merhabalar..sizinki gibi derken aynı bujimi yoksa 3 tırnak farklı bir bujimi ? Eğer aynı koddaki bujiyi taktırmadıysanız sorun oluşturabilir..Çünkü şu ana kadar 3 maximada denedik ve problem çıkmadı..Aynı koddaki bujiyi taktıysanız ya bobin kablolarında tam oturma yoktur yada bobinlerin yerlerini karıştırmış olabilir..Bu patlatma bujileri takmadan önce varmıydı..Rölantide tekleme mevcutmu ? Yolda herhangi bir sorun varmı ? Sadece Ani gazdamı patlatma yapıyor ?

@akemre merhabalar..İlandaki araç karşıyakadaki bir kaç maximadan birisi,çoğu zaman bu aracı görüyorum..Daha önce bu aracın tampondan sağ tarafında çatlama,kırılma ve boya atması gibi birşey vardı,sonradan resimdeki gibi tamponu değiştirilmiş heralde..Uzaktan gördüğüm kadarıyla düzgün bir araç tabi otomatik olması bana göre dezavantaj..Çünkü manuel vites gibi değildir affetmez,umarım düzgün kullanmışlardır..Eğer yakından test etmeye giderseniz konudaki dikkat edilmesi gereken noktaları okuyun ve aracı kullanırken şanzumanda ;

Vites geçişleri nasıl ?
    Ani gazda gaz tepkimesi ve vites düşürmesinde problem varmı ?
    Ses vs mevcutmu
    Sport modu nasıl

gibi gibi hususlara dikkat etmek gerekiyor..

Radyatör,Klima kullanımı ile ilgili bilgi bugün gelecektir...Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 29 Nisan 2014; 9:35:43 >

• C.Canky kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Acaba 2004 model Maximalar hakkında bilginiz var mı? Sanırım bu yeni kasa olanlarından? Acaba bu fiyatları hakeden bir arç mıdır? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Saygılarımla.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-cok-temiz-maksima-158382277/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trigresive -- 30 Nisan 2014; 15:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

@aaaahmett merhabalar..sizinki gibi derken aynı bujimi yoksa 3 tırnak farklı bir bujimi ? Eğer aynı koddaki bujiyi taktırmadıysanız sorun oluşturabilir..Çünkü şu ana kadar 3 maximada denedik ve problem çıkmadı..Aynı koddaki bujiyi taktıysanız ya bobin kablolarında tam oturma yoktur yada bobinlerin yerlerini karıştırmış olabilir..Bu patlatma bujileri takmadan önce varmıydı..Rölantide tekleme mevcutmu ? Yolda herhangi bir sorun varmı ? Sadece Ani gazdamı patlatma yapıyor ?

@akemre merhabalar..İlandaki araç karşıyakadaki bir kaç maximadan birisi,çoğu zaman bu aracı görüyorum..Daha önce bu aracın tampondan sağ tarafında çatlama,kırılma ve boya atması gibi birşey vardı,sonradan resimdeki gibi tamponu değiştirilmiş heralde..Uzaktan gördüğüm kadarıyla düzgün bir araç tabi otomatik olması bana göre dezavantaj..Çünkü manuel vites gibi değildir affetmez,umarım düzgün kullanmışlardır..Eğer yakından test etmeye giderseniz konudaki dikkat edilmesi gereken noktaları okuyun ve aracı kullanırken şanzumanda ;

Vites geçişleri nasıl ?
    Ani gazda gaz tepkimesi ve vites düşürmesinde problem varmı ?
    Ses vs mevcutmu
    Sport modu nasıl

gibi gibi hususlara dikkat etmek gerekiyor..

Radyatör,Klima kullanımı ile ilgili bilgi bugün gelecektir...Saygılar..

C.Canky merhabalar evet aynı koda sahip bujiler usta öndekilerin fişlerini çıkarmadı zaten öndeki bobinlerin karışma ihtimali yok arkadakilerin yerleri değişmiş olabilir belki ?....... Patlamayı ben daha önce fark etmedim rölantidede olmuyor ben duymuyorum yada anlamıyorum..... yolda herhangi bir sorun yok Ani gazda patlamayı şöyle fark ettik motor kaputu acıkken elle gaz telini üst üste cekip bırakıca patlama oldu bir iki kere Aslında bujilerden sonra araba daha bir cevikleşti gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare34

Merhaba, izmitin neresindensiniz? Bir kac yer var bildigim onlari paylasayim istedim. Sanayi sehri izmit, konu oto sanayi olunca sinifta kalan bir yer benim icin. Arada tek tuk esnaf var gerci. Belki bundan 5-6 sene once gittigim haci usta vardi yeni golcuk yolunda sanayinin girisinde nissanci. Biraz pahalliydi kendisi ama isini duzgun yapan biriydi. Hemen arkasinda kucuk sanayi vardi adini unuttum (sefa sirmen ya da korfez) orada ahmet usta var renocu harbi adamdir tavsiye ederim, ayni zamanda seni yonlendirebilecegi yerler de vardir (parcaci, elektrikci vs)

nightmare34 , merhabalar bahsettiğiniz Hacı ustaya bir iki kere gittim en son gittigimde arabaya bakarmısın varmı bir seyi değişmesi yapılması geren birsey demiştim bana ask körüğü rot kolları vs .. değişmesi gerekiyor parca parası 100 tl tutar dedi bende toplam borcumuz ne olur diye sordum 400 gibi bişey olur dedi ... aman abi ne yaptın sen dedim bizim saat ücretimiz 50 tl bu işte 6 saat sürer dedi .... bende hayırlı işler size o zaman dedim ayrıldım .......ordan cıkıp speedy'e götürdüm arabayı Hacının bahsettiği parcalarda bir sey olmadıgını sadece sağ salıncak burcunun yıpranmış oldugunu söyledi ücret olarakda 50 tl tutar dediler

