Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
159.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kyb marka fotolarda kutuda yazıyor iyice inceleyin fotoları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıllıoğlu

kyb marka fotolarda kutuda yazıyor iyice inceleyin fotoları...
    arkadaşlar hafta sonu kuzenimle beraber penzin pompası değişimi yaptık çalışmadan kareler....

herkese selamlar...

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllıoğlu -- 22 Mayıs 2017; 13:59:20 >

• Merhabalar,

Benim araç deneyimlerim Passat ve Mondeo idir. Şuan kullanmakta olan Mondeo mu satıp kalan para ile de bu bütçelerde bir araç bakıyorum.
    Siz değerli kullanıcılardan aşağıda ki araç için öneri almak istiyorum.

Teşekkürler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-fys-motors-infiniti-i30-3.0-v6-benzin-pluslpg-401077449/detay
  • ben o kasayı hiç kullanmadım a32 yani önceki kasayı kullanıyorum.Satmaya karar verdim çünkü yurtdışına gidiyorum. Normalde satılacak araba değil. Senin de memnun kalacağından eminim.
    Çok kaliteli bir üretim. Bu araçları Nissan amerika pazarında var olabilmek için yaptı, tıpkı Toyota'nın LExus'u MAzda^nın Xedox u ve Honda'nın Acurası gibi. Dolayısı ile üstün kalite standartları getirilmiş lüksten ödün verilmemiş araçlar.
    Bunun yanında pek çok amerikan aracı özellikle aktarma organları ve şanzıman problemi yaşarlarken bu araçlar sağlamlıkları ile iyi bir yer edindiler. Pek çok Amerikan arabasına göre paslanmaya karşı da daha dayanıklı görünüyorlar.

O araçtan al pişman olmazsın ama doğru olan araç bu araç mı onu bilemedim. Ne de olsa galeri satıyor ve 1-0 yenik başlıyor demek bu. Ancak fazla seçeneğin de yok gibi. Çünkü 2.0 maxima olarak bulursun bu kasayı ama Bu kasa infiniti 3.0 çok çok az.

• coviden C kullanıcısına yanıt
    bu araçla ilgili bazı arkadaşlar yorum yapmışlardı facebook sayfasında giden görenler olmuş isterseniz oradan yorumları okuyabilirsiniz ...

face ye nissan maxima &infiniti türkiye yazın oradan gruba üye olun...

selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıllıoğlu

bu araçla ilgili bazı arkadaşlar yorum yapmışlardı facebook sayfasında giden görenler olmuş isterseniz oradan yorumları okuyabilirsiniz ...

face ye nissan maxima &infiniti türkiye yazın oradan gruba üye olun...

selamlar...
    adanadan herkese selamlar....

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllıoğlu -- 30 Mayıs 2017; 14:21:42 >

• muhtemelen calismayi yapan arkadas biliyordur ama ben de direksiyonda yapilan calismaya ufak birkac katki yapayim.

-direksiyonu sokmeden once akunun iki kutup basligini da sokup, 10 dakika kadar beklemenizde fayda var. aksi taktirde hava yastigini devreye sokabilirsiniz. hatta oyle ki vucuttaki statik elektrik bile hava yastigini aktive edebilir, o yuzden serviste bu alanda calisirken, hem kendinizi (bilege takilan bir bant ve kablo ile) hem de kullandiginiz tornavidayi arabanin sasesine baglayip topraklama yapmanizda fayda var.
    -direksiyondaki kumanda dugmelerinizde ve/veya kornada sorun yasiyorsaniz, direksiyonun hemen arkasindaki spiral kabloyu degistirmeniz lazim. bu kablo bir sensore baglidir ve abs'yi ve kontrol eder. lazim olmadikca sensorun baglantisini sokmeyin ve sensor icerisindeki yuvarlak tirnakli parcayi cevirmeyin. aksi taktirde araba calistigi anda abs devreye girer ve arabayi servise cekmek zorunda kalirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,
    2000 model İnfiniti I30 arıyorum İstanbul-Bostancı'dayım.
    Piyasası çok hareketli bir araç olmadığı ve sizlerin de araçlarınıza özen göstererek, bilerek kullanan kişiler olduğunuzu düşünerek buraya yazmak istedim.
    Temiz kullanılmış, nispeten düşük km (mil), içi bej olan bir a33 arıyorum.
    Bu şekilde bir a33 satmak isteyen arkadaşım bana ulaşabilirse sevinirim.
    Fiyat olarak da (bana çıkaracağı masraf ve aracın genel kondisyonuna bağlı olarak azalacak şekilde) 40 bine kadar çıkabilirim.
  • Arkadaşlar, infiniti fx35in ekpsper servisine sokmak istiyorum. Sİzin gittiğiniz istanbul anadolu yakasında hangi usta vardır, bu araçlardan anlayan. Akademi iyi midir. Tavsiyenize ihtiyacım var. Yahyalı var biliyorum ama aracı satan yer bu servisle çalışıyor. Oraya gelen müşterilerin araçlarını satıyor. İş yaptığı değil, daha tarafsız servis tavsiyesine ihtiyacım var.
  • Merhaba;
    1997 model q30 v motor 6 silindir aracım var. bilgisayara bağlanınca vuruntu sensörü arızası gösteriyor. Benzinden gaza geçerken bazan stop ediyor. ısınmışken ışıkta durunca rölanti bozukluğu hatta stop yapıyor. bunu bu sensörden dolayı yaptığını düşünüyorum. İnternetten yanlış bir parça getirtmek gibi endişem var. bu parçayı nerden bulabilirim. bilen varsa kon numarası veya resim yazabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • macar53 M kullanıcısına yanıt
    Aracınızı LPG servisine gösterdiniz mi? Benzinden gaza geçerken stop etme ve kırmızıda dururken stop etme sanayide 20 liraya çözeceğiniz bir sorun da olabilir. Belki sadece LPG basıncı düşüktür.

