Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
159.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkurler, oyle yapicam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıllıoğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Okudum yazdıklarınızı yazın değiştireceğim inşallah boş bir vaktimde. forumu haberdar ederim. teşekkürler (:
  • Trigresive T kullanıcısına yanıt
    Daha önce 2000 facelift omegam vardı baya kullandım.Kronik sıkıntısı külbüratör kapağındaki contaların yağ sızdırması ve otomatik şanzımanıdır. Konfor ve özellikler açısından baya iyidir. ancak orijinal parçaları nissan orijinalde oldugu gibi biraz pahalıdır.Ben makyajlı omeganın tip ve gögüs dizaynını daha cok begeniyorum.Bir de A33 ler Nissan almera sedan modelinin bir boy büyüğü gibi duruyor.A32 ler gibi oturaklı durmuyor gibi geliyor bana.Ancak asıl önemli olan sizin göz zevkiniz.
  • drcalibra D kullanıcısına yanıt
    Peki, 2000 öncesi Infiniti Q30 lara yönelsem mantıklı olur mu sizce? Fiyatları baya cazip. Mesela şu ilandaki araç nasıl sizce? Bir de piyasa değeri normal mi, kaç olması gerekir? Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-1997-infiniti-q30-otomatik-161566412/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trigresive -- 2 Mayıs 2014; 12:51:23 >
  • @Trigresive merhabalar kusura bakmayın gözden kaçmış olabilir..a33 ler her zaman imremdiğim kasalardan birisi..güzel araç..Fakat beni rahatsız eden bir konu plastik manifold oluşu..yeni modelle birlikte dökme demir manifoldlar yerine plastik olanı eklendi..onların lpg ısı vs gibi konularda ne gibi olumsuzluk yaratır bilemem,sadece hoşuma gitmedi..Onun dışında a32 lerde old. gibi otomatik şanzuman problemi varmı bilmiyorum fakat şunu biliyorumki ; düzgün kullanılan her araç (kronik sorunlar dışında) arıza yapma ihtimali en olan araçtır..Fiyatları nedense baya yüksek..yurt dışında bu fiyat a32 lerden sadece 3-5 bin dolar fazla..(ülkemizde bulunan dolar fiyatına göre değilde türk parasıymış,lira ile hemen hemen eşit gibi düşünürsek)o kadar fark var..Eğer fiyat fazla gelirse alternatifleri omega,accord vs araçlara yönelebilirsiniz..tabi onların ne gibi arızaları vardır ,onları tech forum vs da mutlaka bilenler vardır..

@drcalibra merhabalar..anten şemasını yeni aracımızda fazla incelemediğim için birşey diyemeyeceğim,ama ilk işim yarına ona bakmak olacaktır..

@burakkece eğer öyle bir şansınız varsa yurt dışından getirtmek en mantıklısı olacak gibi geliyor..

• tekrar merhabalar..flood yapıyor gibi olacağım fakat idare edin kusura bakmayın..Şu ana kadar araç ile ilgili bir sıkıntımız yok fakat aklıma takılan aracı aldığımızdan beri sağ taraftan (devirdaim,krank pulesi,direksiyon hidrolik pompası) tarafından bir sürtme sesi gibi birşey geliyor..aklımıza gelmedi aracı yukarı kaldırdığımızda çalıştırıp bakmadık..İşte videosu buyrun..nedir anlamış değilim..

Video linki ;

BURAYA TIKLAYINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

@aaaahmett merhabalar..sizinki gibi derken aynı bujimi yoksa 3 tırnak farklı bir bujimi ? Eğer aynı koddaki bujiyi taktırmadıysanız sorun oluşturabilir..Çünkü şu ana kadar 3 maximada denedik ve problem çıkmadı..Aynı koddaki bujiyi taktıysanız ya bobin kablolarında tam oturma yoktur yada bobinlerin yerlerini karıştırmış olabilir..Bu patlatma bujileri takmadan önce varmıydı..Rölantide tekleme mevcutmu ? Yolda herhangi bir sorun varmı ? Sadece Ani gazdamı patlatma yapıyor ?

@akemre merhabalar..İlandaki araç karşıyakadaki bir kaç maximadan birisi,çoğu zaman bu aracı görüyorum..Daha önce bu aracın tampondan sağ tarafında çatlama,kırılma ve boya atması gibi birşey vardı,sonradan resimdeki gibi tamponu değiştirilmiş heralde..Uzaktan gördüğüm kadarıyla düzgün bir araç tabi otomatik olması bana göre dezavantaj..Çünkü manuel vites gibi değildir affetmez,umarım düzgün kullanmışlardır..Eğer yakından test etmeye giderseniz konudaki dikkat edilmesi gereken noktaları okuyun ve aracı kullanırken şanzumanda ;

Vites geçişleri nasıl ?
    Ani gazda gaz tepkimesi ve vites düşürmesinde problem varmı ?
    Ses vs mevcutmu
    Sport modu nasıl

gibi gibi hususlara dikkat etmek gerekiyor..

