Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
159.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muteferrika -- 30 Temmuz 2017; 2:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muteferrika M kullanıcısına yanıt
    herkesin mahremiyetine saygı duyduğumuz için araç sahibi isterse kendisi aracını buradan paylaşır zaten forumun sıkı takipçisiymiş ...

bu fotolarıda ilgili sahislardan müsade alarak paylaştım ...

selamlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıllıoğlu

herkesin mahremiyetine saygı duyduğumuz için araç sahibi isterse kendisi aracını buradan paylaşır zaten forumun sıkı takipçisiymiş ...

bu fotolarıda ilgili sahislardan müsade alarak paylaştım ...

selamlar....
    merhaba forum sakinleri gümüş oto da çalışan ve şimdilerde emekliliğin tadını çıkaran tuncay abimizin a32 kasa maximası satılıktır...

iletişime geçen arkadaşlar forumdan benim paylaşımım vesilesiyle aradıklarını söylerlerse ekstra olarak pazarlık yapabileceklerini belirtti...

araç hakkında ayrıntılı bilgiyi kendisinden almanızı tavsiye ederim çünkü ben adana da o izmirde ne derece sağlıklı bilgi verebilirim takdir edersiniz....

kendisiyle irtibat için :0 533 738 23 13 ....tuncay bey...

herkese çok selamlar.....

• quote:

merhaba forum sakinleri gümüş oto da çalışan ve şimdilerde emekliliğin tadını çıkaran tuncay abimizin a32 kasa maximası satılıktır...

iletişime geçen arkadaşlar forumdan benim paylaşımım vesilesiyle aradıklarını söylerlerse ekstra olarak pazarlık yapabileceklerini belirtti...

araç hakkında ayrıntılı bilgiyi kendisinden almanızı tavsiye ederim çünkü ben adana da o izmirde ne derece sağlıklı bilgi verebilirim takdir edersiniz....

kendisiyle irtibat için :0 533 738 23 13 ....tuncay bey...

herkese çok selamlar.....

Alıntıları Göster
    reyhanlıdan cem kardeşimize aldığımız araçı hanımının ben bunu süremem demesi üzerine hakkı kardeşimize satmış bulunmaktayız ...

kime niyet kime kısmet derlerdi büyüklerimiz demek böyle birşeymiş... hayırlı olsun hakkı güle güle kazasız belasız kullan inşallah... sen bu arabayı çoktan haketmiştin....

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• A 32 kasa Satılık otomatik vites maxima ve ya infiniti arıyorum.

Satan varsa whatsaptan foto bilgilerini atabilir.

05549404285

• Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Uzun zamandır sesim çıkmıyordu ama bahanem var 😊 Face ve Whatsapp grubunda takılınca buralara ugramaz oldum. Bugün baştan sona forum gözden geçirdim tekrar. Aracı sattık ama işte gönlümüz kalınca haliyle dönüp dolaşıp bakınıyoruz 🤗 Daha bir dikkat edince Ali beyin baya birşeyler yaptıgını daha net gördüm. Maşallah Ali bey forum açıldıgından bu yana arabayı komple baştan yapmış 😊 Çay içmelik boşluga bile ugraşacak birşey bulup araca vakit ayırmış😊 Tam benim kafadan, olacak böyle samimi kafa dengi arkadaşın, olacak garajlı bahçeli bir evin, biriyle pasta cila boya koruma (Yılmazz 😄) yapacaksın, birisiyle mekanik takılacaksın filan 😊😊😊 Hatta hep birlikte farklı projeler üretip birşeyler yapacaksın. Hanımlar birlikte dedidoku mu yapar kısır partisimi yapar alışverişemi çıkar bırakacaksın kendi hallerine, cocuklara arada el becerisi mahiyetinde iş yaptıracaksın baba ogul vakit geçirmişde olunur hem 😊 Bu akşam geldim göreve baştan sona tekrar okudum forumu, finalide böyle yapayım dedim 😄😄😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi prens -- 7 Eylül 2017; 5:10:50 >

• Merhabalar foruma yeni katıldım. sırf buradan sizlerle irtibat kurabilmek için. ben bir maxima QX yada infiniti almak istiyorum. Çok düşündüm ve karar kıldım. buradan temiz bir araç bulabilirim belki diye düşündüm. yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Garip Derviş G kullanıcısına yanıt
    aramıza hoşgeldiniz...

