Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nick shagrathTR olacak şimdi giriom başlıcam kasmaya ben genelde kain de takılıodum erica kasalım biraz
  • sagolasin kardes hallettim oyuna girdim

morfi kardes ben lvl 69 oldum hala gecmedi S grade ye

bu arada bizi kabul edecek Turk Clani var de mi?
  • lvl 69 da diil

78 de

bizim klana gelin elinizi acele tutun collisiom mu ne orda takılıyolar turk bayraklı bi clan nerde görsen tanırsın

bide benim oyun disconnect oldu simdi girmiyo login ekranında tın yok neden acaba

• serverlar dustu....ya bi de lvl 78 mi oluo en son ya 80 olmuo mu?

bide +1000 e kadar basilio %100 heralde de mi?
  • en son 78

ve ewt crystal enchant scroollar var onlardan kullan +1000 %100

ama basarken zorluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xasiork

sagolasin kardes hallettim oyuna girdim

morfi kardes ben lvl 69 oldum hala gecmedi S grade ye

bu arada bizi kabul edecek Turk Clani var de mi?

ebette war. Clanda yer bitse bile dert etmeyin yenisini acariz :)
  • quote:

serverlar dustu....ya bi de lvl 78 mi oluo en son ya 80 olmuo mu?

80 olmuyo, son lvl 78. Hero olabilmek icin hiç ölmeden 5 ksiyi öldürmeniz gerekiyo. itemler +1000 e kadar enchhant scrool larla basılabiliyo +1000 den sonra event kazanarak itemlerinizi guclendiriyosunuz. her event galibine +50 all item enchant ödülü verilir. Toplam item sayıız 12-13 dür (kullanılan sete gore değişir, bazı setler 4 bazı setler 5 parça) , yedek silah+ kalkan kullanacaksanız 15 eder bu sayı. 1k ench basmak minimum1 saat surmektedir ve toplamda 15 saat gibi surekli online kalarak enchant basarsanız fulll set yaparsınız. Servera gun icinde 10 kadar restart atılmaktadır. ve her restarttan 10 dakika sonra event başlar. Buffların suresi 10 dakika ila 1 saat arasında degismektedir. NPC bufer bulunmaktadır, GM shop bulunmaktadır, sklleri öğrenmek için .learn komutu yeterlidir. Class secimi icin her town da bulunan class master (kedi şeklinde bi npc) danistediğiniz class seçilebilir. Scrool of escape kullanmaniza gerek yoktur /unstuck komutu yeterli olacaktır. SS-BSS harcamaz 1 tane almanız kafidir. F1-F12 den birine SS koyduktan sonra sag tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz.

Şimdlik aklıma bu kadar şey geldi sorunuz olursa oyun içi ya da burdan yardım etmeye hazırım... Serverda görüşmek dilegiyle....Unutmayın burası PVP serverı ve her an biri size atak verebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

serverlar dustu....ya bi de lvl 78 mi oluo en son ya 80 olmuo mu?

80 olmuyo, son lvl 78. Hero olabilmek icin hiç ölmeden 5 ksiyi öldürmeniz gerekiyo. itemler +1000 e kadar enchhant scrool larla basılabiliyo +1000 den sonra event kazanarak itemlerinizi guclendiriyosunuz. her event galibine +50 all item enchant ödülü verilir. Toplam item sayıız 12-13 dür (kullanılan sete gore değişir, bazı setler 4 bazı setler 5 parça) , yedek silah+ kalkan kullanacaksanız 15 eder bu sayı. 1k ench basmak minimum1 saat surmektedir ve toplamda 15 saat gibi surekli online kalarak enchant basarsanız fulll set yaparsınız. Servera gun icinde 10 kadar restart atılmaktadır. ve her restarttan 10 dakika sonra event başlar. Buffların suresi 10 dakika ila 1 saat arasında degismektedir. NPC bufer bulunmaktadır, GM shop bulunmaktadır, sklleri öğrenmek için .learn komutu yeterlidir. Class secimi icin her town da bulunan class master (kedi şeklinde bi npc) danistediğiniz class seçilebilir. Scrool of escape kullanmaniza gerek yoktur /unstuck komutu yeterli olacaktır. SS-BSS harcamaz 1 tane almanız kafidir. F1-F12 den birine SS koyduktan sonra sag tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz.

Şimdlik aklıma bu kadar şey geldi sorunuz olursa oyun içi ya da burdan yardım etmeye hazırım... Serverda görüşmek dilegiyle....Unutmayın burası PVP serverı ve her an biri size atak verebilir.