Radyatör,Klima kullanımı ile ilgili bilgi bugün gelecektir...Saygılar..

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C.Canky kullanıcısına yanıt
    video yu izledim ama tam net duyamadım sizi yönlendirmek istediğim bakmanızı tavsiye edebileceğim bir kaç bölge var...
    1-kayışların bağlı olduğu rulmanlardan bu ses gelebilir...
    2-klima kasnağının bilyesi olabilir....
    3-zincir olabilir(gergilerinden birinde sorun olabilir bunun için sökülmesi lazım bu da çok sıkıntılı ve zor maliyetlii bir şey inşallaah bu değildir)....
    4-motor sizden önce yağsız kalmış veya zorlama sonucu hararet yapmışsa yağlı klapelerden biri veya birkaçı buna sebep olabilir....
    5-piston üzerinde yağı sıyıran sekman var yukardan aşağı doğru sıralarsak üçüncü sıradaki buda yağsızlık veya hararet sonucu aşırı genleşme yapmışsa bundanda olabilir....

aklıma gelen olası nedenler bunlar siz bunları gözden geçirin tekrar haberleşiriz....

geçmiş olsun saygılar.....
  • C.Canky kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Bilgi için teşekkür ederim. Sanırım A32 lere yöneleceğim. Çünkü arada çok fiyat farkı var ve değeceğine inanmıyorum. Yalnız açıklamanızda A32 ler için otomatik şanzıman probleminden bahsetmişsiniz. Acaba bu konuyu biraz daha açabilir misiniz? Kronik bir sorun mudur bu araçlar için? Ben de şu an Accord var, 2400 motor olanlarından. Onun otomatiğinden çok memnunum. A32 lerde bu konuda sorun yaşamak istemem doğrusu. Bir de Omega önermişsiniz alternatif olarak. Ben Omega'ların çok sorunu olan araçlar olduğu yönünde duyumlar almıştım daha öncelerden. O yüzden soğuk bakıyordum. Sizce Omega'yı da listeye almalı mıyım? Teşekkür ederim.
    bende infiniti var 3000cc otomatiğinden çok memnunum vites geçişlerini hissetmiyorsunuz kuzenimde A33 kasa var bir tanıdıktada A32 var onunda mükemmel derecede ben hiç duymadım bu arabalarda kronik şanzuman problemi...

ben bu arabaları hem çevreme hemde böyle paylaşım sitelerinde herkese tavsiye ediyorum geçenlerde bir apartman komşum illa bu arabayı bana sat diye ısrar etti motoru bozuk sana yaramaz diye yalan söylemek zorunda kaldım adam alacaklı gibi peşimdeydi zor kurtuldum şimdide bu dedikodunun yayılmasından çekiniyorum bu sefer satmak istesem çevremde kimse talip olmayacak......

infiniti=sonsuzluk

saygılar ....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-cook-temiz-infiniti-q30-ful-plusful-otomatik-konfor-araynlar-15.950-159720643/detay

bu araç iyi gibi bunu değerlendirin bence siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama...
    Ben Kırıkkale'de ikamet ediyorum. Fakat iyi ve temiz bir araç için başka şehirlere de gidebilirim. Eğer açıklamada yazıldığı gibi servis bakımlı ve hiç lpg takılmadıysa avantajlı olabilir. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
    bu araç dedikleri gibiyse ve hiç tüp takılmamışsa kaçırmayın....
    Peki tüp taktırmayı önerir misiniz? Tam uyumlu mudur?
    tabiki öneririm tüpü sizin taktırmanız daha önemli çünkü ne olduğunu bilirsiniz kalitesini kendiniz seçersiniz...

benim aracım tüplü 120 km hızla uzun yolda 1 litreyle 10 km gidiyor....doğan,sahin grubu araçlar 7-8 km gidiyor...ayrıca bu güç,konfor,güvenlik,kalite.... ONLARDA YOK....
    İyi akşamlar. Maalesef o ilandaki araç bugün satılmış. Belkide burada dikkat çektiğimiz için başka bir arkadaş benden önce davranmış olabilir nasip diyelim artık. Eğer bu şekilde temiz bir araç bilen, duyan olursa haber verirse sevinirim. Arçlarına talibim Saygılarımla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kısmet değilmiş üzülmeyin benim size başka tavsiye edebileceğim bir araç var ama fiyatı biraz fazla .....
    kırıkkalede bu araca baktınız mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-96-model-degisensiz-orjinal-amiral-gemisi-159943537/detay
    Evet, o ilan daha önce de gözüme çarpmıştı. Ancak pek içime sinmedi. Pek temiz değil gibi geldi bana. Gerçi fiyatı uygunmuş, bir bakmakta fayda var. Ama ben pek anlamıyorum bu araba işlerinden. Resimden bakabildiğim kadar ne anladıysam :) O yüzden sizin gibi bu araçtan anlayan arkadaşlara sormak ihtiyacı hissediyorum. Yardımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.