face grubumuza katılırsanız orada aracını satmak isteyen arkadaşlar var hem onlarında görüş ve fikirlerinide almış olursunuz....
  • Herkese merhaba.Dün gece daha doğrusu bu gece 0.30 itibariyle Nissan Maxima 1996 model aracım geldi. çok heyecanlıyım. daha önce vw polo klasik arabam vardı ilk arabamdı. dokuzbuçuk seneden sonra sattım. zor oldu ama herşeyin de bir başı bir sonu oluyor. polonun sonu maximanın başlangıcı oldu. daha önce hiç otomatik vites araba kullanmadığımdan bu da ayrı bir heyecan oldu. Alışmaya çalışıyorum. gece biraz pratik yaptım sabah da evin çevresinde iyi bir yer bulup park ettim işe geldim. ama hep aklımda kaldı. burda bulunan değerli ve çok tecrübeli maxima kullanıcı kardeşlerimden yarım rica ediyorum. bu arabayı nasıl kullanmalıyım vs. araba koyu lacivert kmsi 125000 de çok temiz kullanılmış bakınca anlaşılan bir araba. bana aracı olan değerli büyüğüm abim ekspere bile gitmeye gerek duymadı. gece de araba geldi. daha çok yeni olduğum için araba hakkında yazacak bişey de bulamıyorum.Ancask araba ile ilgili tek korkum şu ki arabanın hacimli olması ve limuzin görüntüsü veren uzunluğunun olması beni korkuttu. ben bu arabayı şehir içinde zor sürerim. bir yerlere sürter kaza yaparım diye korkuyorum. bulunduğum şehirde bu arabadan hiç yok varsa da bana denk gelmedi daha. sizlerden araba ile ilgili her konuda yardım, öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. selam saygı ve hürmetler ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaklat -- 16 Eylül 2017; 22:1:1 >

• Garip Derviş G kullanıcısına yanıt
    merhaba benim dün itibariyle aldığım maximayısatmaya karar verirsem öncelik sizlerin olur. ben de uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucu arabayı buldum aldım. yakıtı falan pahalı gelirse veya park sıkıntısı çekersem satmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaklat -- 13 Eylül 2017; 12:38:41 >
  •  İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• quote:

Orijinalden alıntı: karaklat

merhaba benim dün itibariyle aldığım maximayısatmaya karar verirsem öncelik sizlerin olur. ben de uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucu arabayı buldum aldım. yakıtı falan pahalı gelirse veya park sıkıntısı çekersem satmayı düşünüyorum.

Öncelikle hoşgeldiniz. Baya düşük km maxima bulmak gercekten cok zor. Eger orjinalse ve gorundugu gibi temizse tadini aldiktan sonra istesenizde satmaya kıyamazsınız. Ne kadara aldınız aracın durumu nedir merak ettim. Düzgün bakılmış temiz bir arac ise tadına doyamazsınız. Maximalar genelde lpgde şehir içi 11-12 lt lpg şehir dışi 8 lt lpg civarı yakar. 2.0 V6 otomatik bir arac icin ekonomik kabul edilen degerler bence. Bu yakit degerlerine birde aldiginiz konforu ve sürüş zevkini eklerseniz bu fiyat araliginda rakibi yok diyebilirim. Satmayı hemen akliniza getirmeyin. Boyle dusuk km temiz arac bulmak zor- helede maxima bulmak cok cok zor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi prens

quote:

Öncelikle hoşgeldiniz. Baya düşük km maxima bulmak gercekten cok zor. Eger orjinalse ve gorundugu gibi temizse tadini aldiktan sonra istesenizde satmaya kıyamazsınız. Ne kadara aldınız aracın durumu nedir merak ettim. Düzgün bakılmış temiz bir arac ise tadına doyamazsınız. Maximalar genelde lpgde şehir içi 11-12 lt lpg şehir dışi 8 lt lpg civarı yakar. 2.0 V6 otomatik bir arac icin ekonomik kabul edilen degerler bence. Bu yakit degerlerine birde aldiginiz konforu ve sürüş zevkini eklerseniz bu fiyat araliginda rakibi yok diyebilirim. Satmayı hemen akliniza getirmeyin. Boyle dusuk km temiz arac bulmak zor- helede maxima bulmak cok cok zor...