O beş kişinin lvl inin senle aynı olması mı gerekiyo yoksa noob ları kessende olur mu?
    NOT:Ya bu erica server'ı sabahları down mu oluyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 29 Ağustos 2006; 9:41:15 >

• lol
    oldurdugun kisler zaten senin lvl inda olur cunku lvl dusuk playerlara target alamiorsun serverin en guzel yanida o nooblar koruma altinda ha bu arada sabahlari down olmuyo fakat su siralar serverda bir kac calisma var ne olduunu bilmiorum onun icin down oluyo bazen
  • Biliyom.Bazen savaşlar sırasında üstüme c grade giyiyom öyle gm shop a gidiyom Bide server şu an down
    Siege zamanları:siege zamanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 29 Ağustos 2006; 10:58:31 >
  • herkese slm... beyler gece giremedim kusra bakmayın graff-a cıktıkbu arada keshberfo alacagın olsun valakas a ikimiz gittik sen basklarıyla foto cekiyosun resimde ben yokum en kısa zamanda seninle antharasın önunde bi hatıra fotosu cektirecez arkadaslar s class lvl 69 ve ya 78 de deil 76 da olunuyo +1k ya kadar enc %100 sonra basamazsın zati eventlere gidecen baska yolu yoq oyuna girdikten sonra clan+arkadaslık+kafadengi arkadaslar+samimi muhaBBET İSTEYEN oyuna girdikten sonra collesium west gate e gelsin bi slm caksın alayı türk türk olmayanlarda bizden alıstı zaten onlarda slm veriryobatınız siz oraya gelince size saldırıyolar türk bayraklı birinin arkasna kacıp yardım isteyin yas oda size vurur ya da dierlerini durdururbu arada oyunda düsük lvl li arkadasların koruma altında oldugu gibi bi hisse sakın kapılmayın lcl 78 e göre 60-65 gibi lvl ler ve altındakiler cok düsük ve gücsüz oldugu icin target veremezsiniz ama bunlar kendi aralarında bayagı ii kapısırlar ki ben ilk pk ve pvp mi lvl 15 de yaptımaldım infinty bow u gectim talking island ın cedric ten gelen kapının önüne gelene caktım gidene caktım sonra town lar kapısmaya acıldı baktım herkes bana geliyo kactım

• ben abyss walker actımda treuse hunter sececegım sub classla
    1kilic aldim skiller calsimiyor diyor dagger olcak
    gittim dagger Infinity Stinger aldim +170 bastim
    Imperial Crusader Shield aldim
    Draconic Leather set aldim
    Infinity Bow aldim
    bundan daha iyileri varmi ozellik falan olarak cok gec olmadan yardimci olun bekliyorum pc basinda cevaplari
    tek elii Infinity Stinger devammi edim yoksa daha iyisi varmi
    çift el kilic alsam shield giyemem +1k siheld giymezsem nerden baksan 4k 5k dfs kaybi demek bence tek elli kilic ve shield mantik geliyor cevaplari bekliyorum lütfen caabuk olalim arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 29 Ağustos 2006; 11:23:20 >
  • daha iiisi olup olmadıgına sen karar vereceksin
  • beyler erica hala down sebebini tam bilen var mı --- gece acılır demi zaten dün gce giremedim
  • Ya ne düzelmez servermış.Bende bugün zırha filan + basarım diyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 29 Ağustos 2006; 12:02:28 >
  • Kimse yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı , kendi açımdan seviniyorum server ın down olması işime geliyo açıkçası çünkü 19:00 dan sonra girerim , çalışıyorum dun kestiğimi bugün kesemiyorum + basiyorlar hep ben yokken
    Ama sizin içinde üzüldüm bak şimdi

Server geç olmadan gelir umarım

Bu arada server yavaş yavaş DH kokmaya başladı

• Bu raid boss'u erica'da nerde bulurum
    [img=http://img169.imageshack.us/img169/3771/raidbossas2.th.png]
    ve aranızda taşlaştırma büyüsünden nasıl kurtulacağımı bilen var mı?(dün kolezyumda o büyü beni çok uğraştırdı )
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Aralık 2007; 1:15:52 >
  • selam beyler..ben 2hot bu server zor gelicek gibi...bakın admin ne yazmış....
    we can only fix at ~12:00 hour, now here is 04:00 so players need wait ~8 hours.

sorry my bad english.

yanlış hatırlamıyorsam dün gece 02:30 civarı gitmişti server..öğleden sonra gelir diye tahmin ediyorum..ama belli olmaz tabii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Bu raid boss'u erica'da nerde bulurum
    [img=http://img169.imageshack.us/img169/3771/raidbossas2.th.png]
    ve aranızda taşlaştırma büyüsünden nasıl kurtulacağımı bilen var mı?(dün kolezyumda o büyü beni çok uğraştırdı )

o yaratigi girandan yuruyerek giderken gormustum ama ne yöne gittiğimi hatırlayamayacağım

bide extremede anghell waterfall da var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.