Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda nekadar zengin olursaniz olun,lvl iniz nekadar yuksek olursa olsun yalniz oldugunzda herzamn olmeye,ezilmeye mahkumsunuzdur..bu serverda turklerden kalabalik,turklerden guclu ve zengin bi clan yok..surekli online bircok arkadasimiz war..yuksek rateli bi server 10000x kadar..daha fazla bilgi icinhttp://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/ bu siteye ugramaniz yeterli...2 yildir l2 oynuyorum ve bu oyundan hic bukadar zevk almamistim..dostluk,arkadaslk, kardesim diyebilecm insanlarla tanistim burda..

OYUNDAN FAZLASİNİ ARAYANLARA SESLENİYORUM HEPİNİZİ BEKLERİZ

• abi yolu tarif edermisin acaba :) coli de kayboldum da :P

Şaka bi yana arkadaşlar eğer ciddianlamda PvP serverda oynamaktan hoşlanan warsa bekleriz aramıza... Ally de ve clandaher zaman yer war.
  • osman güzel bir topic...benimde gelmeyi düşünenlere yardımcı olmak için ekliyceklerim var...

1.clanimiz dolduğu için 2.clanımızı açtık....oyun içindeki gerekli bilgileri almak, püf noktaları öğrenmek ,ve clana girebilmek için bazı arakadaşların nickleri....:
    gezginci (ana clan lideri)
    xX2hot4uXx (2.clan lideri)
    hangmantr
    xXakıncıtrXx (namı değer theboss)
    keshberfo ve daha birçok kişi...türkbayrağı amblemini gördüğünüz herkes size yardımcı oucaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

osman güzel bir topic...benimde gelmeyi düşünenlere yardımcı olmak için ekliyceklerim var...

1.clanimiz dolduğu için 2.clanımızı açtık....oyun içindeki gerekli bilgileri almak, püf noktaları öğrenmek ,ve clana girebilmek için bazı arakadaşların nickleri....:
    hangmantr
    keshberfo ve daha birçok kişi...türkbayrağı amblemini gördüğünüz herkes size yardımcı oucaktır...
    lütfen patron oyundaki nickimi doğru yaz :P

k3shb3rf0 Gece kusu :P arkadaşlar ben Gece 2 gibi girip sabaha karsi 7 gibi çıkan biriyim genelde. Gece gelirseniz beni bulmamanız içten bile diil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

osman güzel bir topic...benimde gelmeyi düşünenlere yardımcı olmak için ekliyceklerim var...

hangmantr
    Hele bi durun ya server down wipe felan gelcek diyolardı pazar günü ?işin kötü yanı bugün pazar

Bu arada server a gelecek arkadaşlar varsa yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Hele bi durun ya server down wipe felan gelcek diyolardı pazar günü ?işin kötü yanı bugün pazar

Bu arada server a gelecek arkadaşlar varsa yardımcı oluruz.

Alıntıları Göster
    abi tam servera baslanacak zaman.... Wipe geliyo herkez sıfırdan başlıcak... Bundan daha guzel bi zaman olurmu bi servera baslamak icin ___?????

ayrıca wipe gelirse gene gittti benim 3 gunluk emek :(

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

abi tam servera baslanacak zaman.... Wipe geliyo herkez sıfırdan başlıcak... Bundan daha guzel bi zaman olurmu bi servera baslamak icin ___?????

ayrıca wipe gelirse gene gittti benim 3 gunluk emek :(

Alıntıları Göster

işte clandan bir görünüm...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar server güzel hoş da,lag olmazsa bir gün oynayacağız hayırlısı ile,yoksa herşeyi tastamam,ama lag yüzünden oynanmıyor ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Arkadaşlar server güzel hoş da,lag olmazsa bir gün oynayacağız hayırlısı ile,yoksa herşeyi tastamam,ama lag yüzünden oynanmıyor ne yazık ki
    walla kardeşim sen bu serverdaki olaya lag diyosan. Daha beter serverlar var valla. Hiç Lah srunu olmayan bi server warsa söyleverin de hep beraber oraya geçelim :) OFF server dışında nerdeyse her serverda LAG sorunu war.
  • quote:

walla kardeşim sen bu serverdaki olaya lag diyosan. Daha beter serverlar var valla. Hiç Lah srunu olmayan bi server warsa söyleverin de hep beraber oraya geçelim :) OFF server dışında nerdeyse her serverda LAG sorunu war.

