Bildirim
İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (80. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hosbulduk arkadaşlar. İnşallah temiz bir maxima alabilirim. Sizce temiz bir maxima nin ederi ne kadardır arkadaşlar. İlanlara bakıyorum aynı model arabalar biri 18000 istiyor biri 30000 istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik radyo antenleri komple oluyor.70 lira civarı .Eakisinide atma.Arka bagaj sağ tarafta kolayca söküp yenisini takabilirsin
Merhaba watsap grubuna beni de dahil edermisiniz... 05306440038
merhaba aramıza hoşgeldiniz face de nissan maxima infiniti türkiye yazın oraya ye olun....
selamlar.... -
-
Şu alet çantasının güzelliğine bak.İnsanı tamir yapmaya şevklendiriyor.Muhammed çalışmalarının devamını bekliyoruz.Bu arada Tüpün borularını neden izole ettin
Selam bende yeniyim 🤓 motor temizliğine hayran oldum MUŞ da yım buralarda olan varsa yardımcı olurum 👋
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun Maxima bir tarzdır tadına bakınca bırakamazsın Şu anda üçüncü maksimamı kullanıyorum maalesef türkiye’de Maximayı bilmiyorlar eğer almayı düşünüyorsanız mutlaka öncelikle arabaya test sürüşü yapın fırsatınız olursa maksimum devirde vitesleri zorlayarak arabayı test edin Sonra arabanın genel durumunu kontrol edersiniz bir de kapılar camlar merkezi kilit koltuk durumları klima göstergeler SAN Ruf bunları çalışıp çalışmaması önemli çünkü bakımı yaptırması zor bulunamadığından para tutuyor yine bir sorun olursa haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırız unutmayın maksima bir hastalıktır ama hasta bir maksimaya dek gelirseniz bir daha toplayamazsınız çok para harcarsınız selamlar
Arkadaşlar ben aracımı aldıktan 80 km sonra motor yatak sardı 🙈 satıcı ile görüştüm ve ortak araca motor yaptırdık 7500 TL adana garaj otoda ( Bülent usta) şimde 1350 km oldu arabayı 4000 devire geçmeden kullanıyorum rodaj süresi var zorlama demişti usta. Ama böyle çok zor oluyor gaza basamıyorum şöyle 6500-7000 devirde kullanmak istiyorum ama daha ne kadar rodaj devam edecek sizce nasıl kullanmaya devam edeyim teşekkür ederim
-
ne zamandır foruma girmiyorum ....izole sebebi verimliliği artırmak lpg regülatörden enjektorlere gelene kadar soğuk havaya maruz kalıyor dıştan ister istemez ısı alışverişi oluyordur diye düşündüm ve kapladım... gayette memnunum tasarruf sağladığını tecrübe ettim ... tavsiye ederim.... -
-
geçmiş olsun baya talihsiz bir olay yaşamışşınız... aracınızı fazla zorlamadan 5000 km kadar kullanın ve yağ,yağ filitresi değişimi yaptıktan sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz ...
ben şehir içi kullanımlarda 3000 devri hiç geçmiyorum artık sürüş karakteri oturdu siz 4000 yazmışsınız okuduğumda gözlerim büyüdü
adana garaj oto diye bir yerden bahsetmişsiniz siz hangi şehirdesiniz ? adanadaysanız bana ulaşın belki bir faydam olur size ...
selamlar.... -
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar,
Yaklaşık 3 4 aydır forumu ve grubu takip etmeye çalışıyorum, gerçekten çok güzel arkadaşlar dostlar var. Forumu ve grubu oluşturan Yılmaz kardeşime teşekkürü borç bilirim.
Ayrıca grupta özellikle Muhammed Ali kardeşimin şahsında bilgi, birikim ve emeklerini hiç çekinmeden paylaşan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Rabbim hepinizden razı olsun.
Yaklaşık 3 ay önce maxima-i30 zehrini almış bulunmaktayım, bir araç buldum (maxima) gönlüme göre diyebilirim. Aracı henüz göremedim ama içim rahat diyebilirim, arac ile aramda 1200 km lık bir mesafe var 😊. Ben de bu arada yakın çevredeki araçlara bakıyor, test ediyor ve araçları tanımaya çalışıyorum. Mesafe dert değil, fizan da da olsa düzgün araç için değer diye düşünüyorum.
Ayrıca bir Nissan Primera m var, 2001 model 1.6 Comfort, 114.xxx km de çok çok düzgün bakımlı bir araç, tam dost işi. Bu özelliklerde bir araç arayan var ise buradan da duyurmak istedim.
Aracımı satıp maxima mi aldığımda hem buradan hem de gruptan yecrubelerinize basvurcagim.
Hayırlı akşamlar
Yasir Ç.sakal, İstanbul
0532 767 12 38
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Teşekkür ederim 🙏 evet garaj oto Bülent usta yaptı aracı. Ama şu anda Muş da ikamet ediyorum burda da sanırım arabanın ustası ben olacağım:)
Arabam limited ve ön sağ koltuk elektrikli hareketi sağlayan mil yok koltuğun altında sağ-sol tarfı birbirine bağlayan parça temin edebilirmiyiz? Direksiyon pompasını değiştireceğim yağ öneriniz var mı? Birde yağ filitresi burda bulabilirmiyim ? Teşekkür ederim tekrardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
direksiyon hidrolik yağı olarak şanzıman yağı kullanabilrsiniz ben her ikisinede mobil 1 ATF 220 kullanıyorum gayet memnunum...
koltuktaki mili belki çıkma ve hurdaya ayrılmış arabalardan sökülenlerden bulabilirsiniz harici olarak satıldığını sanmıyorum...
yağ filitesi olarak yerli malı fil filitrenin ZP55 kodlu olanı bizim araçlara uygun...bunu bulamazsanız honda civic lerin 2006-2012 fd6 kasa diye bilinir onların yağ filitreside bizim araçlarla aynı...
birde blueprint marka var ADN12112 kodlu...
selamlar...
-
Değerli forum sakinleri hafta sonu günü birlik yapmış olduğumuz Konya gezisinde infiniti ailesine mensup telefonda defalarca görüştüğümüz ama bir türlü yüz yüze görüşemediğimiz arkadaşlarımızla zaman geçirme fırsatı yakaladık...
Bizi karşılayan ve harika birgün geçirmemize vesile olan mevlüt,selim,fatih kardeşlerimizle neşeli ve muhabbet dolu dakikalardan birkaç foto....
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X