Diğer bahsettiğiniz ahmet ustayı tanımıyorum dükkanın adı yada tam adresi aklınızdamı acaba tanışmak isterdim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaahmett -- 30 Nisan 2014; 15:26:04 >

• @aaaahmett

o zaman şöyle 2 tane olay kalıyor..benzinde aynı işlemi uygulayın..yine patlatma varsa gaz kelebeğinin contası yırtılmış,ordan hava alıyor olabilir..Bizim diğer araçta başımıza gelmişti..Aracın çalışmasında,çekmesinde sıkıntı yoktu,fakat ani gazda patlatma yapıyordu..Gaz kelebeğini bi açtırıp bakmak lazım ama benzinde yapmıyorsa o zaman lpg ile ilgili bir probleminiz olabilir.
  • hafta sunu lpg enjektörlerini temizledim ve yeni gaz filtresi taktım bilgisayarla da kendim ayar yaptım uzun yol testi yapmadım ama araçtaki hafiflemeyi ve enjektörlerdeki sessizliği hemen hissettim ...

sizlerede tavsiye ederim balata spreyi ile gayet kolay oldu ...dikkat edin gözünüze kaçırmayın benim gibi çok canınız yanar haberiniz olsun...
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• bugun ilk kez bir foruma kayit yaptim. Cok guzel bir konu elinize saglik. 1996 model bir maxima sahibiyim, aracim 3 yildir benle birlikte daha 1 kez yolda birakmadi mukemmel bir arac.
    yalniz aracimi yikarken anteni acik unuttum ve kirildi yedek parcacilar 350 lira diyor ve bu bana fazla geldi kendim temin edebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkece

bugun ilk kez bir foruma kayit yaptim. Cok guzel bir konu elinize saglik. 1996 model bir maxima sahibiyim, aracim 3 yildir benle birlikte daha 1 kez yolda birakmadi mukemmel bir arac.
    yalniz aracimi yikarken anteni acik unuttum ve kirildi yedek parcacilar 350 lira diyor ve bu bana fazla geldi kendim temin edebilir miyim?

hoşgeldiniz..sizi aramızda görmek beni mutlu etti..İlla orjinal anten almanız şart değil,eğer izmirdeyseniz yardımcı olabilirim..Universal antenler mevcut..50-60 tl arasında motorlu anten alıp taktırabilirsiniz..Eğer bir sorununuz olursa buraya yazmanız yeterli..iyi akşamlar..saygılar.
    Üstadım, iyi akşamlar. Yukarıda sorduğum bir soru vardı, 2004 maximalar hakkında. Sanırım gözden kaçtı?

Anten konusu gözüme çarptı.Maximalarda eger orijinal alarmını kullanıyorsanız benim bildiğim antenden sinyal alıyor.Yani universal anten takarsanız bu özellik kaybolabilir tam emin değilim benimde antenim kırık söküp baktıgımda sistemin antende bir entegreye baglı oldugunu gördüm.Boşuna 350 tl felan vermeyin çakal takımına.
    http://www.ebay.com/itm/Nissan-Maxima-A32-Pathfinder-R50-Power-Antenna-Aerial-OEM-Replacement-Mast-Cable-/310946977381?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AMaxima&hash=item4865e25665&vxp=mtr
    Burada yedek parcası mevcut hemde bedava nakliye ile 12 dolar. Şimdi neden çakal dediğimi anlamışsınızdır.

• Trigresive T kullanıcısına yanıt
    A33 ler segment ve kalite olarak cok güzel ancak o paraya farklı marka araclarda alınabilir bence a33 lerin fiyatları ucuk.16-17 bin verip temiz 2001 opel omega facelift 2.6 alınabilir.Opel omega amerikadaki cadillac cateranın avrupa versiyonudur yani bir a33 maxima kadar amerikan özellikleri vardır.

• drcalibra D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Omegalar için çok sorun çıkarır diyorlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir de bu araçları daha önce tecrübe etme imkanınız oldu mu acaba? Son olarak, acaba konfor, güç, kalite ve sorunsuzluk olarak Japon araçları (Maxima, Infiniti, Mazda,Honda v.b) kadar güven verir mi? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

quote:

Orijinalden alıntı: burakkece

bugun ilk kez bir foruma kayit yaptim. Cok guzel bir konu elinize saglik. 1996 model bir maxima sahibiyim, aracim 3 yildir benle birlikte daha 1 kez yolda birakmadi mukemmel bir arac.

hoşgeldiniz..sizi aramızda görmek beni mutlu etti..İlla orjinal anten almanız şart değil,eğer izmirdeyseniz yardımcı olabilirim..Universal antenler mevcut..50-60 tl arasında motorlu anten alıp taktırabilirsiniz..Eğer bir sorununuz olursa buraya yazmanız yeterli..iyi akşamlar..saygılar.

bilgi icin tesekkurler. bu arada egzoz kapagi taktirdim sizlere de oneririm yakisiyor arabaya. aksam fotograf yukliycem

• quote:

Orijinalden alıntı: kıllıoğlu

anten konusunda yardım isteyen arkadaşıma bunu tavsiye ediyorum....

saygılar ...

http://www.ebay.com/itm/Full-Power-Antenna-AM-FM-Radio-Mast-Replacement-kit-Universal-booster-Car-Aerial-/131179220352?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A1997%7CMake%3AInfiniti%7CModel%3AI30%7CSubmodel%3AT%7CEngine+-+Liter_Display%3A3.0L&hash=item1e8ae40d80&vxp=mtr

tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.