• Arkadaşlar ilgimiz için teşekkür ederim. Lpg servisi bir çok kez ayar yaptı. Bu hatayı sabah ilk çalıştırdığımda ve ilk benzinden lpg ye geçerken yapıyor. Gün içinde sonraki çalıştırmalarda yapmıyor. Basınç vs artırınca yolda iken gaz verdiğin de patlama yapıyor veya sarsıntı tekleme gibi yapıyor. Buji falan temizliği yaptırdım yine yapıyor ustalar bu vuruntu sensörü diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 96 i30 aldım, babama verdim

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)ist dan ankara ya kadar gitti orda moladan sonra bidaha gaza geçmedi, memlekete (muş) gittik beyin de sorun var dediler bin lira istediler ama pek guvenemedim, tavsiyesi olan var mı?

• İnternet ortamında hemen hemen hiç yazan çizen biri değilim. Bu başlık altında paylaşılan çok faydalı bilgileri okuyorum. Bugün bende aranıza katılıyorum. Nissan Maxima QX i 1999 yılında yeni satın aldım. O gündür, bugündür aktif çalıştığım yıllarda iş için zaten şirket arabasını kullanmakla birlikte yıllar içinde, 2. araç olarak olarak MB vito ve L200 aldım kullandım ve sattım. Ama bu arabayı birkaç kere kendi sınıfının yeni bir modeli ile yenilemek istememe rağmen nihai tahlilde satamadım. Durum şunu gösteriyor ki, yeni bir şey alınsa bile maxima kapının önünde kalacak.

Bakımlı ve iyi kullanılmış maximaların, yağ ve filtre masrafından başka bir gideri olmuyor. Fakat, bu başlık altında çok az fikir alışverişi olan boya konusunda ne yapıyorsunuz? Demek istediğim, yıllar geçtikçe arabanın motoru, mekaniği, şasesi, yürüyen aksamı vs iyi olsa da boyası soluyor. Araba diri duruyor, ama boyası aynı dirilikte, canlılıkta olmuyor. Mesela, arabanın bir tek bile kazası olmamasına rağmen tamamının veya tavan hariç boyatılması fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu konuda, zorunluluktan veya estetik sebeplerden dolayı bir şeyler yapmış ve bilgi sahibi olan arkadaşların deneyimlerini paylaşmaları çok yararlı olacaktır.

• Boya takıntım yoktur takıntı sebebini Eskiden boya teknolojisinin ve kaportacıların iyi olmayışından kaynaklı boya sorunlarından meydana geldiğini düşünmekteyim kaportacı Arabayı iyi boyamıyor rengi tutturamıyor ve alacağı arkadaş Bundan dolayı görsel olarak huzursuz oluyor en aldığım bütün araçların hepsini boyattım Çünkü bana görsel olarak bir zevk vermesi gerekiyor şimdi diyelimki araba demiş olduğunuz gibi dört dörtlük her şey güzel İlk göze gelen ne arabanın diriliği ve boyasının canlılığı. Aracı gösteren zaten boyası bende 96 Infiniti var Her gelen Abi bu araba 2009 model 2008 model mi ya da ne kadar yeni gibi söylemlerde bulunuyorlar her iki ayda bir Sonax Brillant koruma aracın üzerine uyguluyorum yıkamaya gittiğim vakit yıkamacı dahil aracı yeni mi pasta cila yaptım Bunun üzerinden su kalmıyor tost kalmıyor şeklinde konuşuyorlar boya takıntısı olan arkadaşlara sesleniyorum kazalı araç tamiri yapan bir arkadaşınız var ise şu anki mevcut makineler ile boyalı araçları servisten boyası olarak çıkartabilir kendi göreceksiniz Önemli olan arabanın boyalı olmuş değil macunlu oluşu. Vakit müsait olunca daha çok iş şey yazacağım Saygılarımla