Alıntıları Göster
    ben 'nf'n'ty de su ana kadar laga rastlamad'm ##
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaGaMeReNu

ben 'nf'n'ty de su ana kadar laga rastlamad'm ##

Alıntıları Göster
    arkadaşım accountu nasıl alıyoruz ben alamadım bi yadim edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: swer21

Alıntıları Göster
    http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/acm/ burdan alabilirsin.

ayrica servera girmek icin ip:
    127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com

C4 u kur, offical siteden upload yap,
    C:\windows\system32\drivers\etc\host dosyasına ip yi yaz.

System klasörünün içindeki l2.exe den servera girebilirsin.

baska bi sorun olursa yardım ederim. Su anda erica serveri wipe yemekle uğraşıyo :):):):) dier serverlarla ilgili bilgiyi serverin sitesindne alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: swer21

Alıntıları Göster
    ben gormeyeli degismismi allyiniz??? bende lethaldayim ama gezginciyi gorur gormez gelcem ^^ ben sNaRe osman aramiz pek iyi degil biliyorum^^ en son kavga etmistik bence kavga etmeyelim la ^^ yeter bukadar yeni oynadigim char 2stDwrF gordugunuz yerde bi s.a atin gereken yardimlari alabilirsiniz^^ ama event yoksa tabii bugun bi tane kazandim hehe evet hang dedigimi dusun kavga etcekmiyiz hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

ben gormeyeli degismismi allyiniz??? bende lethaldayim ama gezginciyi gorur gormez gelcem ^^ ben sNaRe osman aramiz pek iyi degil biliyorum^^ en son kavga etmistik bence kavga etmeyelim la ^^ yeter bukadar yeni oynadigim char 2stDwrF gordugunuz yerde bi s.a atin gereken yardimlari alabilirsiniz^^ ama event yoksa tabii bugun bi tane kazandim hehe evet hang dedigimi dusun kavga etcekmiyiz hala?

Alıntıları Göster
    bu wipe nedir yaw adini ic duymadim ^^ ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    walla benimde şimdiye kadar en fazla zevk aldğim server budur gelin görün hak verceksiniz :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    wipe: serverdaki butun charlarin- butun itemlerin silinmesi ve serverın cilllllop modunda geri gelmesidir :) kısacası bu gun senin aldığın event yalan olabilir :)
  • quote:

wipe: serverdaki butun charlarin- butun itemlerin silinmesi ve serverın cilllllop modunda geri gelmesidir :) kısacası bu gun senin aldığın event yalan olabilir :)

Alıntıları Göster
    lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaGaMeReNu

lol

Alıntıları Göster
    Server geri gelmis arkadaslar

Fakat geri almislar .
    2 tane +1000 taki yapmıştım biride 950 deydi hepsi gitmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Server geri gelmis arkadaslar

Fakat geri almislar .
    2 tane +1000 taki yapmıştım biride 950 deydi hepsi gitmiş...

Alıntıları Göster
    bende geliyorum

serverin özellikleri ne mesela wyvern var mi herkese :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Aralık 2007; 1:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

bende geliyorum

serverin özellikleri ne mesela wyvern var mi herkese :P

Alıntıları Göster
    osman keshberfo abiben oyundayım zaten osman biliyo geceleri gidiyorum yanına ama benim pc de hala sorun var biraz önce 3 kisi yanyanaydık tam adamı kesecez benim pc dondu cıktım simdi giremiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.