Hoşbulduk teşekkür ederim. Araba lpgli. Alış sırasında müsait olamadığım için gidemedim arabayı yeğenim aldı getirdi. gelirken denedim uzun yolda 35 kuruş yakıyor dedi. bu değer beni oldukça korkuttu. bu derce temiz az kmde aracın bu denli çok yakıyor olmasına şaşırdım hevesim biraz kırıldı. daha doğrudürüst sürüp de tadını falan alamadım. evden işe işten eveyim kaç gündür. binmek için hafta sonunu bekliyorum. sizin vermiş olduğunuz değerler bana çok düşük geldi. lpgnin 2.60tl olduğunu varsayarak hesapladığım da şehir içi 32 kuruş şehir dışı 21 kuruş çıktı. bizim yeğen neye göre 35 kuruş dedi bilmiyorum.500km yoldan geldi. 35 kuruşa geliyor dedi. bulunduğum şehirde geniş caddelerin fazla olmaması da beni ayrıca düşündürüyor. sanırım çok geçemeden satarım gibi geliyor. araba gerçekten çok temiz anlayan zaten görünce anlar bilir. herhangi bir ağır kaza veya değişen yok. boya hiç yok. bir defa hafif kazaya karışmış o da 2016 şubat ayında arkadan tampona dokunmuşlar karşı tarafın 300-400 civarı masrafı olmuş. bu arabaya hiçbir işlem yapılmamış tampon öylece duruyor. yukarıdaki resimde tam köşe. belli bile olmuyor. lpg 2015 eylül ayında takılmış. belgeleri var. garantisi devam ediyor atiker marka. arabanın son 2 yıl bakımları da bana verilen dosyadan çıktı. 1. bakım 23.02.2016 da yapılmış. YAPILANLAR: arka fren balatası - sağ arka fren merkez tamir takımı - sağ arka fren merkez pistonu hidrolik yağı.( 118106 km. ) 2. bakım . 17.04.2017 YAPILANLAR: Motor yağı 5/40 - yağ filtresi- hava filtresi-ön fren disk-önfren balatası-arka fren disk-arka firen balatası-sol arka fren-merkez tamir takımı-şanzuman yağı balata spreyi-sol arka fren pistonu-fren hidroliği-sol ayna cam. ( 122000 km). bu bakımlara göre yakıt durumu ve arabanın genel durumu hakkında bana bilgi verebeilirseniz çok sevinirim. ayrıca arabanın lastikleri de sıfır gibi bişey. çok yeni. Arabayı 26.500TLye aldım. bundan aşağı kesinlikle inmedi. bende içime sindiği çin aldım. ancak dediğim gibi her an satabilirim. satmak için almadım ancak yukarıda söylediğim bazı nedenlerden dolayı satabilirim. teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaklat -- 15 Eylül 2017; 10:0:57 >

• karaklat K kullanıcısına yanıt
    aramıza hoşgeldiniz karaklat ... hangi şehirdesiniz ..? araçla ilgili hemen ön yargılı olmayın biraz kullanın alışınca vazgeçemezsiniz diye düşünüyorum...

yakıt konusunda aracın bobinlerinde bujilerinde hava filirtesi yağ bakımı iyi ise gerisi kullanıcıya bağlı aracı size getiren arkadaş yolda bakmıştır gaza basınca kafa kaldırıyor zaten sınırlı km gelmiş 500 km demiştir tadını çıkarim basa basa gelmiştir....

kimsenin sözüne göre araba alınmazda satılmazda siz gidin fulleyin depoyu km yi sıfırlayın normal sürerek kalkışlarda sabırlı olun ani hareketlerden kaçının 100 km sonra tekrar fulleyin ama sizin için referans tl değil litre olsun 100 km de kaç lite yakmış belirleyin buradan yorumlayalım çok mu az mı...

selamlar....
  • quote:

aramıza hoşgeldiniz karaklat ... hangi şehirdesiniz ..? araçla ilgili hemen ön yargılı olmayın biraz kullanın alışınca vazgeçemezsiniz diye düşünüyorum...

yakıt konusunda aracın bobinlerinde bujilerinde hava filirtesi yağ bakımı iyi ise gerisi kullanıcıya bağlı aracı size getiren arkadaş yolda bakmıştır gaza basınca kafa kaldırıyor zaten sınırlı km gelmiş 500 km demiştir tadını çıkarim basa basa gelmiştir....

kimsenin sözüne göre araba alınmazda satılmazda siz gidin fulleyin depoyu km yi sıfırlayın normal sürerek kalkışlarda sabırlı olun ani hareketlerden kaçının 100 km sonra tekrar fulleyin ama sizin için referans tl değil litre olsun 100 km de kaç lite yakmış belirleyin buradan yorumlayalım çok mu az mı...

selamlar....