• berdoz76 B kullanıcısına yanıt
    berdoz76
    Yazınızın son kısmında bir karışıklık olmuş iki kere okudum tam anlayamadım. Yazının son kısmını biraz daha açık bir dille açabilir misiniz? Boya işinde makinenin önemine dikkat çekmek istediğinizi anlıyorum. Bana göre, boya işinde makinanın öneminden çok ustanın sanatkarlığının çok önemli rol oynayacağı kanaatindeyim. Bunu ölçebilmenin veya anlayabilmenin en iyi yolu da ortaya çıkardığı işlerin, işi bilen müşteriler tarafınca beğenilmesi/derecelendirilmesi (not verilmesi) olacaktır. Bu nedenle bu başlığın boya konusunda da faydalı bir işlevi olabilir.
  • Özetle şöyle söyleyeyim, fotoğraf makinenizin ayarını çekim tarihi gözükür şekilde yaptıktan sonra boyası deforme olmuş aracınızı fotoğraflayın, hemen sonrasında boyaya vereceğiniz aracınızın boya aşamasında ve boyadan çıkmış halinide gösteren birkaç kare fotoğrafını çekin.Satacağınız vakit aracınızın fotoğraflarını boya öncesi ve sonrası şeklinde satıcıya gösterdiğiniz vakit bir sorun olmayacaktır.En ideali Arabanızı kaliteli malzeme kullanarak işinin ehli bir boyacıda komple boyaya vermek.

• hüseyin.DH H kullanıcısına yanıt
    aramıza hoş geldiniz ben genelde mekanik aksamla ilgili paylaşımlar yapıyorum boya konusunda benim için pek bir önemi yok çünkü bendeki mantık araç yolda bırakmasın rezillik çıkarmasın...

aracımı 4 sene oldu alalı benden önceki sahibi ben almadan iki ay öncesinde arabayı komple boyatmıştı ben bunu bir dezantaj değil aksine avantaj olarak gördüm çünkü bende olsa asla boya için para harcamazdım...

benim ilk arabAM 68 MODEL chevrolet impala idi ... bir keresinde boyaya verdim kaportacı 6 ayda boyadı 5. ayda kavga ettik 1 ay sonra teslim etti oda 1 sene sonra çürük yerlerin üzerini macunlamış sonradan tekrar patladı ...

şimdilerde de eğer aracımın boya ihtiyacı olsa heralde kaportacıya değil kaplamacıya gider komple kendi rengine kaplatır hayatıma devam ederim diye düşünüyorum...

selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdoz76

Özetle şöyle söyleyeyim, fotoğraf makinenizin ayarını çekim tarihi gözükür şekilde yaptıktan sonra boyası deforme olmuş aracınızı fotoğraflayın, hemen sonrasında boyaya vereceğiniz aracınızın boya aşamasında ve boyadan çıkmış halinide gösteren birkaç kare fotoğrafını çekin.Satacağınız vakit aracınızın fotoğraflarını boya öncesi ve sonrası şeklinde satıcıya gösterdiğiniz vakit bir sorun olmayacaktır.En ideali Arabanızı kaliteli malzeme kullanarak işinin ehli bir boyacıda komple boyaya vermek.
    merhaba arkadaşlar forumdan beni takip eden cem kardeşimizle hatay reyhanlı da bulduğu infinitiye bakmaya beraber gittik ve kısmetmiş aldık...

çelik ailesini buradan sizlerin huzurunda tebrik ediyorum ....baba çelik aracın ilk sahibi ve aracına inanılmaz temiz bakmış ve çok terbiyeli aslan gibi evlatlar yetiştirmiş ...

bu vesileyle kendilerini tanıdığım için benim adıma büyük bir kazanım oldu ...

cem kardeşimize de yeni infinitisi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullansın inşallah...

bizi güleryüzle karşılayan ve ilgilenen başta mustafa çelik... baba ve amcası ile keyifli dakikalardan birkaç foto paylaşıyorum ...

herkese çok selam bizi izlemeye devam edin....

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.