Teşekkür ederim hoşbulduk. yeğene sordum sen kaç km geldin dedim. 500 km dedi. gelince depoyu fulledi. bana teslim etti. 100 km olunca yeniden fulle şehir içinde görelim ne yaktığını dedi. ben şu an şehir içinde biniyorum.daha 50 km anca oldu. 100 km olunca yeniden depo doldurucam. sizin bu yazınızdan sonra sordum yeğene sen nasıl araba sürdün kaçla geldin vs. araba doluydu benim çoluk çocuk hepsi vardı arabada. hangi modda sürdün dedim. S modunda sürmüş şehir dışında uzun yolda sen de S modunda sür dedi. bu söylediği beni biraz kuşkulandırdı. biraz araştırdım. bu s modu aslında sürekli kullanılmıyormuş yakıta binermiş. acaba ben şimdi uzun yolda s modunda sürmesem olur mu? yoksa s modunda sürmek mi gerekir. s modunda sürmesem yakıt düşer mi ? hatta yeğenin dediğine göre 35ten de fazla çünkü 500km yolu 185tlye geldim dedi. hesaplarsan 37 kuruş çıkıyor. böyle her yolda 35 - 37 yakarsa zaten ben yandım demektir. satmaktan başka çare yok. teşekkür ederim.

• karaklat K kullanıcısına yanıt
    s modu spor moddur devamlı yüksek devirde vites değiştirir araba ... sizin araçta bir kar modu birde spor mod var hatırladığım kadarıyla siz normal driver modunda kullanın ve hızlı ivmelenmelerden kaçının o zaman şehir içi 28 kuruşu çok rahat görürsünüz...

hangi şehir sorusuna cevap vermemişsiniz...
  • kıllıoğlu kullanıcısına yanıt
    Çorum merkezdeyim. Anladığım kadarıyla s modu çok yakar ve s modunda sürmesemde olur. Uzun yolda da s moduna gerek yok galiba. s modunun çok yaktığı doğru mu? Ayrıca kar moduda var arabayı tanıyorsunuz hocam belliki. Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

selamlar....

Teşekkür ederim hoşbulduk. yeğene sordum sen kaç km geldin dedim. 500 km dedi. gelince depoyu fulledi. bana teslim etti. 100 km olunca yeniden fulle şehir içinde görelim ne yaktığını dedi. ben şu an şehir içinde biniyorum.daha 50 km anca oldu. 100 km olunca yeniden depo doldurucam. sizin bu yazınızdan sonra sordum yeğene sen nasıl araba sürdün kaçla geldin vs. araba doluydu benim çoluk çocuk hepsi vardı arabada. hangi modda sürdün dedim. S modunda sürmüş şehir dışında uzun yolda sen de S modunda sür dedi. bu söylediği beni biraz kuşkulandırdı. biraz araştırdım. bu s modu aslında sürekli kullanılmıyormuş yakıta binermiş. acaba ben şimdi uzun yolda s modunda sürmesem olur mu? yoksa s modunda sürmek mi gerekir. s modunda sürmesem yakıt düşer mi ? hatta yeğenin dediğine göre 35ten de fazla çünkü 500km yolu 185tlye geldim dedi. hesaplarsan 37 kuruş çıkıyor. böyle her yolda 35 - 37 yakarsa zaten ben yandım demektir. satmaktan başka çare yok. teşekkür ederim.

eğer sizin için arabanın tek özelliği “az yakması“ ise siz o maxima’yı satın ve belediye otobüsüne devam edin (sıfır yakıt tüketimi). Araba alıp, benzin koyacak paranız yoksa, hiç araba almayın daha iyi.

• hocam sen de haklısın. ne demişler; " aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin " ama sanırım sizde yanlış intiba uyandırmışım. Tabiki arabayı bilerek ve isteyerek aldım. Ancak az yakmasını da istiyorum. Bunu istemek suç olmasa gerek. Ben siz değerli maxsimacıların görüşlerini gerçekten çok önemsiyorum. Satacak olursam da arabanın burdan birine gitmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaklat -- 22 Eylül 2017; 9:2:16 >
  • Arkadaşlar, A32 motor yağı ne kadar alıyor?

Her yerde 4 Lt diyor ancak benim arabaya 6 Lt yağ konuldu. Tam çizgide şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.